nan bu kk değişıyo mu bana mı öle gelıo:bbo:
:))) eee yaş gidince gözden kaçan çok olur :))) olsun o öyle rahattır asla yavaş olamaz:)))tıpkı ben:))kaydirigubbakcemile3 yalnız değilsin canım hatta aileden gelen bir şey bu ama herkese sıçramamış kökü büyükannem,anneannem de aynı,annemden başka diğer iki teyzem de aynı kanımızda var galiba kaydirigubbakcemile3 am açıkcası bazen hızlı olacağız diye bazı ufak detaylar kaçıyor biraz uyduruk oluyor sempatiksalakcinni annem duymasınlmaz: gerç,i ona da diyorum anne 2 saniye daha fazla harca ya ne olur diye
:))) eee yaş gidince gözden kaçan çok olur :))) olsun o öyle rahattır asla yavaş olamaz:)))tıpkı ben:))
yarın görüşürüz adacım ii bak kendine:)nurdan
bal
biricik
böcükkkk
görüşürüz şekerler,anca giderim artık....işleri de toparlayayım
aman eve gidip kim ciğer yapacak,yaparım ne yapayım yanına da pilav...uydururum birşeyler
patates püreside olabilir...
ada ıyı aksamlar cnm
acıktım ben bugun bısı vermedılerbana
domates ıstedım yok dedıler baktımkı varmış
yok yavaşlamaz güzelim bende yavaşlayacaımı sanmıyorum.yavaş insanlar da ruhumu sıkıo eşimle bi tek ondan birbibrimize gireriz sen git diom ben yaparım:)) sinir oluom yawf:)oda bana ayarsız enerji dioevet ya hele anneannem daha da gelişmiş hali yaprak sarmalar kapkalın,poğaçalar kocaman bi tanesiyle bir kişi doyar kaydirigubbakcemile3 hızlı olmasıyla övünür tabii ki ay gerçi biz onun yaşına gelince ne yapabilcez o da var tabii bayanssulusmile hasta olsa da yavaşlamıyorlar :2:
nurdan
bal
biricik
böcükkkk
görüşürüz şekerler,anca giderim artık....işleri de toparlayayım
aman eve gidip kim ciğer yapacak,yaparım ne yapayım yanına da pilav...uydururum birşeyler
patates püreside olabilir...
gebersin hepsi açlıktan tövbe tövbeeeeet yemıom burası sureklı işkembe kelle paça kokuyoo
mıdem bulanıo 24 saat
ya bı domatesı bıle vermıyolar artık
hızlı olan ınsan cok şey kırar nan doğru mu
yengemden bılıom
cok erıncek bazen tabakları ust ustte koyyo bıdaha gelıp gtmem dıe hopp yarısı yolda kırılıo
bazende cok hızlı oluo
hepsını gene kırıyo
yazık abım sureklı tabak canak alıo
ben cok cok zor bısey kırarım
belkı 5 yıdr kırmadım bısı
gecen gün saklama kabını kırdım
ondada bı baktım duduklu hopp dustu onun ustunde nolıy nan dedım
kırıldı ben dokanmadıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?