yaaa robott hakkaten kötü oldm kızz
suss aaa
güzel şeylerden konuşsana bee
hızır acil yenge)))
başka bi sebep olamaz zaten canmm :1hug:
güzel şeylerden konuşamıyorum maalesef..sinirlerim çok bozuk ..şu İSRAİL in yaptıklarını okdukça tepem atıyor ya....dün akşam haberlerde iice gerildim ..şunların ülkesine bir hidrojen bombası atasım geliyor ..hitler haklıymış ...adam boşuna katletmemiş bunları ...bir bildiği varmış yani..
hitler boşuna mı Bütün Yahudileri Ölmürmediğim İçin Bana Küfür Ediceksiniz dememiş...
mrb canım.. hoşgeldin:)))Merhabaa hatun gelinler:)
selam kısçeler geldim ben akşam toplantı güzel geçti haftaya dernekte başlıyorum derslere 1 ay ücretsiz ders vereceğim sizler nasılsınız?
Ne güzelll.evet yengem çok iidir ..burda yenge diyorum normalde yenge demem abla derim ben ona ...aileden biri gibidir bizden hiç bir farkı yok ...annem de zaten bizden ayırt etmez onu hatta çok da fazla üstüne düşer ..ama hatun hep böyle hemşire gibidir soğukkanlı yani ...birinin bir yeri kanasa sarar iğne yapar v.s. :asigim:
:asigim:umarım yoğunluktandır...ben biraz kırılganım bu konularda ve dikkat ederim
NAber kız? Hoşgeldin.selam kısçeler geldim ben akşam toplantı güzel geçti haftaya dernekte başlıyorum derslere 1 ay ücretsiz ders vereceğim sizler nasılsınız?
HAberleri izlemiyorum o kadar çok üzülüyorumki tek yapabileceğimiz şeyse ürünelerini protesto etmek. :gitme:güzel şeylerden konuşamıyorum maalesef..sinirlerim çok bozuk ..şu ıSRAıL in yaptıklarını okdukça tepem atıyor ya....dün akşam haberlerde iice gerildim ..şunların ülkesine bir hidrojen bombası atasım geliyor ..hitler haklıymış ...adam boşuna katletmemiş bunları ...bir bildiği varmış yani..
hitler boşuna mı Bütün Yahudileri Ölmürmediğim ıçin Bana Küfür Ediceksiniz dememiş...
Kuşum naber?jmrb canım.. hoşgeldin:)))
Ne güzelll.
:asigim:
NAber kız? Hoşgeldin.
HAberleri izlemiyorum o kadar çok üzülüyorumki tek yapabileceğimiz şeyse ürünelerini protesto etmek. :gitme:
Ayrıca Hitleri arada sevesim geliyor.
Kuşum naber?j
ne olsun canım yaa... can sıkıntııs işte... ay başları yoğun olurum benn... akşama dakayınvalidemler yatıya gelcek.. eşimde iskenderundaki şehitlerden biri memleketlileriymiş.. cenazeye gittimafoldumben
sende ne var ne yok bakalım... heyecan varmı??
ayy gülsünn çok üzüldüm yaa
son şehitlerimiz olsun inş..:Saruboceq:
inş. canım yaa.... terör vardı birde israil çıktı başımıza... ben iskenderun olayında israilin parmağının oludğunu düşünenlerdenim...
şu iran yaptığı füzeleri israil üzerinde denese yaaa....
kesinlikle katılıyorum sana canım...
Ayrıca Hitleri arada sevesim geliyor.
inş. canım yaa.... terör vardı birde israil çıktı başımıza... ben iskenderun olayında israilin parmağının oludğunu düşünenlerdenim...
şu iran yaptığı füzeleri israil üzerinde denese yaaa....
Başımız sağ olsun inş son şehidimiz olur Amin.ne olsun canım yaa... can sıkıntııs işte... ay başları yoğun olurum benn... akşama dakayınvalidemler yatıya gelcek.. eşimde iskenderundaki şehitlerden biri memleketlileriymiş.. cenazeye gittimafoldumben
ne olsun canım yaa... can sıkıntııs işte... ay başları yoğun olurum benn... akşama dakayınvalidemler yatıya gelcek.. eşimde iskenderundaki şehitlerden biri memleketlileriymiş.. cenazeye gittimafoldumben
Amin canım Allah başımızdan eksik etmesin onları.Rabbm askerlerimizin, polislerimizin,
devletin huzuru için canlarını ortaya atanların yardımcısı olsunn...
mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?