cute sen beyaz eldivenmi kullanıyon tek kullanımlık
ehe ehe şöle açıklıyımmm
öncelikle bu basın toplantısı için teşekkürler :))
cnm ya dixiye pamuk şekerşyle motive olunurmu :)
ayıptır demesi dizi akşam çekildi...
beni sevindiren pamuk şekeri ve eşimin uzun zamandan beri
göstermediği diğer yanı oldu..şükürrr sonunda,anlamışsındır cnm :))
aynen bende cutenin yaptığı gibi
makine yıkamayı bitirdikten sonra kapağını hafif aralık bırakıyorum hemen boşaltmayacaksam...o zaman koku da sinmemiş oluyor...
ada bune kıss:)))))ayyyyy yetişeceğim size diye canım çıktı
amma hızlı okudum yani
şimdi gözlerim ağrıyor :)))
çamaşır suyu.....
Çamaşır Suyunun Zararları Nelerdir?
manyakk
ne kızıon adama ne güzel işte
benım 5lt olmasaydı denerdımboshayallersmilebende deterjanını denedim ,güzel oda ..parlatıcısı fln içinde..
evet yeni çıktı die bence ucuz..kokusunu görmedim markette 1 liramı aman ne güzel nereden bulsam acap :S
kızlar ben bide tansaşta grdüm buzdolabının içine konuluyo kokumuydu bilmiyorum yemek kokularının birbirine karışmasını engelliyomuş...
geçen söylediğim minik kokulu toplardan alan oldumu lavanta kokusu gardolabına çekmecelere
canım sen neyi söyleidn bilmiyorum ama ben bir koku aldım... beyaz bir plastik kutu içinde lavantalı ve güllü var... portmantoya koydum.. malum ayakkabı kısmı kokaryaa... şimdi o kadar güzel kokuyorki..dolaplarımada almayı düşünyorum:))
son 20 dk bi geçse artık patladm eve gitmek istiomm
adacm ben kapağı açmıyorum bazen akşam çalıştırıyorum ertesi akşama boşaltıyorum
bardaklar buharlı buharlı oluyo
ondan mıdır acaba
yoksa servisi çağırsam mı bi baksalar
cutecim o halde ben sana sipariş vereyim
ne kadar bu ürün???
ne güzel...daha 2,5 saat var..
bu arada tatile çıkıcak arkadaşlar şimdiden iyi tatiller..
bizim yerimizede dinlenin eğlenin...
kokuyumu dion cnm ..bimden alıyom işte..fiyatı tam olarak emin değilim ama finişkiler 7 tl mi ne bu yarı fiyatıdır anca..ben alırım sana ,sizin oralarda bim yok mu ki hayret...geçende sipariş verdin birine ordan hatırladım...
canım mak. hemen boşaltmayacaksan kappağını hafif aralık bırakın diyor servisler...
muhtemelen ondandır...
Tabaklardaki minik çatlaklar:
Yemek takımınızdaki tabakların çatlaklar sebebiyle kırılmalarından ve takımın bozulmasından korkuyorsanız, çatlak tabağı bir tencereye yerleştirip süt ile doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatın ve soğumaya bırakın. Çatlaklardan eser kalmayacaktır. Aynı işlemi, tüm porselen objeleriniz için deneyebilirsiniz.
Yemek yaparken çelik tencereniz yandıysa, sakın üzülmeyin. Tencerenizi yeniden pırıl pırıl yapabilirsiniz. Bunun için 1 tatlı kaşığı karbonat ve 1 fincan sirkeyi tencerenizde kaynatın. Hem üzerine işleyen kara lekeler çıkacak, hem de tencereniz tertemiz olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?