Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Canım ya sıkma canını.
Ben bu geçtiğimiz pazar nerdeyse evliliğimi bitiriyordum.
O kadar bunaldım ki, benimki de sinirlendi yatak odasındaki küçük televizyonu fırlatı attı falan, şimdi iyiyiz şükür

anammm ne sinirliymiş seninki
uzak dur kızdırma cnmm

anammm ne sinirliymiş seninki
uzak dur kızdırma cnmm
ya annemler taşındılar geçen hafta sonu...
Cumartesi gittim ben benimki evdeydi, sonra yolda aradı.
"Hayatım akşam dön Bursadan arkadaşlar gelicek, yarın burda başka arkadaşın düğünü var, bizde kalıcaklarmış"diye.
Bende döndüm geldi.
Ama annem ve babam çok kızdılar benimkine, diyebilirdi eşim evde yok diye, bizi ne aradı ne sordu, anne baba bişeye ihtiyacınız var mı diye sormadı dediler.
Bende çok üzüldüm.
Ertesi gün aradım annem ağladı işte yanımızda yoktunuz. Anladım bizim kimsemiz yok artık falan dedi. Bizde tartıştık, sen niye böyle yapıyorsun diye kızdım falan. Öyle büyüdü olay işte

eşin bi hata yapmış okey ama
annenlerde pek iyi etmemiş cnm
haklılar belki ama biraz sen gaza gelmişsin
neyse olan olmuş işllh bundan sonra olmaz

hem düşüncesizlik etmiş hem de güç gösterisi yapmış yani

katılıyorum canım sana
valla ben eşim için kimseye laf söyletmem hayatta kimse eşime bi laf edemez
bu güne kadar zaten bi yanlışı olmadı ona rağmen insanlar konuşmaya çalıştı o benim eşim kimse ona kötü bi laf edemez deyip kestim laflarını..
kesinlikle kimsenin sözüne bakmamak lazım...
cahillik olur dolduruşa gelmek.

Amin canım, artık kesinlikle ailem ve onun arasındaki ilişkiye müdahale etmicem, ne yaparlarsa yapsın

hem düşüncesizlik etmiş hem de güç gösterisi yapmış yani
Evet biraz öyle oldu. Hem telefonu fırlattı kırdı hemde küçük televizyonumuzu. Sonra ben gitmeye kalktım, kararlıydım ama gidicektim, ağladı umursamadım, elimden aldı çantayı boşalttı ben yine doldurdum, sonunda intihar etmeye gidiyordu, baya baya abdest falan aldı. Orda koptuk zaten sarıldık hüngür hüngür ağladık. Barıştık.

intihar edeceğine kendini düzeltsin bence.
intihar çözüm mü yani?
eşin kaç yaşında caım senn?

aa pasaklı sende
kız dönmicek te napçak misafir geliomuş???
nasıl yarı yolda bıraksın milleti

gelmesin bana ne
kadın evde yoksa eve misafir davet edilir mi?
sonuçta annesinde keyfinden kalmıyo ev taşımışlar
yardım etmek için gitmiş kız yani
sempatiksalakcinni

Sel niye döndün ki sen ne kadar iyisin
ben kendimi senin yerine koyuyorum kesin arıza çıkarmıştım :kedi:
Ya dönmesem bu sefer o mahcup olacak gelen insanlara, evime geliyor insanlar çünkü, ne yapabilirdim ki.
Ya aslında dolduruş değildi, üzüldüler. Babam dedi hatta gidip kavga etme sakın, ama bizde bazı şeylerin farkındayız, sana bir lafımız yok.
Ama söz konusu olan onun ailesi olunca durum farklı olyor dedi. Zaten o kadar üzüldüm ki ağzımı açıp bişi diyemedim. Eve gidene kadar otobüzte ağladım.

Ama şunu anladım, evine girip kapıyı kapatınca sadece kocanla kalıyorsun, onunla mutluysam huzurun var, yoksa yok gerisi yalan.
aa pasaklı sende
kız dönmicek te napçak misafir geliomuş???
nasıl yarı yolda bıraksın milleti
evet canım aynen öyle oldu:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…