:roflol:en zoruda ekşından sonra kalkıp duş almak amaaaaan bi zor oluyokii
Daha ne inciler var benim kaynanamda anlatamam size, güler misiniz ağlar mısını
kız biz blayındayız arıyorlar kayınvalidemler açmıyoruz gene aıyor da arıyor taki açana kadar
bunlar torun istemiyor herhalde diyorum kocişe gülüyor
:roflol:benim bi arkadaşım kayınvalidesigille bi kaplıcaya gitmişler kocişleri 2 gün sonra gelmiş kaynanası özel oda tutmuş ekşııııııınnnnn vurmuşlar çekimin gözüne selin deyimiyle sonra kaynanası çıkmış arkadaşımla eşini sokmuş zorla ekşııııınnn ekşııınnnn
valla ben yemeği yemeden önce planladığım için bi çabuk yiyom:))))
sonra ekşınnnn:)
bütün gün çalışıyoz napalım yarım saat kalıyoz sofrada yemekten sonra.sonra mecbur toplancak kalkıorum mutfaktan çıkılmıo zaten yatana kadar.napıyon die sorarsan ortada net bişide yok he:roflol::roflol:akşama ütüden kaçışım yok gibi ama eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
okadannmııı yaniiii
mirak ediyolar dimek :)))
rapor bekliyolar herhal .)
kızz sel
kaynanan da gelsin hep beraber yapın oldu olacak ay ne saçmalık allahım yarebbim
:)))nurdaaan bende bi sigara yakıyorum tek gözüm kapalı içiyorum bıcı bıcı yapıyorum uykum kaçıyo işte tekrar duş almasak ekşııın olur ama aaaahhh aaaaaaaahhhhhhhh:roflol:
valla harbi pişkinmiş kaynanan seninde :)))Bi gece de ben duştan çıktım banyoda saçımı kuruluyorum.Benimkide onun yattığı odaya girmiş bişe almak çin, bi bakmış kadın oturuyo karanlıkta.
Noldu anne demiş, tuvaletim geldi demiş, benimkide beni çıktı sanmış, git anne demiş, banyonun kapısında karşılaştık kadınla. Ben nasıl utandım nasıl var ya...
Sonra kızdım benimkine o da dedi ben seni çıktı sandım falan.
Neyse sabah kaynanam bana takılıyo güya nasıl yakaladım sizi dün akşam diye
ne buluosam yiyom valla ayırt etmem:))nurdaannnn:roflol::roflol::roflol:yoruluyorum kız dermenım kalmıyoo kız ne yiyosan söyle bende yeyim vitaminmi alıyosun
valla harbi pişkinmiş kaynanan seninde :)))
tam pişmişinden..klava:
Hııı çok açık sözlüdür çooookksell inanmıyorum ölemi dedi kayınvaliden..ne kadar açık sözlüymüş...:1shok:
eşine demişinde eşin nasıl uyarıcak ki..düşünsene bi ana sen karışma bizim işlere die :jeyyar: ayy koptum kayınvalidene...:roflol: o kontrole gelmiş dimek..dinliyodur o geceleri sizi :1ninca: ayy töbe töbe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?