:))) desin valla işine gelmiosa çalıştırmasın ben oturamam öyle pis pis:))))) adam temizlik elemanına vereceği parayı deterjana verio:)))) nurdan da eşek gibi temizlik yapio:)))ne güzel adam bıkar mı:))) ama kocam bıkabilir ona bişi diyemicem:)))6 kg domestos alıoz 1 ayda bitince eşim kızım sen yıkanıon mu napıon dio:))
valla ben herşeyi 150 de pişiriom:))))) fırın 150 den yukarı çıkmıo:sempatiksalakcinni
eve gidince genelde sigara kokuo tüm gün havalanmıo tabi sonra bi dalıom miiiss oluo:)))ay hiç üşenmiyorsun da he kaydirigubbakcemile3 kız adamı batıracaksın valla sizin ev nasıl kokuyor acaba zemuszemus
Gel kız ama çayaereğli sağol canım benim:)))) ben böyle sürekli temizlik yapınca bana bize de bakleriz diolar:)) size de geliiim mi:)))
annemin sitede 156 hane var bizim binada 12 daire vardı hepsine nerdeyse temizlik için yardıma gitmişimdir.:))) gidince herkes allah razı olsun dio:))) kimi görsem halı sirkelerken damlıodum:))))) mahallenin delileri olur ya bende mahallenin temizlikçisiydim:))))sempatiksalakcinni
a.s.eline sağlık ereğlii
a.s. jeanımkaydirigubbakcemile3 ay balım güldürdeün beni kız
Ereğlim eline sağlık olumunekankayizsmile
a.s. İyi akşamlar canım.kıyamaz tabii :)))
ohh miss ellerine sağlık canmm pek güzel görünüuoo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güzellerim iyi akşamlarr hepinizeee
öptüm sizii
böcükümm umarım maaşını verir adi adammm
Cnm ben max da pişiriyodum.kızlar son bi soru poğaça kaç derecede pişirilmeli?
valla bazen düşünmüo değilim daha hijyenik olur kısss sıfır mikrop:)) domuz gribi salgını varken eşim ki sana bişi olmaz leş gibi çamaşır suyu kokuon diodu:)):))))))))
haklı walla
gerçi sen yakında onuda yapçan gibime geliyo cnm :)))
geceden bas kendini çsuyuna ohhh missss :)))
o yenimi çıktı nası oluyo yaww
eve gidince genelde sigara kokuo tüm gün havalanmıo tabi sonra bi dalıom miiiss oluo:)))
kıss eve gittiğimde eşim yoksa şöyle yatıp dinleneyim demiom hiç illa işleniyorum.oı evdeyken yaptırmıo hiç:))bende yokken fırsattan istifade pırıl pırıl yapıom:)) bu akşamda geç gelecekmiş yine temizlik yapıcam:)))) ne güzel müziği de açarım.yemek bile yemiom evde yokken hemen temizliğe girişiom:)))o gelince belki yerim belki yemem temizlik olsun da aç kalmaya razıyım:)
Maşallah cnm.eve gidince genelde sigara kokuo tüm gün havalanmıo tabi sonra bi dalıom miiiss oluo:)))
kıss eve gittiğimde eşim yoksa şöyle yatıp dinleneyim demiom hiç illa işleniyorum.oı evdeyken yaptırmıo hiç:))bende yokken fırsattan istifade pırıl pırıl yapıom:)) bu akşamda geç gelecekmiş yine temizlik yapıcam:)))) ne güzel müziği de açarım.yemek bile yemiom evde yokken hemen temizliğe girişiom:)))o gelince belki yerim belki yemem temizlik olsun da aç kalmaya razıyım:)
kızlar
ben kaçar
böcük ayrıan haberleri bekleriz
bal ben yapacağım bu akşam yarın anlatırım sanada
görüşürüzzzz
valla bazen düşünmüo değilim daha hijyenik olur kısss sıfır mikrop:)) domuz gribi salgını varken eşim ki sana bişi olmaz leş gibi çamaşır suyu kokuon diodu:))
fırında lüxel anca o kadar ısınıo :)) alıştım bende içinde fazla tutuom uzun süreli pişirio ama pişirio:))))
kızlar ben kaçıyorum ufaktan anca toplanır giderim
çok yoğun bi gündü beynim şişti akannehir
iyi akşamlar baciler ,çook işim var ..bamyamı pişircem..
çamaşırlar yıkancak fln poff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?