Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nurdan şimdi anladım sen niye bukadannn temizlik yapıyosun :)
enerjini temizlikle atıyodun dimekk :))
artık evide temizlemessin çekimler başladı aklinialirimsmile
ohooo ben burayı de temizliom evimi de temizliom :)))
bende enrji hep boldu:)))
yaparım yine bu akşam yapıcam temizlik ooohh domestoslu mis gibi:)

akşamları yemekten sonra banada bi ağırlık çöküyo sofrayı zor topluyom

bütün gün çalışıyoz napalım yarım saat kalıyoz sofrada yemekten sonra.sonra mecbur toplancak kalkıorum mutfaktan çıkılmıo zaten yatana kadar.napıyon die sorarsan ortada net bişide yok he:roflol::roflol:akşama ütüden kaçışım yok gibi ama eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kız biz blayındayız arıyorlar kayınvalidemler açmıyoruz gene aıyor da arıyor taki açana kadar
bunlar torun istemiyor herhalde diyorum kocişe gülüyor

bizi kimse aramadı yaw..balayı bitti döndük hala kaç gün aramadılarda ben aradım herkesi..birbirlerini arıyolarmış aradınızmı nasıllar die ..ne gülmüştüm :roflol: birde yurt dışına gitmiştik meraktan ölmüşler

Son düzenleme:

amannnn
bizimkiler aradı hem benimkiler hem onunkiler ama hiç iş üstünde aramadılar sağolsun Allahım yardım ettide kurtardık

en doğrusu aramamaları zaten
bide evlendikten sonra anne evine gidince konşular soruolar nasıl gibio evlilik die
ne sinir i durum bi gün annemin samimi bi komşusu bana sormuştu
NASIL GİDİO EVLİLİK DİE
BENDE SABAHA KADAR SEVİŞİYORUZ DEMİŞTİM:)))
ne saçma dedim sonra nasıl gidebilir ki yanisempatiksalakcinni

benim bi arkadaşım kayınvalidesigille bi kaplıcaya gitmişler kocişleri 2 gün sonra gelmiş kaynanası özel oda tutmuş ekşııııııınnnnn vurmuşlar çekimin gözüne selin deyimiyle sonra kaynanası çıkmış arkadaşımla eşini sokmuş zorla ekşııııınnn ekşııınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…