Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cutee
senin pastanı deneyecektm c.tesi günü ama evin işi bitmedii yaa
ilk fırsatta yapcamm bide adanın turtasını denicemm..
adacmm
cuma akşamı fırında makarnanı yaptımm
çook lezzetli oluyomuşş yaa tarifine sağlık :)))
kardeşim de yemeğe gelmişti yeni tadları çok sever çok beğendi

saolun güzeller.

casper albümde evet cnm...

?

baktım canmm çok beğendmm

nazar değmesin cnmm
hiçte beceriksiz deilmişsin dimii

caspersy valla becerikliymişim yaaa
nasılda güzel olmuş anlatamam:)))) yaşasın:)))

yemek takımın çok hoş cute cim güle güle ve sağlıklı günlerde kullan canım....zevkine hayran kaldım

maşallah nurdan ,bu topik seni değiştirdi cnm..
eskiden olmuyo fln diyodun cesaret geldi sana..
eşin farketmiyomu değişiklikleri :)

kızlaar..rüyamda saçlarımı kesiyordumki baktım böle çok kısa kesmişim erkek gibi ağlıyom fln...
yorumlarına baktım hiç hayra alamet gibi değil..:çok üzgünüm: hayır olsun inşallah :Saruboceq:

bu akşam hazır yufkadan sigara böreği yapıcm
bakalım nasıl olcak

hep hazır yufkadan yapmıyomuydun ki :uhm:
birde avcı böreği dene cnm ,biraz yağlı oluyo ama güzel bir lezzet..yağlı olmasın dersen fırında da yapılıyo..

hayırdr inş cutemm..
rüyayı hayra yorumlamak gerekirmiş neye yorarsan o çıkarmış..
Hayırlara vesile olsun inş..

valla değiştirdiniz beni.utanıodum her yeni tarifte:))) ben neden yapamıyorum die:)))sonra bi cesaret hepsi misss gibi oldu valla:)))) sayenizde kızlar.eşimde farkediyo zaten çok pratiktim yemek konusunda da geliştiriyorum yavaş yavaş kendimi.)) bu küçücük tezgahta b kadar şeyi nasıl yaptın dio:))eee dedim kk))))
bu arada saç kestirmek iyidir sıkıntıların gider derler.
hayırlı bi rüyadır yani ...

Günaydın kızlar böcüğüm üzüldüm sana ya ama ne kadar çabuk paçanı kurtarsan böylelerinden en iyisi umarım emeğin boşa gitmez de paranı alırsın canım

nurdancım ellerine sağlık,kocişin sendeki bu değişikliği farkediyordur umarım :)))

caspercım soğanlı-beyaz peynirli olan değil mi??? eline sağlık...gerçekten güzel bir fırın makarna oluyor...

cutecim iyi düşün,hayıra yor hayır olsun.

gulsun,pınar,eregli nerelerde yine???

kızlar sürekli kuyruk gibi bu blog ta misafir var kaçıp gidiveresim geliyor bazı bazı
düğünüme az kaldı kızlar
heyecan dorukta
görümcem bir slayt hazırlamış şiir filan olacakmış slaytta bizim fotoğraflarımız kocişle biz girmeden o geçecekmiş :)))
arkasından nazan öncelin pervane şarkısı
bana ellerini ver hayat seni sevince güzel...
ve bizzz dansederek
bakalım neler olacak

tatlı tarifini veriyorum:)))))))))))))))
petibör bisküvilerini uzunca bi borcama bi sıra diziyoruz sonra üzerine hazırladığımız kakaolu pudingi döküyoruz sonra tekrar diziyoruz bi sıra yine puding sıcak sıcak sonra bi kat daha:))) yine puding:)) dolaba at soğut sonra ye:)))
yapmayı öğrendim ama tarif yazmayı da öğrenmeliyim galiba:))delikafadulden

farketmez mi kuzum sayenizde artık öğrendim:)

mg_lovecım hiç sıkma kendini,bırak relax ol...öyle ya da böyle geçiyor herşey...güzel bir gelin olacaksın ve iyi bir düğün geçireceksiniz emin ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…