Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

robotcum balık tarifini hemen not ediyorum deneyeceğim....
cumartesi pazarımız var alıp yapayım o halde...

valla canım senin işin gerçekten zor... 8 de evde olupta yemek yapmak ve kocaya ilgi göstermek.. c.tsileri çalışıyorsun.. allah yardıncın olsun...

hmm fırında pilav... denemek lazım vallaa canım...

adaer gerçekten zor iş yaa..ben 6 da evde olmama rağmen yemek yapana kadar yiyesim kaçıyor ALLAH kolaylık versin ..

evet ben de nette görmüştüm ..gördüğüm tarifte tavukları haşlıyorsun ..geniş borcamın alta bulgurları aynı bahsettiğim şekilde koyup üstüne tavukları koyup pişiriyorsun ...tavuğun tadı da karışıyor pilava harika oluyor ..ben size tavuksuz olanın tarifini verdim tabi kaydirigubbakcemile3

yok be bit kadar birşeyim de bakma ...yaa daha önce de anlattım ..evlenirken 48 kiloydum ben ..34 beden giyiyordum ...hatta çocuk reyonundan filan..evlendim doğum kontrol hapından şiştim ..61 kilo oldum ...48 kilo olan birine göre bu kilo aşırı bir kilo :))) ve diyete başladım ..1,5 ayda 8 kilo verdim ...şuan yine 34 beden giyiyorum ...ama tartıda hala 53 ümya kafam bozuluyor biraz daha vereyim diyorum :)) hedefim 55 ti altına düşmeyecektim aslında çünkü yüzden kilo çok veriyorum ..kilo alınca herkes çok yakıştığını söylüyordu ..yüzüm çok güzel olmuştu filan ..o yüzden artık vermeyeceğim de dikkat ediyorum sadece ...eşim 95 ile başladı şimdi 88 kilo ...ona da yardım ediyorum böylece beraber meyve yiyoruz :)))

bende kilo verince yüzüm uzuyor o yüzden hiç niyetim yok vermeye
bilsemki şişman engüzel olucam bol bol alırım kilo :))

eşim versin istiyom ama yemekten kalkıyor yatana kadr hep abur cubur yiyor
bende yazık adamımı çok çalışmış yesin varsın diyom ama yarım dünya oldu :))

normal gürültü yapsalar ben hayatta duramam hemen zıplarımda
bu gürültü başka bişi :))) bölmek olmass

cık olmaz ...adamların seis öyle çokmuşki tavana vurma sesi araya karışır duyulmaz :roflol:

ben edepsizim sanırım duyurana kadar . hatta polıse bıle sıkayet ederım ust komsum rahatsız edıyo kavag cıkabılır heran cabuk gelın dıye ( konuyu soylemem tabe polıse )

ay ya esım yaırn 11 de gelcek ısyerınden ızın ıstemeye utanıyom sankı. bılıyolar yarın gelcegını. ne dıyıp kocamı ozledım. bıze ızınmı dıyım

bende kilo verince yüzüm uzuyor o yüzden hiç niyetim yok vermeye
bilsemki şişman engüzel olucam bol bol alırım kilo :))

eşim versin istiyom ama yemekten kalkıyor yatana kadr hep abur cubur yiyor
bende yazık adamımı çok çalışmış yesin varsın diyom ama yarım dünya oldu :))

yok ben cadıyım çok ..eşim tanıştığımızda sigara içiyordu bıraktırttım..beni rejime sok dedi soktum tam gaz devam ediyor hiç kaçamak yapmasına izin vermiyorum ..sadece öğlen işyerinde istediğini yiyor okadar ..o da hep ızgara tarzı şeyler ..ızgaradan da bir şey olmaz zaten ççönemli olan akşam altıdan sonra yememek ...altıdan sonra meyve dışında ki onu da en geç 8 de yemiş olman gerk başka bir şey yememek lazım ...bak ozaman nasıl kilo veriliyor ...

iyi akşamlar robotcum görüşürüz

aaaa guzcum olur mu öyle şey tabi izin iste ne demek ya....hiç utanma sıkılma onlar da eşek değil ya tabi verirler izin,anlayışlı davranırlar...

ay ya esım yaırn 11 de gelcek ısyerınden ızın ıstemeye utanıyom sankı. bılıyolar yarın gelcegını. ne dıyıp kocamı ozledım. bıze ızınmı dıyım

ya keşke sölemeseydin yarın geleceğini ozmn birsürü yaln atardık ama şimdi ne desen boş

ayy sapol adacım... hafta sonu deniycem bunu..

ben çıkıyorum millet herkese ii akşamlar ...tariflerimle yarın görüşmek üzere :)))))
iyi akşamalr canım...

aman boşversene.. izin almasanda yarın gece için aynı şeyi düşüncekler... her halükarda aynı şeyle karşılaşıcaksın zaten.. bence al gitisn yaa....

anammmm sendende korkulur wallaa:oklava:

son care canım ya. hanı dedıgınız gıbı artık ıı ce ucmuslar laftan anlamıyolarsa emnıyet teskılatı rezıl ederım adamı.

iyi akşamlar robotcum görüşürüz

aaaa guzcum olur mu öyle şey tabi izin iste ne demek ya....hiç utanma sıkılma onlar da eşek değil ya tabi verirler izin,anlayışlı davranırlar...

ay ne bılım ya ısın gercegı yarın buroda eleman eksık. burda olmam ıı olur ama ıste osledım aksama kadar nası sabredeyım

ya keşke sölemeseydin yarın geleceğini ozmn birsürü yaln atardık ama şimdi ne desen boş

yalan atmaya gerek bıle yok cok ıı ınsanlar aslında. mesela sımdı ole nette takıldıgımı bılıyorlar ama ısını yapıodsan sorun yok onlar ıcın. herkesın defterı ayrı ısı bellı. aradı onların yanında konsutum zaten uffffffff. ne dıcem 6 ay sabrettım aksam kadar duramam mı dıcem :kedi:

ada... casperrr...
ayy çeyiz topiğine baktınızmı yaa..... hiç kimse yok..... bizmiymişiz orayı çoşturan:))

son care canım ya. hanı dedıgınız gıbı artık ıı ce ucmuslar laftan anlamıyolarsa emnıyet teskılatı rezıl ederım adamı.

ay ne bılım ya ısın gercegı yarın buroda eleman eksık. burda olmam ıı olur ama ıste osledım aksama kadar nası sabredeyım

yalan atmaya gerek bıle yok cok ıı ınsanlar aslında. mesela sımdı ole nette takıldıgımı bılıyorlar ama ısını yapıodsan sorun yok onlar ıcın. herkesın defterı ayrı ısı bellı. aradı onların yanında konsutum zaten uffffffff. ne dıcem 6 ay sabrettım aksam kadar duramam mı dıcem :kedi:

:)) aman isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci iste izni ozmn vermesseler eşin gelince arasın anahtarım yok desin sende o bahaneyle git :)) accık durursun eşinle sonra dönersin işe :))

Back
X