Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nurdan
bal
biricik
böcükkkk

görüşürüz şekerler,anca giderim artık....işleri de toparlayayım
aman eve gidip kim ciğer yapacak,yaparım ne yapayım yanına da pilav...uydururum birşeyler
patates püreside olabilir...

yanda bı reklam cıkıo
alıntı cercevesı değiştı:bbo:

gudubet ısım var dedı gıttı kaldım yalnız
telde bende kımlerı arasam acep beleş nasılsa

:))) eee yaş gidince gözden kaçan çok olur :))) olsun o öyle rahattır asla yavaş olamaz:)))tıpkı ben:))

ada ıyı aksamlar cnm

acıktım ben bugun bısı vermedılerbana
domates ıstedım yok dedıler baktımkı varmış

:))) eee yaş gidince gözden kaçan çok olur :))) olsun o öyle rahattır asla yavaş olamaz:)))tıpkı ben:))

evet ya hele anneannem daha da gelişmiş hali yaprak sarmalar kapkalın,poğaçalar kocaman bi tanesiyle bir kişi doyar kaydirigubbakcemile3 hızlı olmasıyla övünür tabii ki ay gerçi biz onun yaşına gelince ne yapabilcez o da var tabii bayanssulusmile hasta olsa da yavaşlamıyorlar :2:

yarın görüşürüz adacım ii bak kendine:)

et yemıom burası sureklı işkembe kelle paça kokuyoo
mıdem bulanıo 24 saat
ya bı domatesı bıle vermıyolar artık

yok yavaşlamaz güzelim bende yavaşlayacaımı sanmıyorum.yavaş insanlar da ruhumu sıkıo eşimle bi tek ondan birbibrimize gireriz sen git diom ben yaparım:)) sinir oluom yawf:)oda bana ayarsız enerji dio

ii akşamlar adacıkkk

bende kaçtım hatunlarr
iii akşamlar herkeslereeee

hızlı olan ınsan cok şey kırar nan doğru mu
yengemden bılıom
cok erıncek bazen tabakları ust ustte koyyo bıdaha gelıp gtmem dıe hopp yarısı yolda kırılıo
bazende cok hızlı oluo
hepsını gene kırıyo
yazık abım sureklı tabak canak alıo
ben cok cok zor bısey kırarım
belkı 5 yıdr kırmadım bısı
gecen gün saklama kabını kırdım
ondada bı baktım duduklu hopp dustu onun ustunde nolıy nan dedım
kırıldı ben dokanmadıım

yıldırma politikası mı yapıyorlar ne akannehir bende bugün yine iş görüşmesine gittim adam fiyat söylemiyor illa sen söyle beklentin ne diyor bende ters köşe yaptım edebiyatçı kişiliğime dayanaraktan adam da dedi aslında dersaneciler para vermek istemez ama öğretmenler bile meb de ders başına 6 küsür tl alıyorlar burası özel burda biraz daha fazla dedi bende anladım sempatiksalakcinni

sanırım
bana aıt olmayan işlerı başıma bıraktılar
bugun yalnız kalmamın sebebı benı denemelerı olsa gerek
zorda kalırsam yapmam
cokta tınn
bılmıyom derım

doğru valla anneannem bu işin çözümünü bulmuş nerdeyse herşeyi plastik kaydirigubbakcemile3 annemde kırıyor arada ama çok değil iki ayda bir kırar ama

yaa ne hallere düştük yaa
alınterımı almak ıcın bı saat düşünüyom ne desemde verırler dıe
kiramı oduycem kredımı oduycem dıycem
gene vermezlerse ne ederım benmafoldumbenyarına ızın alıp iş bakım en ıyısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…