Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aynen canım ben kaynanamla hiç görüşmüyorum çok huzurluyum annem de uzak sadece ben ve eşim varız kkeyfimize diyecek yok.diolar ya sadece çocukla evlenmion ailesiyle evlenion aynı zamanda diye stres ordan çıkıo işte.uzak olmaları en iyisi

kızlar işim çok katılamıyorum fazla..

lovee toplam 7 ay mı olduu
amann daha pek yenisiniz kızz

kız biz mantıklarıyla övünen daha önce kimseyle hiçbişi yaşamamış toplumdan soyutlanmış aşktan nefret eden toplumca ukala görülen iki uslanmaz yaramazdık.

karşılaştık tanıştık 5. günü ilişkiye başladık. 1,5 aylıkken nişanlandık 4 aylıkken resmi nikahımız kıyılmıştı zaten

şimdi söylüyorum işte; evet aşk diye birşey varmış. gerçekten aşktan ağlanırmış gözlerin kanlanana kadar. özlemden nefes alınamazmış. o senin herşeyin olurmuş hayatının merkezi olurmuş . o yoksa ortamda eksik olurmuşsun doğruymuş.
öleee:asigim:

baştan karışmazlar sanıosun ama malesef yakın oldumu sorunlar bitmio.benden söylemesi umarım herşey istediğinden daha güzel olur

ada terkedildik mi acaba
ben sizleri o çeyiz hazırlayanların sohbetinde tanıdım
gittiniz bana gel demeden şimdie burdan mı gittiler
ada bana söz ver eğer giderseniz benide götür olumunekankayizsmile

valla büyük cesaret ben 4 yıl çıktım nikaha kadar da hala şüpheliydim anlaşabilir miyiz die

yaş kaçtı canım senin?

yok mg_love'cım daha da buradan başka yere gitmeyiz
ammannnnnn nereye gideceğiz zaten,kızların işi gücü vardır ondan uğrayamıyorlar
hastalık,kötü birşey olmasın da gelirler elbet...

iki yalnız bank...iki yalnız insan gibi...

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

valla büyük cesaret ben 4 yıl çıktım nikaha kadar da hala şüpheliydim anlaşabilir miyiz die

valla bilemiyorum ben halen ondan başkasıyla evlenmezdim diyorum gerçekten herhalde ben yalnız giderdim bu dünyadan çünkü erkekler evlilik aşk vs bana düpedüz saçma geliordu. feminizim vardı bünyede. ohhh şimdi pamuk gibiyim :)))

love olsa tükkan senın cnm kıralıktı

böcıuq gıyılır valla

en ıyısı herkesten uzak olmak senden rahatı yok aıle ıle yaşamaksa kabus resmen

yemeğimi yedim geldim..:hulya:
kahvemi içiim yapılmış bi güzel köpüklü

walla ilerde ne olur bılmıorum ama bn karstrtmam yhaa braz acık sözlyumdurr pat dıe solerıım gamyoncuiremsu
bende söylerim diodum ama malesef söyleyemedim(( benim yerime eşim söyledi allahtan:))
konuşmakla çemkirmekle tartışmakla sorun çözülmüo işte daha çok büyüyo...

love maşallah cok hızlısınız
sızde bız gıbı

biz tanıstık hemencık sevgılı olduk sonra o hafta evlenmeye kararverdık
aılem memlekette olunca gelmelerı uzun sürdu
1.ayda sözlendık 6.ayımızda evlendık
ıyıkı yapmışım dıom

öyleydim işte bende ada
hani filmlerde inatcı ihtiyarlar olur ya kapısını çalan çocukları bile bastonuyla kovalar memnuniyetsiz
aynen onlar gibiydim. kavgacıydım. mükemmelliyetçiydim. duygudan zerre yoktu. görecektiniz ya. hacze çıkardım. mal seçerdim kaldırın şunu şunu şunu iş iştir yapılır derdim. iş için koştururdum gece gündüz. başka nimet bilmezdim. tek bildiğim kurallarına uygun yaşamak kazanmak.
neler etti bana bu kociş bilsen ahhh

bende söylerim diodum ama malesef söyleyemedim(( benim yerime eşim söyledi allahtan:))
konuşmakla çemkirmekle tartışmakla sorun çözülmüo işte daha çok büyüyo...

walla nişnlm şimdiden konustu ailesyle herseyı söledı bastan bklım sonunda ne olursa artıkk kader senndemı ykn ewin

nazarlar değmesin aşkınıza...
aşkk koktuu bee:asigim:

ayy evet adacım..ben hüzünleniyorum öyle boş bank görünce terkedilmiş gibi geliyo..

aşkı memnuda da zaten en çok evin boşaltılmasında ağladım..

boş arazide yalnız ağaç görüncede sanki üzülüyomuş o ağaç gibi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…