ben burdayım kızlar:)))nassınız doyurdunuz mu karıncıklarınızı bakem;:))
allah kabul etsin canım:))) ne mutlu sana:))yok tatlmm
niyetliyimm
akşam 20,30da inş doyurcam :))))
pasaklıcım ok.tatlım akşama bendesin :)))
cutecim ne almıştım kuzum,neler geldi??? birde sitede,tariflerde sorun yok sanırım,o gün benim sakarlığıma denk gelmişti ondan yani....
allah kabul etsin canım:))) ne mutlu sana:))
yok tatlmm
niyetliyimm
akşam 20,30da inş doyurcam :))))
Allah kabul etsin cnm..
ben tutunca hasta oluyorum yaa artık(
eskiden hep tutardım ama 2 yıldır maalesef..midem çok kötü oluyo gece yemek yiyince bnm..sahurda yiyemiyom birde geç saatlere kdr artık ..2 gün tutsam 3.gün hastanede alıyom soluğu(
bu yılda denicem bakalım ramazanda ,nasıl olucam...
allah yardımcınız olsun cnaım benim.çok büyük sevap...amin canm benmm inş..
gece kocacmla kalkacaktık saati duymamşzz
niyet ettik sadece
ben acıkmadm ama kocacm ne durumda bilmiom:asigim:
kızlar bizim sülale ayağa kalktı hocaya götüreceklermiş beni:)))
sürekli hastayım evlendiğimde beri doktordan çıkamadım gitmediğim doktor kalmadı son çare hocaya götürelim seni diolar
neden ?
allah yardımcınız olsun cnaım benim.çok büyük sevap...
söyleyenler yeni yetme değil hepsi olgun yaşlı insanlar bıktın artık hastalıktan bide hocaya götürelim diolar...ben hastalıktan değil de bebeğim olmıcak diye korkuyoruminşş canmm
kız ne hocaya götürmesii
sürekli hastayım evlendiğimde beri doktordan çıkamadım gitmediğim doktor kalmadı son çare hocaya götürelim seni diolar(( ne yapıcam bilmiyorum.problemin ne olduğu anlaşılamıo.hep bi hastalık halim var.yaşlı kadınlar gibi oldum
hele ilk 3 ayım kabus gibiydi evde korkudan oturup saatlerce ağlıodum eşim eve geldiğinde hep gözlerim ağlamaktan şiş oluodu.. yeni yeni biraz üzerimden gitti ama eşim evde yokken hep ağlar durumdayım.adam geç gelecek diye korkuo.çok stres oluyorum evde yalnızken.
söyleyenler yeni yetme değil hepsi olgun yaşlı insanlar bıktın artık hastalıktan bide hocaya götürelim diolar...ben hastalıktan değil de bebeğim olmıcak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?