Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cutecim benim ilk verdiğim tarif buydu canım hem çok basit hem de çok lezzetli oluyor dediğim işte...
senin bulduğun tarifle ikisini karşılaştır hangisi kolayına geliyorsa onu yap canım...

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Erikli Pay
Malzemeler:

- 150 g tereyağı (oda ısısında)
- 2 su bardağı un (yaklaşık)
- 1/2 su bardağı toz şeker
- 10-12 adet mürdüm eriği
- Üzeri için pudra şekeri

Yapılışı:

1. Tereyağı, şeker ve unu bir kaba alarak yoğurun. Unu hamur elinize yapışmaz hale gelene kadar azar azar ekleyin. Daha sonra hamuru streç filme sararak yarım saat kadar buzdolabında dinlendirin.

2. Küçük tart kalıbınızı yağlayarak (ben küçük boy borcam kullandım) hamuru yerleştirin. Hamurun kenarlarını hafifçe yükseltin.

3. Eriklerin çekirdeklerini çıkartın, çekirdek yuvaları yukarı gelecek ve tüm hamur yüzeyini kaplayacak şekilde yerleştirin.

4. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında güzelce kızarana kadar pişirin. Erikler sulanıp hamuru şahane bir renge boyayacak ve soğuduktan sonra pudra şekerini de serptiğinizde o artık bir pay değil pasta olacak:)

annemi aradm
ohh teyzemler falan hep bizde toplanmışlarr..
akşama enişteler de gelecekmiş kaçırdık cümbüşü poff

alla alla kimse bana cvp vermiyo
gidiym barim

canım
gidenler mi kim....
olur olmadık şeyler uydurup
insanlara mesaj atmışlar
yok misafir sizsiniz falan diye gereksiz bir sürü şey
oysaki hiç öyle konuşulmamıştı
zaten bakarsan sen de farkedersin kim gelmiyor diye :)))

ben en çok '' bana niye haber vermediniz'' kısmına takıldım..haber verin bende dahil olayım demiş resmen...

itiraf ediyorum ortalığı hep ben karıştırdım hep benim yüzümden :roflol: :roflol:
bi de yüzsüzüm hala geliyorum :roflol: :roflol:

ayyy yidim kafayı iyice :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…