:)))eşleri gece çalışan kadınlara üzülüyorum benimki 1 haftadır gidio işlerin yoğunluğundan çok özlüyorum yaaa((
canım kocamm seni çok seviom ne olur evine dön karını mutlu et yaaasempatiksalakcinni
kocamla görüşmek için müge anlıya katılcam kocamı çok seviyorum ama eve gelmiodelikafadulden
haaahahaaa ben bazen o girdeken ağlıyom, o da arıyo iş yerini bu gün geç gelicem çok hastaım diyo :asigim:eşleri gece çalışan kadınlara üzülüyorum benimki 1 haftadır gidio işlerin yoğunluğundan çok özlüyorum yaaa((
canım kocamm seni çok seviom ne olur evine dön karını mutlu et yaaasempatiksalakcinni
Mügeye giderken banada ses ver gelirim belkim sırnaşık şeykocamla görüşmek için müge anlıya katılcam kocamı çok seviyorum ama eve gelmiodelikafadulden
Teşekkür ederim canım çok sağol a.s.sel cim iyi günlerde oturun cnm
çok hoş evin var..
özleme kıısss çok özlemek te iyi değil sabah öpücüğe boğdum yine de duymadı adam yorgun tabi üzülüyorum yaa bu kadar çalışmasına:)))
bende fırsat bulsam keşke özlemeye :)
kocamla görüşmek için müge anlıya katılcam kocamı çok seviyorum ama eve gelmiodelikafadulden
kırmızı çok yakışıyo ama dimi caspercım
selcim evin çok güzel rarbim sağlıkla huzurla bir ömür oturmayı nasip etsin inşallah
bende 20.04.1984 doğumluyum
:asigim::asigim:12.06.2005 BUBLE
01.07.2007 İKRAA
12.04.2008 PASAKLI
10/07/2009 NURDAN
02/08/2009 SEL
26/09/2009 caspersy - you_know
27.12.2009 uğurböcüğü
27.03.2010 COTURNIX
10.04.10 BAL63 – GÜLSÜN
24.04.2010 ADAER
09.05.2010 CUTE
12.06.2010 ORGANİKŞEKER
:asigim::asigim:
ay beklerim valla. Ne güzel olur yakın olan arkadaşlar buyursun Kocaelindeyimselllll huzurla,sağlıkla bir ömür mutlu mesut yaşayın evinizde...
akşam kahvemi içeyim de geleyim :)))
Çok teşekkür ederimzemuszemussell,iyi günler gör inşallah evinde canım,çok güzel herşey..
Çok sağol Ben 02 04 1987kırmızı çok yakışıyo ama dimi caspercım
selcim evin çok güzel rarbim sağlıkla huzurla bir ömür oturmayı nasip etsin inşallah
Sağol bebiiim amindelikafaduldensırnaşık şey
SELL canmm evin çok hoşş güle güle oturr..
ağız tadıylaa
Kocam en son Pazar günü uyumuştu. Yaz okulunun vizeleri var diye gündüzleride okula gidiyordu. 2 gün diken üstündeydim geceleri işte uyku sersemi Allah korusun.yarın sabah bursadan notobüse bincem müge anlıya doğru yolasempatiksalakcinni
gelmek isteyenler haber versin çağrı atarım çıksınlar onları da alıp götüreyim bari:))-tatlicadiarzu-
kırmızı çok yakışıyo ama dimi caspercım
özleme kıısss çok özlemek te iyi değil sabah öpücüğe boğdum yine de duymadı adam yorgun tabi üzülüyorum yaa bu kadar çalışmasına
Pasaklı neyiniz var sizin yine niye kavga ettinizutanmadan mesaj atmış ya seni çok seviyorum aşkitom diye :mymeka:
üzüyo üzüyo sonra şımarıklık yapıyo
bana mesaj atmış sonra telefonu kilitlenmiş bende dedim telefon bile inanmıyo sana :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?