Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

adacım eğer yorganın yoksa uyku seti al ama varsa gereksiz
bu tabii benim fikrim belki kullananlar memnundum zemuszemus

walla bn bgndm ama son dkka degstreblrımm hftya bgn kına gecem warrrakannehir

böcük sakıncası yoksa foto ekler misin kuzum

kız sen çok daralıyorsun ama
gerçi durumlar farklı 2. haftamız bizim aynı evde başbaşa
o sebeple evet düğün geriyor ama bizde pekte değişiklik olmayacak

uyku setım yok
gerekte yokmuş
nevresım pıke cok en lazım onlar
yorganın oluıncaher nevresım uyku setı sana

bakayım pcde varsa ekliim canım

ooyy bidenem noldu??

ayhh bilmiorum böle ruhum daralıo hersey herkes üstüme gelio sankii kafayı yıcek gibi oluorumm mafoldumben

aa sende neden sıkıosun kendini güzelim.herşey çok daha güzel olacak ama emin değilsen bu sıkıntıyla olmaz zati

eminlikten degil benm korkum bi aksilik cıkmasın tartısma falan olmasn her sey güsel olsn istiorm ne bilim işte öle karmakrısık duygular iiçindeim

bakayım pcde varsa ekliim canım

ayhh bilmiorum böle ruhum daralıo hersey herkes üstüme gelio sankii kafayı yıcek gibi oluorumm mafoldumben

sana bişi soracağım annenlerle filan aynı evde kalırken mi düğün hazırlıkalrı yapıyorsun ayrı bir yerde misin?
evin aynı şehirde mi olacak ayrı şehirde mi?
nişanlın aynı şehirde mi ayrı şehirde mi?
kaç yıldır çıkıyorsunuz?
son olarak kayınvaliden ve kayınpederin aynı şehirde mi ayrı şehirde mi?
şehir ismi vermesende olur sadece sıkıntının kaynağını tespite çalışıyorum

dur ben sordum ben cevap vereim
ben ve nişanlım aynı şehirdeyiz annemler başka kayınvalidemler başka bir şehirde
biz onları onlar bizi onlarda birbirini görmeyince baskı azalıyor kanaatimce
biz yeniyiz gerçi bu sebeple birbirmizi tanımaya da devam ediyoruz bu gerilimi arttırıcı bişi biz 7 ayılığız henüz tanışalı başlayalı toplam

kendi ewimde ailemin yanında yapıorum dügün hazılıklarımı ki benm hazırlıklarm 1 ay önceden bitti ufak tefek seyler dısında.ewim ise aileme 3 saat uzaklıkta kayınvalidemlerle aynı sehirdeyıs hatta aynı apartmanda çapraz dairelerdeyıs.ama ne kayınvalidem ne de kayınbabam ne yaptıma ne ettgime hiç karısmazlar kendi ailem nasılsa onlarda öleler 1 senedirli falan cıkıyorus bisde kaydirigubbakcemile3

amannnnnn evlilik topiğiydi
biz evliler olalım demiştik
paylaşalım sıkıntılarımıza vs....
ne hevesle açmıştık
şimdi nerdeler
birşey mi oldu acaba....
nerde bu gülsün
pınar
em
bal
isolde
eregli

kızlar ......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…