evet dedim gerçekten telefon bile inanmıyo sana bende kendimi kandırıyorum dedim
bi tartıştık diye sevgimden mi şüphe ediyorsun diyor bana
pişman olmaz o yaptıklarından bide üstüne der ki sen hakettin de oldu :mymeka:
sabır diliyorum sadece Rabbimden bana sabır versin
selcim eften püften şeyler kuzum yaa sabah bi tartıştık sonra arabada bi daha tartıştık
sonrada hiç konuşmadık bi iki kez aradı ama soğuk soğuk konuştuk kapadık
şimdide annesindeymiş :dilcikar:
Canım ya sıkma canını.
Ben bu geçtiğimiz pazar nerdeyse evliliğimi bitiriyordum.
O kadar bunaldım ki, benimki de sinirlendi yatak odasındaki küçük televizyonu fırlatı attı falan, şimdi iyiyiz şükür
buble 27/07/1980
nurdan 16/05/1985
countrix 25/08/1984
bal 27/07/1986
sel 02/04/1987
ikra 20/04/1987
kızlaaar:)
inanmıcaksın ama müşteri geldi toparlayamadım:))KIS hani benn
14 / 04 / 88
inanmıcaksın ama müşteri geldi toparlayamadım:))
ya annemler taşındılar geçen hafta sonu...anammm ne sinirliymiş seninki
uzak dur kızdırma cnmm
ya annemler taşındılar geçen hafta sonu...
Cumartesi gittim ben benimki evdeydi, sonra yolda aradı.
"Hayatım akşam dön Bursadan arkadaşlar gelicek, yarın burda başka arkadaşın düğünü var, bizde kalıcaklarmış"diye.
Bende döndüm geldi.
Ama annem ve babam çok kızdılar benimkine, diyebilirdi eşim evde yok diye, bizi ne aradı ne sordu, anne baba bişeye ihtiyacınız var mı diye sormadı dediler.
Bende çok üzüldüm.
Ertesi gün aradım annem ağladı işte yanımızda yoktunuz. Anladım bizim kimsemiz yok artık falan dedi. Bizde tartıştık, sen niye böyle yapıyorsun diye kızdım falan. Öyle büyüdü olay işte
hem düşüncesizlik etmiş hem de güç gösterisi yapmış yaniya annemler taşındılar geçen hafta sonu...
Cumartesi gittim ben benimki evdeydi, sonra yolda aradı.
"Hayatım akşam dön Bursadan arkadaşlar gelicek, yarın burda başka arkadaşın düğünü var, bizde kalıcaklarmış"diye.
Bende döndüm geldi.
Ama annem ve babam çok kızdılar benimkine, diyebilirdi eşim evde yok diye, bizi ne aradı ne sordu, anne baba bişeye ihtiyacınız var mı diye sormadı dediler.
Bende çok üzüldüm.
Ertesi gün aradım annem ağladı işte yanımızda yoktunuz. Anladım bizim kimsemiz yok artık falan dedi. Bizde tartıştık, sen niye böyle yapıyorsun diye kızdım falan. Öyle büyüdü olay işte
katılıyorum canım sanaeşin bi hata yapmış okey ama
annenlerde pek iyi etmemiş cnm
haklılar belki ama biraz sen gaza gelmişsin
neyse olan olmuş işllh bundan sonra olmaz
aa pasaklı sendeSel niye döndün ki sen ne kadar iyisin
ben kendimi senin yerine koyuyorum kesin arıza çıkarmıştım :kedi:
eşin bi hata yapmış okey ama
annenlerde pek iyi etmemiş cnm
haklılar belki ama biraz sen gaza gelmişsin
neyse olan olmuş işllh bundan sonra olmaz
Evet biraz öyle oldu. Hem telefonu fırlattı kırdı hemde küçük televizyonumuzu. Sonra ben gitmeye kalktım, kararlıydım ama gidicektim, ağladı umursamadım, elimden aldı çantayı boşalttı ben yine doldurdum, sonunda intihar etmeye gidiyordu, baya baya abdest falan aldı. Orda koptuk zaten sarıldık hüngür hüngür ağladık. Barıştık.hem düşüncesizlik etmiş hem de güç gösterisi yapmış yani
aa pasaklı sende
kız dönmicek te napçak misafir geliomuş???
nasıl yarı yolda bıraksın milleti
Ya dönmesem bu sefer o mahcup olacak gelen insanlara, evime geliyor insanlar çünkü, ne yapabilirdim ki.Sel niye döndün ki sen ne kadar iyisin
ben kendimi senin yerine koyuyorum kesin arıza çıkarmıştım :kedi:
Ya aslında dolduruş değildi, üzüldüler. Babam dedi hatta gidip kavga etme sakın, ama bizde bazı şeylerin farkındayız, sana bir lafımız yok.katılıyorum canım sana
valla ben eşim için kimseye laf söyletmem hayatta kimse eşime bi laf edemez
bu güne kadar zaten bi yanlışı olmadı ona rağmen insanlar konuşmaya çalıştı o benim eşim kimse ona kötü bi laf edemez deyip kestim laflarını..
kesinlikle kimsenin sözüne bakmamak lazım...
cahillik olur dolduruşa gelmek.
evet canım aynen öyle oldu:1no2:aa pasaklı sende
kız dönmicek te napçak misafir geliomuş???
nasıl yarı yolda bıraksın milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?