yaa izledim ama bence bizim şarkımız ve sahne showumuz onlardan daha güzeldi.. :))
sen ve rock... valla gözümde canlandıramadım seni öyle kızz:))
gercekmi bacı renkleri tam böyle değilde siyah beyaz yani benimkiayy elbisen çok güzelmiş canım yaaa... sana da çok yakışıcak eminim...
ayy bende yarın elbise giyeyim bari:))
bende begendim almanyayı ama bence bizim şarkımız daha guzeldi fermanada baktım şöle yüzüne ışık vurunca yakışıklı mı oluo ne aklinialirimsmile you_know didim sonra kendine gel senin cep herkülünede ısık vursa oda öle olurkaydirigubbakcemile3millt bu arada eurovisionu izledinizmi ? birinci olan şarkı çok hoştu yaaa ...bizimkiler de ii iş çıkardılar ...1.olan lena çok şeker bir hatun yaaaww...tarzını çok sevdim ..eskiden ben de simsiyah giyinirdim ..gençken ..kaydirigubbakcemile3 rock dinlerdim ..hala dinliyorum gerçi de ..o zamanlar gençlikte bir akım oluyor işte ...hip hop pantolonlar filan ...yok yok manyağın tekiyim ben :roflol:
ay yok kociş bişi dimez bana çok açık deeel zaten kızzz yani bana göre kaydirigubbakcemile3 haftaya bi arkadasımın gelme ihtimali var bakalım olmazsa haberleşir giderizgüzelmiş valla canım iyi günlerde giy bana göre memişleri çok açık benimki keser beni valla yaa bi daha gidelim desem haftaya gelcen mi ki?kociş bana çok kızıyo rıskını falcıya verme diyo kızıyo valla
anaaam akannehir geçmiş olsun kuşuuuum biliosun şu durumda asla bebek istemiyorum eşm daha askere gitmedi ya yapamam yani allahım şimdi çok çok isteyenlere versin :Saruboceq: dua et benim için şimdi olmasın tamammı opuyorumnanaktan
evet biçogunu bildi sıkılıosun kendini yalnız hissediosun fln dedi çanakkale taraflarına ege taraflarına gibi seyahat edeceksin dedi bakalım elifede aynısını söylemiş oda çanakkaleye gidio kardeşine akannehir çok hızlı konusuo adam anca anladım yani bide araba istio eşin dedi alacaksınız dedi ama öyle bi düşüncemiz yok şimdi
bizede baksanaaaaaa
]
canım benim inş.. dua ederim tani kız.. valla ben 2011 sonbahaında düşünürüm sanırım... bakalım artıkın... koçiş beklemeye ikna olursa tabi:)))anaaam akannehir geçmiş olsun kuşuuuum biliosun şu durumda asla bebek istemiyorum eşm daha askere gitmedi ya yapamam yani allahım şimdi çok çok isteyenlere versin :Saruboceq: dua et benim için şimdi olmasın tamammı opuyorumnanaktan
evet biçogunu bildi sıkılıosun kendini yalnız hissediosun fln dedi çanakkale taraflarına ege taraflarına gibi seyahat edeceksin dedi bakalım elifede aynısını söylemiş oda çanakkaleye gidio kardeşine akannehir çok hızlı konusuo adam anca anladım yani bide araba istio eşin dedi alacaksınız dedi ama öyle bi düşüncemiz yok şimdi
bizede baksanaaaaaa
koydum seker bunun dizimde olanı
amonramızı davet ettim umarım gelirboshayallersmile
bende güzelim:umursamaz:kaydirigubbakcemile3 bakarsın ama elleyemezsinkaydirigubbakcemile3işyerindeki bayan arkadaşlarımdan biri geldi zaten rica etti..seneler olmuş bakmamışım ..kıramadım da severim keratayı ..dedim yürügit günaha sokma beni akşam akşam ama güzel baynlara zaafım var :roflol:
canım benim inş.. dua ederim tani kız.. valla ben 2011 sonbahaında düşünürüm sanırım... bakalım artıkın... koçiş beklemeye ikna olursa tabi:)))
valla bilmiş kız... sen dikkat et şu sıralar... kazara falan.. allah koruusn:))
belki senin koçişiçinden geçiriyordurda senle paylaşmamıştır canım...
kızlr ben çıkıyorm... annemler geliyormuş... gece gelirim belkim.. öpüyom hepiciğinizii... byee
bende güzelim:umursamaz:kaydirigubbakcemile3 bakarsın ama elleyemezsinkaydirigubbakcemile3
ne ellleyeceğim ulennn ben ancak tosunumu ellerim hemi de ne elleme :roflol::roflol:
aaa
jean çağırmasa kimse beni çağırmıcak
bizim kılzar hep burda
hanımlar ben de geldim
canım benim inş.. dua ederim tani kız.. valla ben 2011 sonbahaında düşünürüm sanırım... bakalım artıkın... koçiş beklemeye ikna olursa tabi:)))
valla bilmiş kız... sen dikkat et şu sıralar... kazara falan.. allah koruusn:))
belki senin koçişiçinden geçiriyordurda senle paylaşmamıştır canım...
kızlr ben çıkıyorm... annemler geliyormuş... gece gelirim belkim.. öpüyom hepiciğinizii... byee
aaa
bizim kılzar hep burda
hanımlar ben de geldim
aaa
bizim kılzar hep burda
hanımlar ben de geldim
kuşummmmm elbisemizin benzerini gösterdim kızlara
aaa
bizim kılzar hep burda
hanımlar ben de geldim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 elin bosta kalmaz kaydirigubbakcemile3
öpümde geçsin..kafam kırıldı :gitme:
ay robot öldüm gülmekten ne kafa şeysin sen be hatun :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?