Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

işte bu yüzden diyorum ki kadın çalışmalı ,çalışmayan kadınlar bu konuda daha çekimser kalıyo çünkü iş bulabilirmiyim,nasıl ayakta durabilirimle onuru arasında kalıyo ki yaşam mücadelesi daha ön plana çıkıyo..düşüncelerini kendilerine bile söylemeden farklı yorumlar yapıyorlar..allahım sağlık sıhhat , imkan verde çalışabilelim hep..

gunaydın kızlar
dun gece mavi cogu kişiyle tartıstı ve aldatılıosun diyenlere cok sert cevaplar verdi
eşimin sadece arkadası diyor ama bence iş baska konusmuyorum bu konuda basından beri sezdim ve konusmadım ama allah yardımcısı olsun
gece 1 de gözlerin dudakların diye mesaj atan ve telefona baska isimle kayıtlı olan normal !! arkadas olmaz bana göre ha buyuk konusmak deil ama bu durumda olsam BOSANIRDIM ARKAMA BAKMADAN CEKER GıDERDıM

Son düzenleme:
ama hiç bir zamanda büyük konuşmamak gerekli işte...
aldatılıp evine dönen kadınlarıda kınamamalıyızz...
bigün başımızda görebiliriz...
tıpkı mavinin yaşadığı gibi

aldatıldıgını kabul etmiyor ama dun gece bayaa yazıstık eşimin sadece arkadası diyor kızlada konustum diyor ama sonrada kız markete gelecekmiş onlada konussammı diyor ?????? dolu

Bi erkeğin hiç bir zaman eşinden sakladığı konuştuğu bayan arkadaşı olamaz kızlar...
böyle bişeye anca çocuklar inanır

ahh cnm nasıl oldun şimdi peki ?

Adacım
nedir o öyle sabah sabah..midenimi üşüttün yoksa , başka bişi diildir dimi ?

saol cutemm....

saol balımmmmmmmmmmm

cisill,adaa çok geçmiş olsun kızlar,dikkat edin kendinize..

teşekkürler balım
geçmiş olsun diyenlere kucak dolusu öpücükler
duaya bende katıldım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…