Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nurdancım
kocişin kızıyordu değil mi çamaşır suyu kokuyorsun diye...işte bu senin için :)))

Eline sinen çamaşır suyu kokusunu, elini sirkeyle ovuşturup sıcak suyla sabunlayarak giderebilirsin

cute kendimizi kurbanlık koyun gibi hissettim çok tırsıyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

bende uzun zmndır gitmiyom birde..lazere gidiyodum ben çünkü ama seanslarım bitmeden
evlilik masrafı girdi kaldım öle..koltuk altında kalmadı desem yeri ama özel bölge kaldı ölece :S şimdi yandım off...

balcım
o leke çözücüler kıyafetlerden pahalı yaf..almıyom ben..ona vereceğim parayı o tşörtü atar,yenisini alırım

nurdancım
kocişin kızıyordu değil mi çamaşır suyu kokuyorsun diye...işte bu senin için :)))

Eline sinen çamaşır suyu kokusunu, elini sirkeyle ovuşturup sıcak suyla sabunlayarak giderebilirsin
kızıo valla
ama ben çam terebentinle yıkıom mis gibi oluo
orman gibi kokuom esintili esintili:)))

ay aklıma geldı soram sıze

kocam ıslak tşörtunu mak atmış
tabı bı ıkı gün kaldı orda benımde haberm yok
küflenmış gıbıydı
lekelerı kalkmadı napcam

arıel sıvı kullandım toz kullandım cıkmadı

ii akşamlar
Allah yardımcın olsun cnmmm

cute kendimizi kurbanlık koyun gibi hissettim çok tırsıyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
niyekünee?

benimde başıma geldi cnm
çıkmayınca
çamaşır suyuna bastım 1 gece durdu
sonra çıktı...

balcım ağdaya gidiyozdaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
nan böcük benim herifte yapmıştı geçende sivrisinek öldürmüş kan çıkınca tabi yıkamış saf...
ondan sonrada kirli sepetine atmış çıldırdım bi açtım kirliyi küf kokuyo.öylece attım atleti

adaaa sen bilirsin telefonlarım susmuo napsam susar :roflol:
ay allah iyiliğinizi vermesin yüklenmeyin bu kadar ada kızıma yaaa tamam marifetli hamarat hatun ama kaçırıcas en sonunda :roflol:

kocamaaaaaaaaaaannn öpüyorum hepinizi kızlar toparlanmam gerek iyi akşamlar şimdiden herkese a.s.

o işi geçen hafta gördümm
hemde kendi ağdacım izindeymiş
mecburen başkasına (

atma cnm akleti ya formül verdik işte :))

ayyyy kuzum gel öpeyim seni :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…