Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

valla ne zordur allah bilir( allah yardımcısı olsun...eşimi kaybetme korkusu bile yetio bana((((((

offfff tuttum kendimi...ağlayamazdım
ofiste o kadar kişi içinde...ama engel olamadım gözlerimin dolmasına...
marmara deperemi....ne çok acı bıraktın geride ((

hadi bakayım söyleyin
nasıl bir tarif istediğinizi
tatlı mı
tuzlu mu
yemek mi
çay davetine mi

cuteeee,pasaklıııı bugün kayınvalidemin 40'ı olmasaydı sizleri çağıracaktım bize Bedi gece çalışıyor ya...ama maalesef ki kayınpederlere gidiyorum akşam iş çıkışında...

bu sıkıntıyla bnmkini aradım,alışmışım gözümün önünde olmasına ayrı olduğumuzda buruk oluyorum zaten..birde yazıyı okudumki bittim yani...
belki geçte olsa gelebilirim dedi nasıl sevindim anlatamam..tatilimizin ertelenmesi bile üzmüyo şuan beni..yeterki gelsin yanı başımda olsun..nasıl alıştım yaa 24 saat beraber olmaya ,acayip buruldum sadece 5 saatir yanımda değil yani..bu durumdan biraz sıyrılmam lazım yoksa yalnız hareket edemicek duruma gelicem,eskiden her işimi yalnız yapar,yalnız kalmaları pek severdim..şimdiki halimle bu benmiyim diyorum...

Adacım şu şık sofralardan eklesene paylaşmadıkların varsa ...havamız değişsin şıklık görelimde...

cute bende kendime çok kızıyorum ya
akşam olsun gideyim yanına diyorum hep
hafta sonları kimse bişi çıkarmasın sadece ikimiz olalım istiyorum
perşembe geceleri arkadaşlarıyla top oynamaya gidiyor uzun zamandır
var ya ne kıyametleri kopardım gece beni evde bırakıp gitmesin diye
ama evli arkadaşlarından akıl almış ağzından kaçırdı bi gün
boşver sen bakma karına çık gel bi kere ağlar iki kere ağlar üçüncü gidişinde alışır bizde böyleydik falan demişler
o da hiç gözümün yaşına bakmaz beni gecenin o saatinde tek bırakıp giderdi dönüşü geç olduğu için anneme de gidemiyorum insanlar uyuyor o saatte
11 - 12 arası maç bizimki 21:30da 22:00'de en geç çıkardı gece 1den önce eve gelmezdi 10 dklık mesafeden
adacım hemen sizin oradaki futbol sahasına geliyor eşim her perşembe

adacmm tatlı yaa dün yapamadm kayınvalidem çağırmış yemeğe
bugn bişiler yapcam inş..
kocacm erken gelecek galiba ama bakalm :)))

pasaklım varyaa parçalarımm
hem o saatte eşim dışarı çıkmak istemez hemde yalnız bırakıp gidecek parçalarım :)))
hafta sonu bi arkadaşı çiftliğine çağırmış kalecik te ona bile emin olamıyo
çünkü arkadaşı bekar diğer arkadaşlarda bekar benim gitmem abes kaçacak
bakalım gitmeyecek herhal bu hafta

ayy ayy süper sofralarr..
canm dereotlu poaça istedi
fırından çıkınca sıcak sıcak..
ayy acıktm desem acıkmadm daa

pasaklıcım ne yap ne et bu kadar rahat olmasını engelle...
ne demek ya gecenin bir vakti seni evde nasıl bırakır da gider ve pardon yani de
bizim orada ki saha ile sizin evin arası 1 saat mi sürüyormuş???
ayyy bu evli erkeklerin akıl hocası nedense hep yine kendileri gibi erkekler oluyor...ne fena bir durum...
geçtiğimiz hafta sonu hani benim bitişik yan komşum var ya işte o kızın cumartesi günü evlilik yıldönümleriydi...
kız çocuğunu bana bıraktı bir Avcılar'a gidip geleyim eşime hediye alacağım dedi.Neyse bu gitti geldi,bende dedim istersen çocuğu akşam uyut bana geçir...tamam bakarız dedi..
aradan yarım saat geçmedi bana geldi ama dokunsam ağlayacak ne oldu canım dedim...
daha ne olsun Ada bugün evlilik yıldönümümüz eşim eve gelip hemen çıkacağım akşama düğün var sen de gelmek istermisin ama erkek erkeğe gideceğiz onların hanımı gelmiyor diye aradı demesin mi...
ne diyeceğimi bilemedim.
Eşi akşam işte 19:00 gibi geldi,kapı sesini duydum 20:00 gibi de çıktı...Ben kızın yanına geçtim bakayım ne yapıyor diye...üzgündü tabi..
dedi bak bana bu krem setini almış,verdi ve çıktı gitti..yarına da Tekirdağ'a arkadaşlarıyla denize gideceklermiş deyince oha yani oldum....ızin verme saçmalama bu ne düşüncesizlik,bugünü telafi etmesini beklediğini hissettir ona dediğimde de...
nasıl Ada nasıl hissettireyim daha,bu krem işte hediye falan değildi ona göre.Bana bir sus payıydı yarın rahat gitmesi için diye hem söyleyip hem ağladı...Ve henüz 5 yıllık evliler 18 aylıkta bir kızları var düşünün yani...
Odun adam pazar günü gitmiş tabi akşam 22:00 gibi biz Bedi'yle mutfaktan çıkılan bahçe tarafında duruyorduk,ben çamaşır falan asıyordum bir yandan muhabbet ediyorduk ki baktım bu adam eve geliyor...Bedi'de konuyu az çok biliyor,sürekli diyordu daha gelmedi adam yazık kadına falan diye...
selamlaştı benimkiyle,çok mataf birşeymiş gibi övünüyor işte denizdeydik vs...neyse adam geçti evine doğru baktım benimki hemen bizimki izin vermezki ellerin kocasına bak ama yapmam ben kocanın kıymetini bil...deyip duruyor...
Dedim o beynin daha patlamadı kapa çeneni :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…