aman ne bileyim 3 aylık evliydim ilk yarayaktırdığımda uzun süreli bi tedavi gördüm.bide haziran 25 inde bi daha yakıldı.haziran ayı rahat geçti ama bu ay yine yoğun kanamam var.kan kaybından ölcem artık.sürekli sürekli çok bunaldım.hep hastayım bide bu sıcaklarda.sorun yaratmaz dediler doktorlar yaktılar.mg sen neden ağladın tatlım bir şeye canın mı sıkıldı :1hug:
biricik üzülme hayırlısı olsun inşallah canım ya bir kapı kapanırsa diğeri açılır
Rabbim hayırlı işler hayırlı kazançlar nasip etsin hepimize
Nurdancım sen daha önce hiç doğum yapmadıysan nasıl yaktılar yaranı kuzum yaa dondurulması gerekmez miydi?
Benimde dondurmam gerek yarayı ama korkumdan gitmiyorum :kedi:
mg-love geçenlerde bize şöle bi davetiye geldi bittim ya baksana çok tatlı Eki Görüntüle 48772
ama yalnız değilsin burdan okuduğum kadarıyla olumunekankayizsmile tabii yaşamayan bilemez benim için hava hoş :hulya:
evet haklısın yalnız değilim sizler sayesinde ama herkes aynı duyguları yasıyormus demekki normal şeyler bunlar da insan gnede stres oluyo bi aksilik cıkcakmı diyeeesırnaşık şey
gittim yazıcı kablosu buldum size davetiye scan edeim diye bugün dedim ya uykuluyum berbatım.
kabloyu buldun da a aylak davetiye yokki yanımda onu unutmuşum :)))
ay inş çıkmaz caım atlatısın Allah yardım etsin zor işler,düşünüyorum da en çok arada kalan çiftler oluyor benim istediğim olacak diyorsun yandan biri kafasını çıkarıyor aile derdi,büyüklere saygı,küçüğü sev onca iş arasında detaylı düşün hep anlayışlı ol zor iş valla :umursamaz: inş olumsuzluklar uzak dururkaydirigubbakcemile5
sağol canım yaagünaydın kızlar nurdancım çok geçmiş olsun,inş iyileşirsin :sinifsinif:
sorma canım yha allahtan kayınvalidemler falan hiçbişeye karısmadı yani yok o olmaz şu olsun bu olsun demediler her seyi biz nişanlımla hallettik kaydirigubbakcemile3 inş bi sorun cıkadan düğünüde hallederiss :Saruboceq:
sağol canım yaa( geçmio bi türlü işte
yara olduğunu nerden anlarsın karaböcuq
sürekli bitmeyen kanama birleşmede normal olmayan acı ve kasık ağrısı ayrıca koku da yapabiliyor ilhitaplandıysa.çok kolay yani
bende yine yara var ama benimki sebepsiz
neden olduğunu gittiğim hiç bi doktor anlamadı
hep aynı sorunu yaşıyorum
yarasız bir günüm geçmio benim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?