Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Pırıl Pırıl Çaydanlık:
Çok sevdiğiniz çaydanlığınız, zamanla mat bir görünüme bürünebilir. Yarım bardak sirkeye bir tutam tuz atıp, sert bir süngeri buna batırarak çaydanlığı silmeyi deneyin, eski parlaklığına hemen kavuştuğunu göreceksiniz. İç kısmı kireç bağlayan çaydanlığa, soyduğunuz patates kabuklarını koyup uzun süre kaynatırsanız, kirecin kolayca çıktığını göreceksiniz.

heeee anladım balım..... tesene tavan yaptı senin moral:))

adamm.. canım asklım a takıldı.. bizim, annemin ve kayınvalidmelerin ordaki hakmarlar yok şube listelerinde.... bir ara müsait olunc aarayıp soralım.. belki vardır yakınlarda....

çıktım kızlar.... byrr

aynen bende cutenin yaptığı gibi
makine yıkamayı bitirdikten sonra kapağını hafif aralık bırakıyorum hemen boşaltmayacaksam...o zaman koku da sinmemiş oluyor...

adacm ben kapağı açmıyorum bazen akşam çalıştırıyorum ertesi akşama boşaltıyorum
bardaklar buharlı buharlı oluyo
ondan mıdır acaba
yoksa servisi çağırsam mı bi baksalar

Yemek yaparken çelik tencereniz yandıysa, sakın üzülmeyin. Tencerenizi yeniden pırıl pırıl yapabilirsiniz. Bunun için 1 tatlı kaşığı karbonat ve 1 fincan sirkeyi tencerenizde kaynatın. Hem üzerine işleyen kara lekeler çıkacak, hem de tencereniz tertemiz olacaktır.

manyakk
ne kızıon adama ne güzel işte

kızmak lazım abartıyo cunku
dun gene kredı geldı boshayallersmilecnm sıkıldı
bende deterjanını denedim ,güzel oda ..parlatıcısı fln içinde..
evet yeni çıktı die bence ucuz..kokusunu görmedim markette 1 liramı aman ne güzel nereden bulsam acap :S
benım 5lt olmasaydı denerdımboshayallersmile

nerden aldın nan

nerden aldınız bızede dıyın alak:lepi:

adacm ben kapağı açmıyorum bazen akşam çalıştırıyorum ertesi akşama boşaltıyorum
bardaklar buharlı buharlı oluyo
ondan mıdır acaba
yoksa servisi çağırsam mı bi baksalar

canım mak. hemen boşaltmayacaksan kappağını hafif aralık bırakın diyor servisler...
muhtemelen ondandır...

cutecim o halde ben sana sipariş vereyim
ne kadar bu ürün???

kokuyumu dion cnm ..bimden alıyom işte..fiyatı tam olarak emin değilim ama finişkiler 7 tl mi ne bu yarı fiyatıdır anca..ben alırım sana ,sizin oralarda bim yok mu ki hayret...geçende sipariş verdin birine ordan hatırladım...

Tabaklardaki minik çatlaklar:
Yemek takımınızdaki tabakların çatlaklar sebebiyle kırılmalarından ve takımın bozulmasından korkuyorsanız, çatlak tabağı bir tencereye yerleştirip süt ile doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatın ve soğumaya bırakın. Çatlaklardan eser kalmayacaktır. Aynı işlemi, tüm porselen objeleriniz için deneyebilirsiniz.

ne güzel...daha 2,5 saat var..

bu arada tatile çıkıcak arkadaşlar şimdiden iyi tatiller..
bizim yerimizede dinlenin eğlenin...

pofff baya var canm
5den sonra beni sıkıntı basıyo ya
elimdeki işi bile bitirmedm yarın sabah inş :)))

markete uğrayıp erik alıyorumm
ve adacımın tarifi yapıyorum mis gibi çay eşliğinde kocacmla balkon sefası yapmayı planlıyorumm
tarhana çorbam var yanına da cutemn verdiği
taze fasülye yi yapıyorumm
üzerine yumurta kırarım galiba..

canım yok onu demedim :)))
çamaşır sodası diyorsun ya işte onu söyledim...

böcük tansaşta dedim ya nannn...
cutecim eldivenle ellerin rahat hareket ediyomu tatlım kalın diil demi

aaa bunu ilk defa duydum
sağol cnm
ilerde lazım olur aklıma yazdım cnm..

buna ihtiyacım olabilir..ben akşam çamaşırları toplarken bnmki sözde yemek ısıtmış..yanmış yemek akannehir bilgisayar başına geçmiş akıllı ısıtırken
tencereyi suya koydum sadece bu akşam bakıcam akıbetine :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…