canım çok üzüldüm yaaarabayı sattı dün eşim...pazara gittii gibi sattı...ama o araba bizim bebeğimiz gibiydi tanıştığımızdan beri vardı çok üzüldüm çok ağladım sabah son kez bıraktı beni:gitme:
öğlende vericek.Konyaya götürüyolar arabayı...Allah başka bişi sattırmasın ama çok koydu bana yaa çok tuhaf oldum...akşam artık eşim alamıcak beni...
Cuma günü izne çıkıcam sanırım sinopa gidicem...
çok bunaldım...
saol cnm bnm...yemek takımını İKEA dan aldım 12 kişiliğe tamamladım masada 6 lı servis var ama..du hessaplıyım bazıları tek tek satılıyodu çünkü biz tamamladık..300 gibi tutmuş cnm..tenceresi yok ama beyaz porselen tencere arayışındayım :)
yemek odasını Rapsodi den aldık 2.250 ye indirdik cnm fiyatı..
arabayı sattı dün eşim...pazara gittii gibi sattı...ama o araba bizim bebeğimiz gibiydi tanıştığımızdan beri vardı çok üzüldüm çok ağladım sabah son kez bıraktı beni:gitme:
öğlende vericek.Konyaya götürüyolar arabayı...Allah başka bişi sattırmasın ama çok koydu bana yaa çok tuhaf oldum...akşam artık eşim alamıcak beni...
Cuma günü izne çıkıcam sanırım sinopa gidicem...
çok bunaldım...
ben burdayım kuzum:))kızlar nerde yahu.............
kızlar akşam eşimin arkadaşları geldi bize.öyle otururken merdiivenlerden çıkabilirmiyiz diye konuşuldu.arkadaşın eşi ben çıkarım deyince bi iddaya girdiler.12 katı 10 dk da çık ne istersen yaparım dedi kadın da tabi hırslandı mı:)))) hepimiz indik zemine bi tırmanış tırmandık 12 katı 2,5 dk da çıktık:))) kahkahalar havada uçuşuo tabi:)) ay ne güldük sormayın:))))))))))
en önemlisi sağlık canım sağlık olduktan sonra herşey olur zamanla...giden araba olsun o yerine gelir yeterki siz mutlu sağlıklı olun.keşke bi arabam olsa da satıp borcumu ödesem diyorum bende şimdi...üzme kendini kuzum herşey oluna girer.çok sağolun kızlarr destekleriniz için...
sabah bakakaldım arabamızın arkasından gözlerime engel olamadım....eşimle tanıştığımdada vardı yaa çok alışmıştım ne bilim yaa zor geldi çok farklı bi duygu...allahım düze çıkarsın inşallahh...başka şeyler sattırmasın napalım.evim gitmesin de başka bişi istemiyorum...çok sağolun kızlarr...allah herkesin yar ve yardımcısı olsun...
he valla kadın en az 85 kilo o halde çıktı ya daha ne diyeyim:)) tabi inerken asansörle indik :))korksun bu erkek milleti bizden beaaa
cutecim hani kare takım alacaktın???
oooohh mis yapmışsın evini ne güzel:))))
bende yaptım birazcık sonra dün misafirlerim geldi evim miss gibiydi:)) gidince evi toplayıp direk uyudum:))
günaydın kızlaaarrrr...
çok sağolun kızlarr destekleriniz için...
sabah bakakaldım arabamızın arkasından gözlerime engel olamadım....eşimle tanıştığımdada vardı yaa çok alışmıştım ne bilim yaa zor geldi çok farklı bi duygu...allahım düze çıkarsın inşallahh...başka şeyler sattırmasın napalım.evim gitmesin de başka bişi istemiyorum...çok sağolun kızlarr...allah herkesin yar ve yardımcısı olsun...
canm ben görmedim amaa yaa albümde mii
1000 lirayı göze alamadım cnm yaaevimiz yokken yazık günah dedim ne bileyim..renkli görüncede hoşuma gitti dedim şimdi böyle olsun ileride diğerinden alırız inşallah..
bu rada tabloyuda çektim aklıma geldi istedin die..bu fotoları ekledim siteye bişi oldu güncellememi ne varmış..makinede evde şimdi..
mg_love'cım 6 hafta önceden bildirsem bunlar beni çalıştırır mı o kadar :)))
bir de onların çıkarması durumunda alınan para kadar alınmıyormuş evlilik için iş bırakıldığında doğru mudur???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?