Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

valla ben kayınvalideme bile söylendim bu konuda kızlar,bir eşyasını katlamayı bile öğretmemişsin anne diye..oğlan anneleri kabahatli biraz,fazla rahat büyütülüyorlar ama öyle değilmi.hayat müşterek deyip bizim çalışmamızı kabulleniyorlar ama.adaletsizlik var yani.bence erkek çocuklarınada öğretilmeli birtakım şeyler..sizlerin oğlu olursa ileride öğretin olurmu kızlarrolumunekankayizsmile

aman iyi ol canm yaa..
simit yapasım var ama bugün mutfağımı komple boşaltmam lazm
yarında kapaklar için gelecekler aksilik olmazsa eve gidince de fayans ve dolapları silip tekrar yerleştiririm canm
bilmiyorm bişi yapaiblir miyim

ayy buble annene bişi demek istemedim demişsinya geçen gün aynıyı bizde yaşadık..
dedimki sen kime çekmişsin böyle uyuşuk bir iş yapsan deviriyosun totonu ,zati kaldırana kdrda uğraşıyos..dedim baban pek öyle gibi diil (annesini ima ederek )
anneme çekmişim dedi... heralde dedim :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zemuszemus

kesinlikle haklısın canmm

kızlar gene hastaneye gidiorum
görüşürüz

tatlmm ne olduu

hoşbulduk kızlarrrrrrrrrrrrr................
gece 3 de yattık
eşim nane limon falan kaynattı gece
resmen ölüyodum

ayyy sabah bir mide bulantısıyla kalktım yataktan
allammm dedim noluyoruz....banyodan çıkamadım bir türlü,her zaman 08:30 gibi evden çıkan ben...09:00 oldu hala çıkmamıştım...
o nasıl bir bulantıydı size anlatamam,şu anda hala devam ediyor....
kendimi kötü hissediyorum...
dün akşamüzeri kociş evden çıkmadan konuştuk ayaküstü,yıllık izin tarihleri yazılıyormuş onların o da eşime bir sorayım demiş...
ben de dedim genel müdürüme bir sorayım :)))
sabah ta gelir gelmez konuştum 30 Temmuz'da izine çıkıyorum :)))

pasaklı şimdi nasıl oluyo o niyetler için orada yazan dualar okunuyo,namaz kılınıyo ..öylemi ?
ayy yaa ben eski evimden çıkarken tüm dua kitaplarımı unuttum taşınırken karışıklığa gelmesin yere fln atılır die sona bıraktım dolabın üstüne unutmuşum orada ..geçen kandil gecesi netten okudum..kitaptan daha zevkli oluyo ...

gece 3 de yattık
resmen ölüyodum

ahh cnm nasıl oldun şimdi peki ?

Adacım
nedir o öyle sabah sabah..midenimi üşüttün yoksa , başka bişi diildir dimi ?

evet bende söyledim kayınvalideme
çok şımartmışsınız dedim bugüne kadar kalkıp bi bardak su almamış, çorabını banyoya götürmemiş şimdi ben çekiyorum ceremesini
napıcaksın kızım bi tane oğlum var diyor ama bana da yazık
kalkıp bi bardak su almaz benden ister kalk kendin al dediğimde de eline mi yapışır der söylenir yine de kalkıp almaz :mymeka:

mg neden hastaneye gitti kötü bişi değildir inşallah

çisilcim çok geçmiş olsun canım ya ben de gece uyuyamadım ağrıdan sancıdan
ağrı kesiciler işe yaramayınca kas gevşetici aldım bayılmışım resmen

adacım mideni mi üşüttün canım soğuk su falan mı içtin kıyamam sana neyin var :gitme:

cutem canım herkes niyetini yazıyor sırayla
sonra da namaz kılınarak namaz bitiminde dualar ediliyor
eğer aklına bişi takılırsa en baştaki mesajı okuyabilirsin orada detayları yazıyor yerimseniben

adacığım senin duanda kendi adına bişiler yazmamışsın ben senin adınada da dua etmek istiyorum ama orada dileğin yazmıyo..

Allah razı olsn pasaklımm..

gece 3 de yattık
resmen ölüyodum

canm çook geçmiş olsnn

adacm geçmiş olsnn..
ohh 20 gün sonra izindesinn..

ben unutmaym die çeyiz çıkarken kuzenimin eline vermiştim dedim ben unututum bunu götür eve :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…