Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Daha ne inciler var benim kaynanamda anlatamam size, güler misiniz ağlar mısını

okadannmııı yaniiii

kız biz blayındayız arıyorlar kayınvalidemler açmıyoruz gene aıyor da arıyor taki açana kadar
bunlar torun istemiyor herhalde diyorum kocişe gülüyor

mirak ediyolar dimek :)))
rapor bekliyolar herhal .)

kızz sel
kaynanan da gelsin hep beraber yapın oldu olacak ay ne saçmalık allahım yarebbim

:roflol:

valla ben yemeği yemeden önce planladığım için bi çabuk yiyom:))))
sonra ekşınnnn:)

alemsin yaww kaydirigubbakcemile3

banada oluyo o bazen bi bakıyorum işim çabuk bitmiş bazen çıkamıyorum ütüyü yavaş yavaş yap bari birikince çok zor oluyo yakın olsaydık 5-10 parçanı ütülerdim koyardık ütü maslalarını karşılıklı ütü günü yapardık

o ne yaaa şaka gibi
kaynanam hayatta öle bişi demez herhalde
öle birşeyin konusunu dahi açmaz

Son düzenleme:
nurdaaan bende bi sigara yakıyorum tek gözüm kapalı içiyorum bıcı bıcı yapıyorum uykum kaçıyo işte tekrar duş almasak ekşııın olur ama aaaahhh aaaaaaaahhhhhhhh:roflol:

oyyy organik saol tatlım yaa düşünmen yeter.
normalde ben hiç iş biriktirmem ama tatilden dönünce yorgunluk çöktü 2 gündür

ben şimdiye kadar hiç sabaha bırakmadım uyusam bile gece mutlaka uyanıyorum aklımda aklımda die yatıyoruum

kayınvalidemler bebek istiyorlar bizde ramazanda onlarda kalcaz kaynanam istemedi pek evinizzde rahat edersiniz oğlum diyo benim saf kocamda ne farkeder anne ha orası ha burası dioo :roflol::roflol:

valla harbi pişkinmiş kaynanan seninde :)))
tam pişmişinden..klava:

sell inanmıyorum ölemi dedi kayınvaliden..ne kadar açık sözlüymüş...:1shok:
eşine demişinde eşin nasıl uyarıcak ki.. düşünsene bi ana sen karışma bizim işlere die :jeyyar: ayy koptum kayınvalidene...:roflol: o kontrole gelmiş dimek..dinliyodur o geceleri sizi :1ninca: ayy töbe töbe...

nurdaannnn:roflol::roflol::roflol:yoruluyorum kız dermenım kalmıyoo kız ne yiyosan söyle bende yeyim vitaminmi alıyosun

valla harbi pişkinmiş kaynanan seninde :)))
tam pişmişinden..klava:

Hııı çok açık sözlüdür çooookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…