Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Minik Domatesli ve feslegenli Pizza

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Milföy hamuru ( kalıbınızı kaplayacak adette milföy olacak)
1 Adet Yumurta
1-2 Adet Tavuk sosis
2-3 Yemek kasigi beyaz peynir
2-3 Dal taze Feslegen
1 Sepet (200 grm kadar) minik domates
Uzun carliston yesil biber

Mifloy hamurunu oldugu sekilde acalim, kenarlarindna birer parmak icerden yine dikdortgen sekilde bicak ile kesmeden cizelim. Cizdigimiz yer bir sekilde kenar hukmune gececek sekilde milföy hamurunun ortasina cirpilmis yumurtayi surelim, uzerine diger feselegen haric malzemeleri ekleyelim ve firina verelim. 200C- 350F derecede pisirdikden sonra sicak yada soguk servis yapalim.

ŞEKER HAMURU

•2 pk marshmellow( ben bim'in sattığı markayı kullandım 175 gr bir pk)
•2,5 pk pudra şekeri
•4 yk su
•bir çimdik tuz
Marshmellowları geniş ve cam bir kaseye koyun. Mikrodalgada her defasında sadece 20-30 sn tutarak marshmellowları eritin. Her defasında kaseyi dışarı çıkartıp güzelce karıştırın ve tekrar mikrodalgaya koyun. Bu şekilde yaklaşık 2 dk içerisinde eriyeceklerdir. Aşırı sıcaktan kaçının. Arzuya göre benmari usulü de eritebilirsiniz.

güzellerr netten buldmm

şeker hamurunu lokumla yapıyorum ben lokum nişasta pudra sekeri

bıçaklar dimi adacım,
ben böle dolapları olmayan mutfakları anlamıyom bende bi dünya dolap var hepsi dolu..böle olsa napılır ki..

ilk iş yerimde mutfak projeleri çizyodum adamın biri geldi u şeklide idi mutfak üst dolap yaptırtmadı..neymiş kirleniyomuş ..ahahahha..patron gördü bu ne dio böle çizmişsin..dedim öle istiyo güldük

:))))
benm üst alt
karşı duvar dolap hala yetmiyo :))))

kokteyl domates bizde hep ondan alıyos kahvaltıya fln güsel oluyo şekli ,hemde çok leziz oluyo...

yemeklere dediğim gibi doğranış konserve alıyom..

biricik o konuyla ilgili dun geceden itibaren 3. repimi almıs bulunmaktayımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…