kızlar gene hastaneye gidiorum
görüşürüz
aaaa gerçektenmi..geçende sen hatırlattın sen olmasan cnm valla bi haberiz utanıyorum bu halimden...kandil simidim güzel olmuştu ama yine yapamıcam..helvamı yapsam acap ...
cnm bnm sormuşsun ,daha iiyim allahıma çok şükür sırt boyun ağrım azaldı masalar değişirken kendimede değişiklik yaptım bu şekil süper kolumu ağrıtmıyo..
:roflol:
ayy buble annene bişi demek istemedim demişsinya geçen gün aynıyı bizde yaşadık..
dedimki sen kime çekmişsin böyle uyuşuk bir iş yapsan deviriyosun totonu ,zati kaldırana kdrda uğraşıyos..dedim baban pek öyle gibi diil (annesini ima ederek)
anneme çekmişim dedi... heralde dedim :roflol:
valla ben kayınvalideme bile söylendim bu konuda kızlar,bir eşyasını katlamayı bile öğretmemişsin anne diye..oğlan anneleri kabahatli biraz,fazla rahat büyütülüyorlar ama öyle değilmi.hayat müşterek deyip bizim çalışmamızı kabulleniyorlar ama.adaletsizlik var yani.bence erkek çocuklarınada öğretilmeli birtakım şeyler..sizlerin oğlu olursa ileride öğretin olurmu kızlarrolumunekankayizsmile
kızlar gene hastaneye gidiorum
görüşürüz
hoşbulduk kızlarrrrrrrrrrrrr................
gece 3 de yattık
eşim nane limon falan kaynattı gece
resmen ölüyodum
valla ben kayınvalideme bile söylendim bu konuda kızlar,bir eşyasını katlamayı bile öğretmemişsin anne diye..oğlan anneleri kabahatli biraz,fazla rahat büyütülüyorlar ama öyle değilmi.hayat müşterek deyip bizim çalışmamızı kabulleniyorlar ama.adaletsizlik var yani.bence erkek çocuklarınada öğretilmeli birtakım şeyler..sizlerin oğlu olursa ileride öğretin olurmu kızlarrolumunekankayizsmile
pasaklı şimdi nasıl oluyo o niyetler için orada yazan dualar okunuyo,namaz kılınıyo ..öylemi ?
ayy yaa ben eski evimden çıkarken tüm dua kitaplarımı unuttum taşınırken karışıklığa gelmesin yere fln atılır die sona bıraktım dolabın üstüne unutmuşum orada ..geçen kandil gecesi netten okudum..kitaptan daha zevkli oluyo ...
http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...elim-mit252m-kalbimizle-132.html#post14108056
Kızlar dua topicimizin linki bu
hoşbulduk kızlarrrrrrrrrrrrr................
gece 3 de yattık
eşim nane limon falan kaynattı gece
resmen ölüyodum
ayyy sabah bir mide bulantısıyla kalktım yataktan
allammm dedim noluyoruz....banyodan çıkamadım bir türlü,her zaman 08:30 gibi evden çıkan ben...09:00 oldu hala çıkmamıştım...
o nasıl bir bulantıydı size anlatamam,şu anda hala devam ediyor....
kendimi kötü hissediyorum...
dün akşamüzeri kociş evden çıkmadan konuştuk ayaküstü,yıllık izin tarihleri yazılıyormuş onların o da eşime bir sorayım demiş...
ben de dedim genel müdürüme bir sorayım :)))
sabah ta gelir gelmez konuştum 30 Temmuz'da izine çıkıyorum :)))
pasaklı şimdi nasıl oluyo o niyetler için orada yazan dualar okunuyo,namaz kılınıyo ..öylemi ?
ayy yaa ben eski evimden çıkarken tüm dua kitaplarımı unuttum taşınırken karışıklığa gelmesin yere fln atılır die sona bıraktım dolabın üstüne unutmuşum orada ..geçen kandil gecesi netten okudum..kitaptan daha zevkli oluyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?