Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben bi kaç tane davetiye ayırıcaktım o telaşla unuttum ben.
geçen kayınvalidemden istedim..
hepsini atmış okadar üzüldümki...
çocuklarıma saklıcaktım ben:gitme:

ay walla ben nişanlıma dün dedim hemen bi iki tane götür bizim eve koy dedim saklicam ben dedm oda koymus :))

ben kınamı bile görmedim arkadaşlarımdan aldım sonra düşünün.kayınvalidem düşünmemiş hiç ayırmayı

aman ne bileyim 3 aylık evliydim ilk yarayaktırdığımda uzun süreli bi tedavi gördüm.bide haziran 25 inde bi daha yakıldı.haziran ayı rahat geçti ama bu ay yine yoğun kanamam var.kan kaybından ölcem artık.sürekli sürekli çok bunaldım.hep hastayım bide bu sıcaklarda.sorun yaratmaz dediler doktorlar yaktılar.
ben yaktırdığım halde o kadar canım yanmadı.yaran varsa tedavi ol güzelim sonra ceremesini çekersin valla.

ama yalnız değilsin burdan okuduğum kadarıyla olumunekankayizsmile tabii yaşamayan bilemez benim için hava hoş :hulya:

ama yalnız değilsin burdan okuduğum kadarıyla olumunekankayizsmile tabii yaşamayan bilemez benim için hava hoş :hulya:

evet haklısın yalnız değilim sizler sayesinde ama herkes aynı duyguları yasıyormus demekki normal şeyler bunlar da insan gnede stres oluyo bi aksilik cıkcakmı diyeeesırnaşık şey

gittim yazıcı kablosu buldum size davetiye scan edeim diye bugün dedim ya uykuluyum berbatım.
kabloyu buldun da a aylak davetiye yokki yanımda onu unutmuşum :)))

evet haklısın yalnız değilim sizler sayesinde ama herkes aynı duyguları yasıyormus demekki normal şeyler bunlar da insan gnede stres oluyo bi aksilik cıkcakmı diyeeesırnaşık şey

ay inş çıkmaz caım atlatısın Allah yardım etsin zor işler,düşünüyorum da en çok arada kalan çiftler oluyor benim istediğim olacak diyorsun yandan biri kafasını çıkarıyor aile derdi,büyüklere saygı,küçüğü sev onca iş arasında detaylı düşün hep anlayışlı ol zor iş valla :umursamaz: inş olumsuzluklar uzak dururkaydirigubbakcemile5

sorma canım yha allahtan kayınvalidemler falan hiçbişeye karısmadı yani yok o olmaz şu olsun bu olsun demediler her seyi biz nişanlımla hallettik kaydirigubbakcemile3 inş bi sorun cıkadan düğünüde hallederiss :Saruboceq:

günaydın kızlar nurdancım çok geçmiş olsun,inş iyileşirsin :sinifsinif:
sağol canım yaa( geçmio bi türlü işte
yara olduğunu nerden anlarsın karaböcuq
sürekli bitmeyen kanama birleşmede normal olmayan acı ve kasık ağrısı ayrıca koku da yapabiliyor ilhitaplandıysa.çok kolay yani
bende yine yara var ama benimki sebepsiz
neden olduğunu gittiğim hiç bi doktor anlamadı
hep aynı sorunu yaşıyorum
yarasız bir günüm geçmio benim:)

Allah yardım etsin canım ya çok zor bi durum annemde miyom var kanama yapıyor o da aklım çıkıyor,çok korkuyorum kanamalardan inş iyileşirsin olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…