sağolun kızlar çok kötüyüm bide doktor geçmezse söyle yaparız böyle yaparız deyince iyice korku sardı beni... aynı sorunları bi daha yaşamam umarım.hepinize desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız...
amin güzelim allah hastalık çeken herkese şifa versin inşallah....tatlmm korkutmak için deil kii
bol bol dua etsin ki içi ferahlasın diyee söylüyoruz
yaşadığı bu günler elbet geçecek sadece zamanı gelmedi demek ki.
Rabbm acil şifalar versin Nurdancmm
kızlar bu sayfaya bir bakın
aşağıya doğru inince çeşitleri var renk olarak hangi rengi daha iyi???
Ürün Detayı
eski devlet hastahanesi başhekimine gidiom şimdi gemlikte ondan önce çekirgeye aynur hanıma sonra baharda mete beye inegölde bi doktora gittim hiçbiri fayda olmadı.halil beyden ümitliyim uzman bi doktor inşallah bi daha kanamam olmaz da gitmek zorunda kalmam.3 aylık evliyken smear testi yaptılar yapayalnız gittim eşim işteydi sonra kanser taraması dediler mi oturdum hastahane bahçesinde hüngür hüngür ağladım yarayı yaktırdığımda da yalnızdım eşime basit bişimiş dedim ama değilmiş.inşallah cnm yaa Allahım şifalar versin...nereye gidiyon sen doktora iyice araştır öyle git cnm..zübeyde de kimdi o kdn yaşlı ..onun sırasında bir kuyruk oluyo ki sorma..du bakim netten sana adını ..sırada bekleyenler hep anlatıyodu kdn ödüller fln almış..
canım olan kişileri yazmadım zaten kaydirigubbakcemile3
senin olduğunu biliyordum
ama kek olayını okumamışım,canım sağolasın ne de iyi gelirdi ama ne yapalım....
sen düşünme şimdi bunları şu az kalan zamanı biran önce atlatın da
mutlu mesut balayı yapın emi zemuszemus
tamam canım çok sağolnurdan bu doktora da git mutlaka..devlete bağlı buda biliyosundur zaten..ama mutlaka bu kadna git..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?