Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben misafir konusunda şanslıymışım :)))
ne kendi akrabalarım ne de eşimin akrabalrı bi gün önceden habersiz gelmezler
zaten çalışıyorsunuz hadi bize gelin öyle görüşelim derler :))))

akşamki menümm
dün demiştm ya barbunya yapsam diye
sabah eşim dedi ki aşkm akşama barbunya yapsan :)))
menüü barbunya pilaki pirinç pilavı ve cacıkk

http://www.kadinlarkulubu.com/yasan...depremi8217nde-yasanmistir-gercek-hikaye.html

nasıl ağladım ,bereket kimse görmedi.. çook zor bir durum ,aynı şeyi düşünmekten geceleri uykum kaçıyor bazı bazı naparız diye...hadi biz yaşadık sesimizi nasıl duyururuz,sevdiklerimize nasıl ulaşırız die..yada aynı ortamda birbirimizin sesini duyamayız die..Allahım nolur yaşatma mafoldumben

yine aklıma geldi,yine uyku tutmaz beni bu gece..

Nurdan hoşgeldin sessizsin bugün Şeniz

caspesyyy ne şanslısın sen öyle bizde böyle pat diye gelen çok oluyor ne yapacağımı şaşırıyorum

Cute konuyu açtım ama okumadan sayfayı kapatacağım sanırım ben yaşadım çünkü o depremi hemde Avcılar'da yaşadım ardından çok büyük bir trafik kazası geçirdik ailece
Çok şükür ölen kalan yok ama ağır hasarları var bizde ben kötü oluyorum bu konuyla ilgili yazılar okuyunca

dışarıdaydım canım müşteriye uğradım muhasebeciye gittim ya:)
ama artık geldim:)

ay yok öyle gelmezler canm
bi bayramda kuzenim gelmişti saati farketmemiş
telefon etti 9,30da kahve yapda geliyoruz die
teli kapatınca farketmiş geldiler ay saati farketmedik kusura bakmayın die :)))

cuteeee çok kötü oldum yaa,biran eşim geldi böyle gözümün önüne,allahımkimseye yaşatmasın böyle felaketler,sevdiklerimizi bizden böyle almasın...:gitme::gitme:

cuteeee çok kötü oldum yaa,biran eşim geldi böyle gözümün önüne,allahımkimseye yaşatmasın böyle felaketler,sevdiklerimizi bizden böyle almasın...:gitme::gitme:

amiinn bublemm..
ben dua ederm hep
bana kimsenin acısını göstermesin Rabbm die..
önce benm canımı alsn die..
çok kötü oldm yaa:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…