Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın kızlaaarrr.
ayy işten çıkıcamyaaa nasıl bi boşvermişlik var anlatamam...
masamı resmen mok götürüo..
am hiç umrumda deell

Kızlar eşinizin bayan arkadaşı varmı hiç iş dışında ama sık görüştüğü normal arkadaşları?benim eşimin hiç yok.sizde varmı nasıl karşılıyosunuz?

Rica ederim kızlar Allah sizden de razı olsun
Ben uzun zamandır katılamıyorum normalde her perşembe gecesi duada bende olurdum

pasaklımm
böyle bi topiğin varlığımdan haberm yoktu benmm..
iyi oldu yarın işten çıkarken çıktı alırım inş..
Ramazan da da isterseniz her akşam bi dua yazarız..
Orucumuzu açarken dualarımızı ederiz..

yok casperim düzelttim bile sen diyince hemen,merak etme..

biricik düşündümde ,yok cnm..olsa idi durmuma göre düşünürdüm yani öyle sürekli mesajlaşmalar görüşmeler olmaz ama şöyleki iyi günlerinde kutlamalar fln çağırır ise beraber gideriz,ya da tam tersi zor anlarında ihtiyaç duyduğunda destek için yine beraber giderdik...mavinin durumundan etkilendin sordun değilmi bnmkine okumuştum durumu akşam sonucuda söyledim,belliydi dedi o da..çok üzüldüm napıyodur ki şimdi,Allahım mübarek gecede dualarını kabul etsin,hakkında hayırlısı..ben konuşmalarından çıkardım ki evine dönücek..çok zor bir durum..Allahım korusun..

kızlar dualarınızı güncellemek yada düzeltmek isterseniz en son mesajdan alıntı yapıp düzeltip yeni mesaj gönderebilirsiniz sorun olmaz
en sonda sizin yazdığınız mesaj olacağından altıntıda sizin mesajınızdan yapılır sorun kalmaz :lepi:

geçtiğimiz iki ramazan ayında da çok kötü şeyler yaşadık..
Ailecek..
Hatta tüm akrabalar olarak..
Korkuyorum bu sene de kötü bişi olcak die:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…