Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben köfte yaparken önce ekmek içi varya ondan koyarım biraz sonra baharatını harcını falan sonra bir tanede yumurta kırarım içine ne dagılır ne bişey olur cok ta güsel olur

cisilim köftenin lezzetli olmasını istiyorsan hazırladığın kıymalı harcı 1 gece buzdolabında beklet,daha güzel oluyorr..

ah o harcı bi yapabilsem pasaklımmm

1 kilo kıymaya 3 - 4 rendelenmiş soğan, yarım bayat ekmek, biraz tuz, biraz karabiber, biraz kimyon yada istediğin diğer baharatlar istersen birazda sarımsak rendeleyebilirsin
ilk önce ekmekleri bolca suyla ıslatıcaksın tatlım yumuşadıktan sonra da kıymayı soğanı tuzu vs ekleyip iyice yoğuracaksın :lepi:

eee evet bi tane de ymurta kırabilirsin içine püf noktası da bi kaç saat yada bi gece buzdolabında bekletip öyle kızartmak tatlım yerimseniben

ay öldüm gülmekten adama yaaa güya mavinin eşiymiş pehhh

bende okudum,sinirlerim bozuldu eşi ise eğer o kişi ,bu kadarda rahatlığa pess ...

bnm kocama biri dudaklarına gözlerine aşk ile hitap edicek bnmkide cevap vericek..(cevap mesajlarınıda çok merak ettim,kız onları yazarken o neler yazdı acaba... ) bende bu duruma arkadaşıdır dicem...mümkün değil..eğer kabul ediceksen bu seferlik affediyorum de daha iyi...
ayrıca mavi bir yerde herkes ayrılmam için nede meraklıymış demiş,bende bu sözünü kınadım , kimlerin ne derece yazdığını okuyamadım ama sakın haa ayrıl diyen biri olmuşmudur sanmıyorum...herkes düşüncesini ve bu duruma üzüldüğünü beyan etti okuduğum kadarıyla..

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl sıcak yaaa camı açmıştım klima ço kçarpması ndie ama dayanamıcam..akannehir

herkes yemektemi kimsecikler yazmıyo ,
yemekte yiyemedim ben yaa cnm hiç biş iistemedi sıcaktan ..birde yemeklere acı katmışlar ki bu sıcakta hangi akla hizmetti bilmiyorum...bisküvilere kaldım artık..

aynen cutem bende kaldım bisküvilere çünkü yemekler yiyebileceğim gibi değil
iş yerindeki kıymalı / etli yemekleri yemiyorum
2senedir burada çalışıyorum bugüne kadar toplasan 10 kere yemeğe gitmişimdir

bazen herkesden uzak olmamız daha iyimi diye düşünüyorum..

dün akşamda kaynım aradı büyüçekmecedeymiş uğrarım işim biterse dedi bende gel mutlaka dedim ne bilim..
düşünüyom aç mı gelir ,çaya gelirse ne yapsam tarifleri topladım..neyse dedim bnmkine ara yemeğemi gelicekmiş..demesinmi çıkmışlar yola..yanında da tanıdığımız 2 kiş i daha,saat daha 6 da ,yani ben daha işteyim..5 dk lık mesafedeler.

bayılıcaktım akannehir ..dedim bnmkine beni eve at öyle al onları beklesinler 5 dk kazanayım bari..allahtan ev temizdi ama bir iki dağınıklık oluyo önceki gün ağrım vardı bişi yapmadım..5dk da evin camalrnı açtım hava alsın etraftan eşyaları teptim tabi o hızla.. ..bende çalışıyorum yani el insaf ev müsait olmasaydı mıçmıştım yani..

evet bende arkadaşta olsa hafta içi pat diye gelinmesinden hiç hoşlanmıyorum
en azından bi gün önce haber ver ki bende içim rahat açıyım sana kapımı

Adakız nerede tarifleri ile şenlendirse bizi...

bu akşam bnm menüm olmaz ,bnmki yok nasılsa bişiler uydururum kendime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…