Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

allah kimseyi kocalarından ayırmasın..
ama kimsenin peri masallarındaki gibi sıfır kusursuz herşeye he diyen,tamam karıcım diyen bi herifi olduığunu sanmıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allah kimseyi kocalarından ayırmasın..
ama kimsenin peri masallarındaki gibi sıfır kusursuz herşeye he diyen,tamam karıcım diyen bi herifi olduığunu sanmıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy mümkün mü öyle olması canmm
ama olmasn da öyle ne öyle tamm aşkm tmm hayatm tmm karıcımm :))))

ben mesela kocamı ne kadar çok seviyosamda,
kızdığımda onu boğup öldürmek istiyorum o an nefret ediyorum

toplu alıntı yapamıyorum
burdan yazayım herkeslere
nurdancım 25 yaşındayım kociş 29 yaşında
karaböcük valla abim evlendi benim geçen yıl aynı apartmanda oturmayı annemlerde istemezdi onlarda istemedi ya kavga ediyorsun gece geç geliorsun ne bileyim envayi çeşit şey yaşıyorsun azıcık uzaklık daha iyi gibi ama bir kuzenimde kapı karşıda oturur yıllardır gayet rahattır ama ben istemezdim ne benimkileri ne onunkileri, aynı evde olunca bazen gidiorum hafta sonu anneme soruyor şunu şunu ne yaptın o bile bazen batabiliyor o stresle o sebeple sordum

uğur böcüğüm çok sabretmişiz değil mi?

böyel işte duygulandırdınız beni. eskiden olsa derdim ya bu ne ya sümüklü böcek misin istem dışı akıyor bunlar derdim. :)))

:teselli: olumunekankayizsmile :1hug:

canım hiç sorma....sabah gelirken
yolda yağmur yağıyor bir yandan,ağaçlara bakıyorum falan,önce hepsinin ıslanan yapraklarının renklerinin güzelliği dikkatimi çekti falan,grup grup ağaçlar her tarafta aaayyy bir baktım köşede bir ağaç...tek başına....
nasıl gözüm doldu anlatamam...

Son düzenleme:
kızlar uyku setiniz var mı??? ve kullanmaya başladınız mı???
faydalı mı nasıl ya

caım benimde var uyku setim ama daha ambalajında duruyo kışın açıcam
annem bi sürü de yorgan yaptırdı, kaztüyüde var bi sürü battaniyede
bazanın altı hep dolu tıkış tıkış
dahada yorgan morgan almam

walla ne bilim her sey karsılıklıdır diye düşünüorum ben.egerbi tartısma bi kavga varsa iki trafta hatalıdır yeri gelio kendi annelerimizle bile tartısıoruz.kaldıki elin kadınıyla dört dörtlük nası anlaşcass sonucta el yanii adı üstünde ama her iki tarafta anlayıslı olursa bence sorun olmaz die düşünüorum bakalım hayırlısı

toplu alıntı yapamıyorum

böyel işte duygulandırdınız beni. eskiden olsa derdim ya bu ne ya sümüklü böcek misin istem dışı akıyor bunlar derdim. :)))

lovee
ben senin kadar sert değildim ama amann evlilik neymiş
hem aşkı da öldürür derrdim :)))
ama yanılmışımm
yanılmak ne güzel bi duyguymuşş içinde aşkım oluncaa:kedi:

2 uyku setim 8 tanede yorganım var sanıırm nereme koyacaksam allahım yaakötükedihüso
birini kayınvalideme verdimgeçende geri...ikisinide annemin yazlık eve yollamayı düşünüyorum...4 tanede battaniyem var....

aynen bende öyle düşünüyordum kayınvalidesiyle görüşmeyenlere kızıodum hatta
ama öyle şeyler yaşadım ki hayretler içinde kaldım ve tek kırıcı bi lafım olmadı benim.umarım herşey dilediğin gibi olur ama çok zor...anneni kırdığında veya annen seni kırdığında affedilio ama el insanı sana haketmedğin zama hakaret ediosa affedemiiyorsun.hi bi zaman kavga etmedim muhattap almadım kötü sözlerini ve bi sene oldu hala görüşmüyoruz.ya istisnayım yada enayi...

hatta ablama kızardım ben bekarken neden hakkıı yediriosun bişi demiosun diye ama olmuo güzelim ve ablama söylenen laflar bana söylenenlerin yanında devede kulak bile olamaz...bahtsız bi gelinim olmadık bi aileye gelin oldum hiç bişiyim istediğim gibi olmadı kızlara sor burda da paylaştığım insanlar var.ama sende de böyle olacak değil sadece uzak olmanın herzaman faydalı olduğunu düşünüyorum o kadar...

anlıyorum canım senıı içine girmeden bilinmiyor allah hakkımızda hayırlısını versın hepimiz için gönlümüzden gecenleri versin canım bakalım benı neler beklıyor olcak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…