Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

( kimse yokmu

anladığım kadarıyla casper mama koymuş ama göremiyorum net kağnı arabası gibi
pasaklı spora başlıyomuş ne güzellllllllll
böcük nöbet arkadaşım hala aramızda yeni iş formu doldurmuş hayırlısı olsn cnmmm

başka okuyamadım işte (

balcmm
koymuştm ama niye göremiyorsun ki yaa ((

du sana direk mamaları koyduğum sayfanın linkini vereyimm

böcüük bi kaç iş birden buldu canmm
bakalm hangisine gidecek:))))

Hoşgeldin cute nasıl geçti tatil cnm???
casper net yawaş ya açmıyo doğru dürüst geçmişi,ver cnm linkle deniyek..
böcük şansı dönder işllhhh

hoşbuldum kızlar..

balcım tatil bitmedi..hava biras karanlık havuza gidicez ama bulutlar geçsin die bekliyoruz..

böcüük çok sevindim nan,ne güzel hee..çalışma saatleri falan iyi hava atarsın artık,adanın dediği gibi bizde seni sevmicez artık...

pasaklıcım ii olmuş,marka city deki salona mı yazıldınız ?

Adacım yeni tarifler verdinmi,bu arada bugün patatesli tarifi denicem kremayla olan hani, haşlamadan yapıcam ama ben haşlanmış patates semiyorum..önce patatesleri göstereyim fırına diyom ,sonra sosunu ekleyip bidaa fırına atsam olur sanırım..
birde pasta yapıcam bugün..ee annemlerede marifetlerimi göstereyim biras

casper gene açmıyo cnm
sanırım gazozlu poçi yapçaktın eline sağlık cnm tadı nasıl??? başka ne yaptınnn

cute daha tatildemi (((((((((((((((((((((((((((

caspersyyy sağ elin sürekli mause üzerinde olduğu için olabilir mii :kedi:
zaman zaman banada olurda ondan şeettim :kedi:

böcük ne şanslısın yaa inşallah hayırlısı olsun hakkında canım benim Şeniz

ada kız bende geçenlerde bi pike takımı aldım ya markafoniden bi kaç gün içinde geldi şok oldum akannehir

bal evet tatlım sonunda kendimize bi uğraş bulduk hem kafamızı dağıtacağız hemde kilo vereceğiz süper hihoyyyt
bugün saat 15:00'ten sonra hiç bir şey yiyip içmeyeceğiz su bile
saat 19:00'da doktorla randevumuz var vucut analizimizi yapacak ve neye ihtiyacımız var neye ihtiyacımız yok onu söyleyecek
sonra da durumumuza göre bize program yapacaklar hihoyyyt

cutem evet markacitydekine üye olduk bir yıl içinde 36 bedene geri dönmeyi hedefliyorum
hedefim bacağımı bile sokamadığım nişan elbisemin içine girmek hihoyyyt

ya bana birisi ücretini sormuştu bende özel mesaj atacaktım ona ama kimdi aklımdan uçtu gitti :kedi:

anladım caniko,bnm iş yerinden arkadaşım gidiyor oraya..

iyi yapmışsınız pasaklı işllh düzenli gidersiniz
bizde evimize en yakın spor salonuna başvurduk yüzme için ama haremlik selamlıkmış :)
yani bayanlar erkekler aynı anda yokmuş vazgeçtik diğer aktivitelerde aynı şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…