aynen canım ben kaynanamla hiç görüşmüyorum çok huzurluyum annem de uzak sadece ben ve eşim varız kkeyfimize diyecek yok.diolar ya sadece çocukla evlenmion ailesiyle evlenion aynı zamanda diye stres ordan çıkıo işte.uzak olmaları en iyisidur ben sordum ben cevap vereim
ben ve nişanlım aynı şehirdeyiz annemler başka kayınvalidemler başka bir şehirde
biz onları onlar bizi onlarda birbirini görmeyince baskı azalıyor kanaatimce
biz yeniyiz gerçi bu sebeple birbirmizi tanımaya da devam ediyoruz bu gerilimi arttırıcı bişi biz 7 ayılığız henüz tanışalı başlayalı toplam
kızlar işim çok katılamıyorum fazla..
lovee toplam 7 ay mı olduu
amann daha pek yenisiniz kızz
baştan karışmazlar sanıosun ama malesef yakın oldumu sorunlar bitmio.benden söylemesi umarım herşey istediğinden daha güzel olurkendi ewimde ailemin yanında yapıorum dügün hazılıklarımı ki benm hazırlıklarm 1 ay önceden bitti ufak tefek seyler dısında.ewim ise aileme 3 saat uzaklıkta kayınvalidemlerle aynı sehirdeyıs hatta aynı apartmanda çapraz dairelerdeyıs.ama ne kayınvalidem ne de kayınbabam ne yaptıma ne ettgime hiç karısmazlar kendi ailem nasılsa onlarda öleler 1 senedirli falan cıkıyorus bisde kaydirigubbakcemile3
amannnnnn evlilik topiğiydi
biz evliler olalım demiştik
paylaşalım sıkıntılarımıza vs....
ne hevesle açmıştık
şimdi nerdeler
birşey mi oldu acaba....
nerde bu gülsün
pınar
em
bal
isolde
eregli
kızlar ......
valla büyük cesaret ben 4 yıl çıktım nikaha kadar da hala şüpheliydim anlaşabilir miyiz diekız biz mantıklarıyla övünen daha önce kimseyle hiçbişi yaşamamış toplumdan soyutlanmış aşktan nefret eden toplumca ukala görülen iki uslanmaz yaramazdık.
karşılaştık tanıştık 5. günü ilişkiye başladık. 1,5 aylıkken nişanlandık 4 aylıkken resmi nikahımız kıyılmıştı zaten
şimdi söylüyorum işte; evet aşk diye birşey varmış. gerçekten aşktan ağlanırmış gözlerin kanlanana kadar. özlemden nefes alınamazmış. o senin herşeyin olurmuş hayatının merkezi olurmuş . o yoksa ortamda eksik olurmuşsun doğruymuş.
öleee:asigim:
baştan karışmazlar sanıosun ama malesef yakın oldumu sorunlar bitmio.benden söylemesi umarım herşey istediğinden daha güzel olur
valla büyük cesaret ben 4 yıl çıktım nikaha kadar da hala şüpheliydim anlaşabilir miyiz die
bende söylerim diodum ama malesef söyleyemedimwalla ilerde ne olur bılmıorum ama bn karstrtmam yhaa braz acık sözlyumdurr pat dıe solerıım gamyoncuiremsu
casperrrrrrr ne diyeceğim kuzucum
bak bu sayfaya ne diyeceğimi anlayacaksın :)))
çok mutlu oldum görünce....vay be nerden nereye........
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...rkadaslar-gelinliklere-kadar-odediniz-76.html
casper gördün mü merwecik'i :))))
yok mg_love'cım daha da buradan başka yere gitmeyiz
ammannnnnn nereye gideceğiz zaten,kızların işi gücü vardır ondan uğrayamıyorlar
hastalık,kötü birşey olmasın da gelirler elbet...
iki yalnız bank...iki yalnız insan gibi...
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
bende söylerim diodum ama malesef söyleyemedim(( benim yerime eşim söyledi allahtan:))
konuşmakla çemkirmekle tartışmakla sorun çözülmüo işte daha çok büyüyo...
kız biz mantıklarıyla övünen daha önce kimseyle hiçbişi yaşamamış toplumdan soyutlanmış aşktan nefret eden toplumca ukala görülen iki uslanmaz yaramazdık.
karşılaştık tanıştık 5. günü ilişkiye başladık. 1,5 aylıkken nişanlandık 4 aylıkken resmi nikahımız kıyılmıştı zaten
şimdi söylüyorum işte; evet aşk diye birşey varmış. gerçekten aşktan ağlanırmış gözlerin kanlanana kadar. özlemden nefes alınamazmış. o senin herşeyin olurmuş hayatının merkezi olurmuş . o yoksa ortamda eksik olurmuşsun doğruymuş.
öleee:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?