kayınvalidem kabak çorbası yapmış geçen gün çok beğendim
bende bigün yaptım çok güzel olmuştu..sonra bi kere daha yaptım tutmadı bu kez..
evet canım farkettim herkes yoğun galiba:)hoşgeldn nurdancmm
bugn pek sessiz topik yaa
dışarıdaydım canım müşteriye uğradım muhasebeciye gittim ya:)Nurdan hoşgeldin sessizsin bugün Şeniz
caspesyyy ne şanslısın sen öyle bizde böyle pat diye gelen çok oluyor ne yapacağımı şaşırıyorum
Cute konuyu açtım ama okumadan sayfayı kapatacağım sanırım ben yaşadım çünkü o depremi hemde Avcılar'da yaşadım ardından çok büyük bir trafik kazası geçirdik ailece
Çok şükür ölen kalan yok ama ağır hasarları var bizde ben kötü oluyorum bu konuyla ilgili yazılar okuyunca
Nurdan hoşgeldin sessizsin bugün Şeniz
caspesyyy ne şanslısın sen öyle bizde böyle pat diye gelen çok oluyor ne yapacağımı şaşırıyorum
Cute konuyu açtım ama okumadan sayfayı kapatacağım sanırım ben yaşadım çünkü o depremi hemde Avcılar'da yaşadım ardından çok büyük bir trafik kazası geçirdik ailece
Çok şükür ölen kalan yok ama ağır hasarları var bizde ben kötü oluyorum bu konuyla ilgili yazılar okuyunca
http://www.kadinlarkulubu.com/yasan...depremi8217nde-yasanmistir-gercek-hikaye.html
nasıl ağladım ,bereket kimse görmedi.. çook zor bir durum ,aynı şeyi düşünmekten geceleri uykum kaçıyor bazı bazı naparız diye...hadi biz yaşadık sesimizi nasıl duyururuz,sevdiklerimize nasıl ulaşırız die..yada aynı ortamda birbirimizin sesini duyamayız die..Allahım nolur yaşatma mafoldumben
yine aklıma geldi,yine uyku tutmaz beni bu gece..
cuteeee çok kötü oldum yaa,biran eşim geldi böyle gözümün önüne,allahımkimseye yaşatmasın böyle felaketler,sevdiklerimizi bizden böyle almasın...:gitme::gitme:
kızlar yemekteydim
yeni geldim....cutemin verdiği konuya bir bakıp geliyorum hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?