allah kimseyi kocalarından ayırmasın..
ama kimsenin peri masallarındaki gibi sıfır kusursuz herşeye he diyen,tamam karıcım diyen bi herifi olduığunu sanmıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok canım ama olmasın diye uğraştık zaten daha nişandan bezdirdiler bizi zaten...walla nişnlm şimdiden konustu ailesyle herseyı söledı bastan bklım sonunda ne olursa artıkk kader senndemı ykn ewin
mg_love'cım....bak sana huzur ve AŞK....gelmiş eşin sayesinde
ayy evet adacım..ben hüzünleniyorum öyle boş bank görünce terkedilmiş gibi geliyo..
aşkı memnuda da zaten en çok evin boşaltılmasında ağladım..
boş arazide yalnız ağaç görüncede sanki üzülüyomuş o ağaç gibi gelir..
kızlar uyku setiniz var mı??? ve kullanmaya başladınız mı???
faydalı mı nasıl ya
toplu alıntı yapamıyorum
böyel işte duygulandırdınız beni. eskiden olsa derdim ya bu ne ya sümüklü böcek misin istem dışı akıyor bunlar derdim. :)))
öylew bi konu vardı lokum ile yapılmış hatta knowyn konusu çok basit yapımı falan kaydirigubbakcemile2
tatlışım nasıl oluyor bilmiyorum ama bildiğimiz lokumla şipşak şeker hamuru yapılıyormuş evde cokacimcoook
caım benimde var uyku setim ama daha ambalajında duruyo kışın açıcam
annem bi sürü de yorgan yaptırdı, kaztüyüde var bi sürü battaniyede
bazanın altı hep dolu tıkış tıkış
dahada yorgan morgan almam
aynen bende öyle düşünüyordum kayınvalidesiyle görüşmeyenlere kızıodum hattawalla ne bilim her sey karsılıklıdır diye düşünüorum ben.egerbi tartısma bi kavga varsa iki trafta hatalıdır yeri gelio kendi annelerimizle bile tartısıoruz.kaldıki elin kadınıyla dört dörtlük nası anlaşcass sonucta el yanii adı üstünde ama her iki tarafta anlayıslı olursa bence sorun olmaz die düşünüorum bakalım hayırlısı
hatta ablama kızardım ben bekarken neden hakkıı yediriosun bişi demiosun diye ama olmuo güzelim ve ablama söylenen laflar bana söylenenlerin yanında devede kulak bile olamaz...bahtsız bi gelinim olmadık bi aileye gelin oldum hiç bişiyim istediğim gibi olmadı kızlara sor burda da paylaştığım insanlar var.ama sende de böyle olacak değil sadece uzak olmanın herzaman faydalı olduğunu düşünüyorum o kadar...walla ne bilim her sey karsılıklıdır diye düşünüorum ben.egerbi tartısma bi kavga varsa iki trafta hatalıdır yeri gelio kendi annelerimizle bile tartısıoruz.kaldıki elin kadınıyla dört dörtlük nası anlaşcass sonucta el yanii adı üstünde ama her iki tarafta anlayıslı olursa bence sorun olmaz die düşünüorum bakalım hayırlısı
yaaaaa olsun canım sende nerden bileceksin ama dimi:)) merak edio olman sevdiğini gösterir boşver:)kızlar adamcağız cumaya gitmiş kızdım boşu boşuna
aynen bende öyle düşünüyordum kayınvalidesiyle görüşmeyenlere kızıodum hatta
ama öyle şeyler yaşadım ki hayretler içinde kaldım ve tek kırıcı bi lafım olmadı benim.umarım herşey dilediğin gibi olur ama çok zor...anneni kırdığında veya annen seni kırdığında affedilio ama el insanı sana haketmedğin zama hakaret ediosa affedemiiyorsun.hi bi zaman kavga etmedim muhattap almadım kötü sözlerini ve bi sene oldu hala görüşmüyoruz.ya istisnayım yada enayi...
kızlar adamcağız cumaya gitmiş kızdım boşu boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?