Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım çok üzüldüm yaa(( insanın dostu gibi oluo dimi( ama olsun bak borç batağına girmekten kurtarmış dostunuz sizi.herşeyin iyisini düşünmek lazım ya arabanız olmasaydı daha çok üzülecektiniz.hayırlısı buymuş allah daha güzelini nasib eder yakın zamanda üzme kendini canım.herşeyde vardır bi hayır...

biricik canımm..
üzülme nolur yaaa.
valla hepimizin başına gelio böle şeeler önemli olan bunları kaldırabilmek..

güle güle kullan canımmm

canım bu kadar sıkma kendini.. bak en azından kirada değilsiniz.. sen de çalışıyorsun.. allah can sağlığı versin.. inanki gerisi gelir... biraz dişini sıkarsan herşey çok daha güzel olcak ve daha iyi bir arabaya sahip olabilriisniz... ama sen moralini yüksek tut lütfen...

çok sağolun kızlarr destekleriniz için...
sabah bakakaldım arabamızın arkasından gözlerime engel olamadım....eşimle tanıştığımdada vardı yaa çok alışmıştım ne bilim yaa zor geldi çok farklı bi duygu...allahım düze çıkarsın inşallahh...başka şeyler sattırmasın napalım.evim gitmesin de başka bişi istemiyorum...çok sağolun kızlarr...allah herkesin yar ve yardımcısı olsun...

kızlar akşam eşimin arkadaşları geldi bize.öyle otururken merdiivenlerden çıkabilirmiyiz diye konuşuldu.arkadaşın eşi ben çıkarım deyince bi iddaya girdiler.12 katı 10 dk da çık ne istersen yaparım dedi kadın da tabi hırslandı mı:)))) hepimiz indik zemine bi tırmanış tırmandık 12 katı 2,5 dk da çıktık:))) kahkahalar havada uçuşuo tabi:)) ay ne güldük sormayın:))))))))))

korksun bu erkek milleti bizden beaaa

mg_love'cım 6 hafta önceden bildirsem bunlar beni çalıştırır mı o kadar :)))
bir de onların çıkarması durumunda alınan para kadar alınmıyormuş evlilik için iş bırakıldığında doğru mudur???

en önemlisi sağlık canım sağlık olduktan sonra herşey olur zamanla...giden araba olsun o yerine gelir yeterki siz mutlu sağlıklı olun.keşke bi arabam olsa da satıp borcumu ödesem diyorum bende şimdi...üzme kendini kuzum herşey oluna girer.

cutecim hani kare takım alacaktın???

1000 lirayı göze alamadım cnm yaa evimiz yokken yazık günah dedim ne bileyim..renkli görüncede hoşuma gitti dedim şimdi böyle olsun ileride diğerinden alırız inşallah..
bu rada tabloyuda çektim aklıma geldi istedin die..bu fotoları ekledim siteye bişi oldu güncellememi ne varmış..makinede evde şimdi..

oooohh mis yapmışsın evini ne güzel:))))
bende yaptım birazcık sonra dün misafirlerim geldi evim miss gibiydi:)) gidince evi toplayıp direk uyudum:))

ohh iyi yapmışsn canmm
evimn herşeyi tamam oldu
ama foto çekemedim yaa

günaydın kızlaaarrrr...

günaydn isoldemm

canm sen üzme kendini tamam mıı

canm ben görmedim amaa yaa albümde mii

cute yemek takımın harikaa güle güle mamalar yiyn
böcüğüm sabret düze çıkarsın inşallah
adacımmmm keşke senin kadar marifetli olabilsem
biriciğim üzülme yenisine sağlıkkkk

saolun güzeller.

casper albümde evet cnm...

ptesi hiç çalışasım olmuyor yaf,hoş bugünlerde pek yok..haftasonu gelsede tatile çıksak artık..bunaldım bende hastalıklardan psikolojim dağıldı..

kızlar bişi sorcam haftasonu yemeğe gidicesya karamürsele amcalarına..halasıda bekar bnmkinin yaşı bayaa var 60 larda sanırım..amcasına havlu koyucam hediye halaya ne koysam acaba fular düşünmüyorum çünkü nişanda vermiştik bayanlara hediye olarak..fikri olan ?

kızlar bişi yapamıyom beceriksizim diodum ya dün eişmin arkadaşları aradılar geliyoruz die
1 saat içinde bezelye pilav semizotu çorba ve yanına da tatlı ve salata yaptım.1 saat sonra bi baktım ulen diom tüm bunları ben nasıl yaptım:)))))bide dolapta önceden sardığım sarma vardı onu da pişirdim:))))) harikalar yarattım yani:) kendimle gurur duydum kıslar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…