saolun güzeller.
casper albümde evet cnm...
?
kızlar bişi yapamıyom beceriksizim diodum ya dün eişmin arkadaşları aradılar geliyoruz die
1 saat içinde bezelye pilav semizotu çorba ve yanına da tatlı ve salata yaptım.1 saat sonra bi baktım ulen diom tüm bunları ben nasıl yaptım:)))))bide dolapta önceden sardığım sarma vardı onu da pişirdim:))))) harikalar yarattım yani:) kendimle gurur duydum kıslar:)
sen yaparsında güzel olmaz mı kuzum:)))bu akşam hazır yufkadan sigara böreği yapıcm
bakalım nasıl olcak
caspersy valla becerikliymişim yaaa
nasılda güzel olmuş anlatamam:)))) yaşasın:)))
bu akşam hazır yufkadan sigara böreği yapıcm
bakalım nasıl olcak
bu akşam hazır yufkadan sigara böreği yapıcm
bakalım nasıl olcak
maşallah nurdan ,bu topik seni değiştirdi cnm..
eskiden olmuyo fln diyodun cesaret geldi sana..
eşin farketmiyomu değişiklikleri :)
kızlaar..rüyamda saçlarımı kesiyordumki baktım böle çok kısa kesmişim erkek gibi ağlıyom fln...
yorumlarına baktım hiç hayra alamet gibi değil..:çok üzgünüm: hayır olsun inşallah :Saruboceq:
valla değiştirdiniz beni.utanıodum her yeni tarifte:))) ben neden yapamıyorum die:)))sonra bi cesaret hepsi misss gibi oldu valla:)))) sayenizde kızlar.eşimde farkediyo zaten çok pratiktim yemek konusunda da geliştiriyorum yavaş yavaş kendimi.)) bu küçücük tezgahta b kadar şeyi nasıl yaptın dio:))eee dedim kk))))maşallah nurdan ,bu topik seni değiştirdi cnm..
eskiden olmuyo fln diyodun cesaret geldi sana..
eşin farketmiyomu değişiklikleri :)
kızlaar..rüyamda saçlarımı kesiyordumki baktım böle çok kısa kesmişim erkek gibi ağlıyom fln...
yorumlarına baktım hiç hayra alamet gibi değil..:çok üzgünüm: hayır olsun inşallah :Saruboceq:
farketmez mi kuzum sayenizde artık öğrendim:)nurdancım ellerine sağlık,kocişin sendeki bu değişikliği farkediyordur umarım :)))
caspercım soğanlı-beyaz peynirli olan değil mi??? eline sağlık...gerçekten güzel bir fırın makarna oluyor...
cutecim iyi düşün,hayıra yor hayır olsun.
gulsun,pınar,eregli nerelerde yine???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?