Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nerden aldın tatlım benimde kokuyo ya portmantoo..

ben bi kaç aydır bimden bazı şeyler almaya başladım
mesela kerem krem peynir var kociş bayılıo ona ben sevmedim
sonracıma muratbey hellim peyniri var ona da ben bayılıyorum yağsız tavada biraz çeviriyorum ooooof müthiş oluyo cokacimcoook
başka ne alıyorum oradan mesela abur cubur bisküvileri oradan alıyorum artık daha ucuz
ilkler yağlı gevrek ve kafkasın acıbadem kurabiyesi var onları alıyorum çok güzel gerçekten
aklıma gelenler bunlar

sizebişi dicem sakın gülmeyin :))))
odamdan içeri elinde 2 tane pamuk şekeriyle eşim girdi
çok sevdiğimi biliyo
dışarda görmüş dayanamamış
hele bide verişi vardıki
sprptiz yapar gibi :))))))
ayyyy acayip motive oldummm

peki onu neren aldın cnm,yaa bende istiyom..o da tansaşta var mı ?

nerden aldın tatlım benimde kokuyo ya portmantoo..

canım ben çağrı marketten almıştım... 4 tl civarıydı..2 aydır.. yeni yeni bitiyor gibi.... banyo kokularının reyonunda:) ufak dikdörtggen bir kutuda.. ben güllüsünü almıştım.. keisnlikle tavsiye ediyorum..

Son düzenleme:

:roflol: :roflol: :roflol:

pamıkk gibi gelmiş eşin
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

anam benim kokum filan hiçbirşeyim yok yaaa
evli olsam film konularına girerdim sizinle ama malesef 1 hafya sonra -tatlicadiarzu-

adaa sesin çıkmıyo..

gizem hoşgeldin geliyon ara ara ama yazmıyon..nişanı olan gizem diilmisin sen ?facede görüyom hani,nickler karışıyo bazen bende

sorması ayıp diziyemi motive oldun canım???
ayrıca bu motivenin sebebi eşinin striptiz yapmasımı yoksa pamuk şekerin verdiği enerjimi??
bunları kk kadınları adına soruyorum.... yanlış anlama.. kesinlikle kendi merakımdan değil yaniii-tatlicadiarzu-

bu arada ben bimi seviyom ya
halka hitab ediyo :))
kuruyemişleri çok güzel
peynirrleride...
aktüel ürünlerdden işe yarayanlar çıkmıyo değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…