Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

artık iyiden iyiye şüpheleniyorum eşimin tarafıyla yaşadığımız sorunlardan sonra 1 senedir de hep hasta olunca aklımıza geldi bizimde.evlendim 10 ay iş bulamadım her yere başvurdum çağırıolardı olumlu geçiodu ama işe alım olmuodu.günaha giriyorum ama artık emin oılmaya başladım.

nurdancım bende öyleyim evlendiğimden beri bizimkilerle espri yapıyoz kurşun döktürelim die :))
ama ben inanmıyorum hastalık hastalıktır..şuan senin belli bir hastalığın var zaten onun psikolojiside etkiliyor insanı,halsizlikler yorgun düşmeler hep ondan....bence dahada psikolojinin etkilenmesine izin verme,hastalığının sebeplerinden biride psikoloik demiştin çünkü...

tatlm bol bol dua etsinlerr
sende et kendi kendine dua canmm
ediyorum be güzelim bereket huzur sağlık için hep nazar sürelerini okuyorum ama olmuo.sıkıldım artık hastalıkla boğuşmaktan geçen yara yaktırdığımda hüngür hüngür ağladım yani o kadar hep bi doktor ziyareti(( doktor da şaşırdı evli barklı kadınsın ne ağlıon normal dio ama anlatamıo.çok bozuldu psikolojim.ne yapıcam bilmiyorum.umarım bu allahın bi imtihanıdır.çok zor durumdayım...her dk tuvalete gidiyorum yeni bi gelişme varmı die.allahım sen sağlık sıhhat ver hepimize...

kız ada ebnde buradayım
hatta sana annem yollasaydı havuçlu kek yeseydik birlikte dedim ses yok
sonrada kimse yok diorsun aşk olsun (((

canım olan kişileri yazmadım zaten kaydirigubbakcemile3
senin olduğunu biliyordum
ama kek olayını okumamışım,canım sağolasın ne de iyi gelirdi ama ne yapalım....
sen düşünme şimdi bunları şu az kalan zamanı biran önce atlatın da
mutlu mesut balayı yapın emi zemuszemus

evet hastalık psikolojimi çok bozdu ama bu kadar uzun süre uğraşınca insan saçmalıo demekki.(( düşünsene 11 aydır hep kanamam var sürekli pet kullanıyorum bıktım artık allah beterinden saklasın tabi ama bunaltıo insanı...

canmm
eve duayla gir evden duayla çık..
çekemeyenler varsa bişi yapmş olabilirler ama ona nasl çözüm bulunur bilmiomm

haa nazara inanmammı inanırım ,nazar duasınıda eksik etmem ,ara sıra okurum
o ayrı ama belli hastalık sebepleri varsa o durum farklı...

canmm
eve duayla gir evden duayla çık..
çekemeyenler varsa bişi yapmş olabilirler ama ona nasl çözüm bulunur bilmiomm
bende bilmyiyorum insanın duygularını istismar eden birilerine denk gelmek te var(( allah yardım etsin böyle şeyler yaşayanlara...bu arada cuteeeeee ben babamın vefatınan sonra evde yalnız kalamıodum sonra kurşun döktürdük kurşunda babama benzeen bi görüntü 2 . kurşunda da bi tabut çıkmıştı.çok üzüntü korku getirirmiş.o günden sonra hiç korkmamıştım evlenene kadar.

evet zordur anlıyorum..ben bile bunalıyorum bazı bazı hastalıklardan ve şu can sıkıntılarım hep ondan..yoksa miss gibi tatilimizi yaptık yetmez mi ama yine gideyim bi erlere die can atıyorum çünkü yoruldum bunaldım hasta olmaktan ...

senin durumunda çok sıkıcı ,eşinle ilişkinizide etkiliyo çünkü..yeni evlisiniz yani birde..
sen kendini motive edecek şeylere yöneltsen çok daha iyi olur cnm senin için..mutlu olmaya bak hep.:teselli:...

nurdancmm moral bozma bitanemm
bak bugn kanaman bitti bi daha da olmaz inş..
bol bol dua etcem senin için..
canm sende moralini yüksek tut olur mu

eşime sırtımı dönüp yatmaya artık utanıyorum düşün artık.eşi olduğumuzu unuttuk hakikaten .evlenmeden önce hiç doktora gitmedim bi nişanlıyken çok kötü hastalanmıştım kanda iltihap vardı bide evlendikten sonra bu hastalık.insanın beynini sulandırıo (( allahım sen bana yardım et(

güzelim ne insanlar var ölüm büyüsü bile duymuştum(((

onu bende duydum ama şöyle duydum,doktorlar bir sebep bulamıyormuş...hastalık belirtisi yani..gittikçe zayıflıyorlarmış sebepsiz fln..
ama nurdanı ndurumu öyle değil,boş yere korkutmayın kızı , anlattığını düşünsenize ne zor bir durum ben ayda 1 hafta dayanamıyom regl olayına o hep öyle...sonra nie oluyo ,zararı ne olacak,sonra eşi ile kardeş gibi olmaları durumuna gelmek..düşün yani psikolojini...

nurdancmm moral bozma bitanemm
bak bugn kanaman bitti bi daha da olmaz inş..
bol bol dua etcem senin için..
canm sende moralini yüksek tut olur mu
sağolun kızlar çok kötüyüm bide doktor geçmezse söyle yaparız böyle yaparız deyince iyice korku sardı beni... aynı sorunları bi daha yaşamam umarım.hepinize desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız...

haklsıın canım desteğin için ayrıca teşekkür ederim(( sanada allah şifa versin bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah...

tatlmm korkutmak için deil kii
bol bol dua etsin ki içi ferahlasın diyee söylüyoruz
yaşadığı bu günler elbet geçecek sadece zamanı gelmedi demek ki.
Rabbm acil şifalar versin Nurdancmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…