Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

anam elektrık derken bana 30 lıra gelmış
nan kettle mı bu kadar cok yakan
anlamadımkı
bkac saat elektrık yakmakla bu olmazkı
fırında acmadım 1 kez actım
tasarruflu lambada kullanıoom:bbo:kazık atıyolar bıze

A kızlar o bu sitenin sahibi olmasın C.H. sanki Cli bi hatun adıydı buranın sahibesi

malesef gonzales gibiyim yavaş ayarım bozuk canım:))))

malesef gonzales gibiyim yavaş ayarım bozuk canım:))))

abov o tehlikeli bak 20 yıllık tecrübe annemin her hafta bi tarafı mor bazen pencereye kafasını çarpıyo çoğu kezde badak kırıyo hıpızlı yapıyor herşeyi birde bana kızıyor yavaşım diye ama ona göre yavaş kaydirigubbakcemile3

annenle akraba mıyız aceba:)))bende öyleyim biyerlerim morarır kesilir incinir ooo neler neler...eşime de yavaşsın deyip kızarım hep mıymıntı ne olcak:)))

annenle akraba mıyız aceba:)))bende öyleyim biyerlerim morarır kesilir incinir ooo neler neler...eşime de yavaşsın deyip kızarım hep mıymıntı ne olcak:)))

kaydirigubbakcemile3 ay aynısı valla annemde bana öyle der,cidden bayağı benzerlik var sizde olumunekankayizsmile

cuteeeeee şu tavuk ciğeri tarifini bir daha versen çok mu olmuş olurum ((
dondurucuda ciğer vardı Bedi'ye çıkar dedim,ben gidene kadar çözülür

kızlar bugünün menüzünü vermeyi unuttuk yahu bizde çorba, fırında mücver ve salata var cokacimcoook

gerçekten ilk defa benim gibi biri olduğunu duydum çok mutluyum:)))))

kaydirigubbakcemile3 yalnız değilsin canım hatta aileden gelen bir şey bu ama herkese sıçramamış kökü büyükannem,anneannem de aynı,annemden başka diğer iki teyzem de aynı kanımızda var galiba kaydirigubbakcemile3 am açıkcası bazen hızlı olacağız diye bazı ufak detaylar kaçıyor biraz uyduruk oluyor sempatiksalakcinni annem duymasın lmaz: gerç,i ona da diyorum anne 2 saniye daha fazla harca ya ne olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…