ahanda geldim bende ödevimi yıldızlı pekiyi ile bitirdimbayanssulusmile
hatta pazar sabahı kahvaltıya müfettişler gelcek diyede apar topar banyo-mutfak-yatak odası arasında mekik dokuduk tabii geldiklerinde henüz hazırlıyoduk ve saçlar ıslak bi vaziyetteydik ayy çok utandım yaw:kedi:
hatta pazar sabahı kahvaltıya müfettişler gelcek diyede apar topar banyo-mutfak-yatak odası arasında mekik dokuduk tabii geldiklerinde henüz hazırlıyoduk ve saçlar ıslak bi vaziyetteydik ayy çok utandım yaw:kedi:
aman ne utanıyon onlar yeni evli çiftin evina kahvaltıya gelmeye utanmıyorlarda birde pazar sabahı, sen ıslak saçla çıkmaya mı utanıyorsun.
:sm_confused:
anaam evlere gel... Zerrin Tekindor çok hoşuma gidiyo çok asil bir kadın.. Zuhal Olcay da asil gelen kadınlardandı ama en son bir haber okudum hakkında,gözümden düştü..
aslında ben davet ettim, sonra onlar eşime siz gelin demiş ,cumartesi aradık biz evdeyiz ona göre dedik sonra onlarda bize dönmediler saat 12 ye geliyodu telefon geliyoruz ama içimde tedirginlik vardı ama eşim işte boşwer gelmezler dedi aman napalım artık olan olduu