Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çok iyi yapmışsınız canım,hem psikolojik olarak rahatlarsınız hem sağlığınız içinde büyük katkısı olur.yapmak lazım böyle şeyler..
bende günlerdir kafama taktım taktım birşeyleri dün işyerinde fenalaştım gözümü bir açtım hastanedeyim..doktor sinirsel dedi..güzel şeyler düşün,kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış dedi..farkında değiliz ama böyle böyle sağlığımızdan oluyoruz işte..valla süper olmuş senin için,çok sevindim canım..

aradılar kızlar
yaırn başlıyorummmmmmmmmmmmm

bu arada bı kısı daha aradı şansa bakk
zuzum tel verdı onu aradım
1000 tl maaş
sekreterlık
cteıs öğlene kadar pazar tatıl h ıcı
sabah 10 aksam 17

bublee canmm
çok geçmiş olsnn..
hiç bişi sağlığımızdan değerli deil..
takmamaya çalış bitanemm

sağol bitanem,bende takmamaya çalışacağım bakalım.eşimde çok korkmuş yazık öyle birden hastaneye kaldırdık diye telefon gelince aklım gitti valla dedi..sağlık herşeyden önemli valla..

bılmıyorumkı
1000 tl olan cok ıyı ama korkuyom yaa ya vermezlerse dıe hee
eşim patron gelınce yanıma gelcek namıssz gelmedı
taksıye atlayıp gtcez bakcaz zaten ıkı dklık yol cok yakın buraya
saatlerıde cok ıyı

anam arayınca hepsı arıyo
3 yer daha aradı hee kararsız kaldım :bbo:

yağmurda ınanılmaz yağıuoo Allahım cok şükür cokk

ayyy kısmetin açıldı böcüğüm süperrrr,çok sevindim valla bitanem..hep böyle olsun inşallah

ay güzelim benim inşallah içlerinden en hayırlı olanını seçersin senin adına gerçekten çok sevindim:)))
allah gönlüne geöre versin

Allah razı olsun kızlar
elım ayağıma dolaştı
herıfı aradım hemen yağmurda öle yağıyorkı
orda zaman kaybetme dedı arkadasını arıycak erken vardıyasını teslım etcek gıdıp bakcaz

ayy hepınıze sarılasım geldı yaaa

canım çok geçmiş olsun.. hiçbirşey sağlığımızdan daha kıymetli değil... lütfen dikkat et kendine:))

böcük... hadi hayırlı olsun canım.. bence 1000 tl olana bir bak.. heryerde maaş problemi olmazyaa...

buble

gülsün alıntı yapmış canım gördüm neden bu kadar sıktın kendini güzelim ya değermi?

olursa süper olur dığerı
sabah 10 akşamn 17 yaa düşünsene
ctesı öğlene kadar pazar yok süper

ınş eşimde beğenır

buble hayırdır kuzum yaa
ne oldu kaçırdım ben galiba?

ayy nurdanım sorma kuzum,dün işyerinde bayıldım yaa,arkadaşlar apar topar hastaneye kaldırmış.tahlil falan birşey çıkmadı,doktor sinirsel dedi..bende birşeylere sıkıldım yaa biliyorsun işte,heralde ondan oldu..sonra eve gittik neyse aradan 1 saat falan geçti bende yine başladı kalp çarpıntısı,elim ayağım titriyor falan,eşim bu sefer başka biryere götürdü.orada iyice muayene ettiler heryerimi,iç organlarıma baktılar ultrasonda birşey varmı diye,tansiyon,kalp,nabız falan..sinirsel diyolar işte..

kız böcük bak Rabbm büyük..
bi yerden kapar ama kaç yerden rızk yollar.. Şükür Ya-Rab..

bide git orayla görüş canm benm
duruma göre tabiki maaşı çok olanı kabul edersin :))
onun çalışma saatleri de pek iyi kızz
bize az çalışıonuz diodun
bizden de az çalşcan kızz

çok sağolun canlarım..allah hepimize önce sağlık versin,en büyük zenginlik valla..

ah güzelim bend aynı durumdayım hiç iyi değilim
kafana takma diyorum ama bende çok üzüldüm biliosun.hala üzerimden atamadım
olan yine bize oluo kimsenin ruhu bile duymuo canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…