Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pasaklıcım ok.tatlım akşama bendesin :)))

cutecim ne almıştım kuzum,neler geldi??? birde sitede,tariflerde sorun yok sanırım,o gün benim sakarlığıma denk gelmişti ondan yani....

cnm geçen eklemişti mhani,hurç ,çiçek sulama zımbırtısı fln..ıvır zıvır...
limangodan nevresim almıştımya kelebekli onu bekliyom bide..:hulya:

yok tatlmm
niyetliyimm
akşam 20,30da inş doyurcam :))))

Allah kabul etsin cnm..
ben tutunca hasta oluyorum yaa artık (
eskiden hep tutardım ama 2 yıldır maalesef..midem çok kötü oluyo gece yemek yiyince bnm..sahurda yiyemiyom birde geç saatlere kdr artık ..2 gün tutsam 3.gün hastanede alıyom soluğu (
bu yılda denicem bakalım ramazanda ,nasıl olucam...

saol canmm..
inş sorun yaşamazsın bu sene bidenemm

sürekli hastayım evlendiğimde beri doktordan çıkamadım gitmediğim doktor kalmadı son çare hocaya götürelim seni diolar(( ne yapıcam bilmiyorum.problemin ne olduğu anlaşılamıo.hep bi hastalık halim var.yaşlı kadınlar gibi oldum

ayyy bugün de limango da nevresim var gördünüz mü???

cutecim güle güle kullan

pınarcım olsun ama arada ses ver

caspercım Allah kabul etsin canım

hele ilk 3 ayım kabus gibiydi evde korkudan oturup saatlerce ağlıodum eşim eve geldiğinde hep gözlerim ağlamaktan şiş oluodu.. yeni yeni biraz üzerimden gitti ama eşim evde yokken hep ağlar durumdayım.adam geç gelecek diye korkuo.çok stres oluyorum evde yalnızken.

Nurdancım aslında pek böyle şeylere kulak asmamaya çalışırım,inanmak istemem ama yine de insanın aklına gelebiliyor
ve son olarak bir arkadaşım da bu durumu yaşayınca acaba mı oluyor yani...
evinin dış kapısını falan sirkeli suyla sil,sirke nazarı ve pis nefisi uzak tutuyormuş
ayrıca bir kolaçan et bakalım evini,çeken var çekemeyen var
insan neye kime güveneceğini bilemiyor,ayy seni korkutmak istemem ama

kız ada ebnde buradayım
hatta sana annem yollasaydı havuçlu kek yeseydik birlikte dedim ses yok
sonrada kimse yok diorsun aşk olsun (((

söyleyenler yeni yetme değil hepsi olgun yaşlı insanlar bıktın artık hastalıktan bide hocaya götürelim diolar...ben hastalıktan değil de bebeğim olmıcak diye korkuyorum

tatlm bol bol dua etsinlerr
sende et kendi kendine dua canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…