pasaklıcım ne yap ne et bu kadar rahat olmasını engelle...
ne demek ya gecenin bir vakti seni evde nasıl bırakır da gider ve pardon yani de
bizim orada ki saha ile sizin evin arası 1 saat mi sürüyormuş???
ayyy bu evli erkeklerin akıl hocası nedense hep yine kendileri gibi erkekler oluyor...ne fena bir durum...
geçtiğimiz hafta sonu hani benim bitişik yan komşum var ya işte o kızın cumartesi günü evlilik yıldönümleriydi...
kız çocuğunu bana bıraktı bir Avcılar'a gidip geleyim eşime hediye alacağım dedi.Neyse bu gitti geldi,bende dedim istersen çocuğu akşam uyut bana geçir...tamam bakarız dedi..
aradan yarım saat geçmedi bana geldi ama dokunsam ağlayacak ne oldu canım dedim...
daha ne olsun Ada bugün evlilik yıldönümümüz eşim eve gelip hemen çıkacağım akşama düğün var sen de gelmek istermisin ama erkek erkeğe gideceğiz onların hanımı gelmiyor diye aradı demesin mi...
ne diyeceğimi bilemedim.
Eşi akşam işte 19:00 gibi geldi,kapı sesini duydum 20:00 gibi de çıktı...Ben kızın yanına geçtim bakayım ne yapıyor diye...üzgündü tabi..
dedi bak bana bu krem setini almış,verdi ve çıktı gitti..yarına da Tekirdağ'a arkadaşlarıyla denize gideceklermiş deyince oha yani oldum....ızin verme saçmalama bu ne düşüncesizlik,bugünü telafi etmesini beklediğini hissettir ona dediğimde de...
nasıl Ada nasıl hissettireyim daha,bu krem işte hediye falan değildi ona göre.Bana bir sus payıydı yarın rahat gitmesi için diye hem söyleyip hem ağladı...Ve henüz 5 yıllık evliler 18 aylıkta bir kızları var düşünün yani...
Odun adam pazar günü gitmiş tabi akşam 22:00 gibi biz Bedi'yle mutfaktan çıkılan bahçe tarafında duruyorduk,ben çamaşır falan asıyordum bir yandan muhabbet ediyorduk ki baktım bu adam eve geliyor...Bedi'de konuyu az çok biliyor,sürekli diyordu daha gelmedi adam yazık kadına falan diye...
selamlaştı benimkiyle,çok mataf birşeymiş gibi övünüyor işte denizdeydik vs...neyse adam geçti evine doğru baktım benimki hemen bizimki izin vermezki ellerin kocasına bak ama yapmam ben kocanın kıymetini bil...deyip duruyor...
Dedim o beynin daha patlamadı kapa çeneni :)))