Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

dün akşam eve bıraktılar beni kocişide yoldan aldık saat 8 di:)
sonra pike ve nevresimi makinaya attım bide yumoş koydum miss olmuş hiç çekmedi kıslar:))
sonra astım onları oturduk biraz kociş yine işe gitti ben biraz temizlik yapıp yattım.
sabah 06:30 da kociş geldimafoldumben
ben patronuma eşim için iş bakmasını söylemiştim.
az önce eşimi aradım iş görüşmesine gidicek umarım doğru dürüst bi iştir dua edin kızlar:gitme:

pc takılıyo bugn nedense
ıkra nurdan h gördük

nurdan ayy valla alasım var pikelerden ama evdede gemı yapacak kadar cok nevresım pike var
aslında pikem az 3 dene sanırım
kampanya devam etse baride işe gırınce alsam

h geldın know nassın

ayy geçmişe baktımda o kadın manyak mı bee
nımet dökülür mü hiç
ne ınsanlar var
ben eşimle tartışsam odaya gırer ağlar ağlar dururum herhal ama genede cevreme zarar vermem

offf kendimi çok yorgun hissediyorum... şu günde bitsede yarın dinlensem.... allahtan hafta sonu yapacak hiçbir işim yok:))

knowcum.. hoşgeldin canım... ne zamandı senin sınavlar??

gunaydınnn tatlım iyiyiz sen nasılsın
iyiyim canım dün kötüydüm bugun iyiyim iş için 2 günlük mülakatlarım vardı biliyorsun dün 7. aşamada elendim onuda geçsem tamamdı gerçi geçende zaten başka bir firmada kabin amiriydibilmiyorumkismile
h geldın know nassın

ayy geçmişe baktımda o kadın manyak mı bee
nımet dökülür mü hiç
ne ınsanlar var
ben eşimle tartışsam odaya gırer ağlar ağlar dururum herhal ama genede cevreme zarar vermem

iyiyim canım benim bende geçmişe baktım daha dogrusu birini arıyordum baktım uyelik iptali yazıo sonra baktım bişiler cıkmıs zaten ben basından söylemiştim hatta ceyiz topiğinde demiştim müjde gitmişti o gelmişti mersinde sahilde denize girdik fln demişti sahilde denize girecek yer yok:1closedeyes: o zaman anlamıstım söylemiştimde yok abartma fln demişlerdi

kızlar...
Evlilik Sebebiyle İşten Ayrılmada Önel (ihbar) şartı var mıdır???

daha önce sormuştum ama love net.ten bulup yapıştırmıştı buraya...ben cidden öğrenmek istiyorum...burada huzursuzum...dün iş çıkışı bana ayakkabı almaya gittik kocişle...orada mezun ettiğim öğrencimle karşılaştım,ben tanıyamadım o tanıdı...
işte o an daha iyi anladım....benim mesleğim gibisi yok :)))

Back
X