dün biliyorsunuz küçük kardeşimle konuştum ve duygularımı belli etmiştim...
akşam eve geldim...19:00 gibi evde oldum...kociş uyuyordu daha,dedim hemen sofrayı hazırlayayım...gece işe gidecekti çünkü paşam....ben mutfakta uğraşırken...baktım babam arabayla evin önünde :)))
geldi,hadi sizi almaya geldim....bize gidiyoruz yemeğe...annen bekliyor....
dedim baba ama Bedi 22:00 de iş başı yapacak..
olsun daha vakit var bırakırız sonra....iyi dedim geçtim içeri kocişi uyandırdım,kalktık bizimkilere gittik....yemek yedik muhabbet falan derken vakit geçti...sonra ben babamın arabayla kocişi işe bıraktım tekrar annemlere döndüm...baktım annemler not bırakmış sitenin çay bahçesindeyiz oraya gel diye...
gittim...gece 00:30 kadar oturduk,güldük,eğlendik...karşı komşumuz Hati'de vardı ( hatice ablaya ben kısaca hati diyorum ) sonra eve döndük....birazda balkonda annemle oturduktan sonra gece 03.00 gibi yattık....Ben oruç tutamıyorum biliyorsunuz kocişinde gece reflüsü azmış o da niyetlenememiş sabah 09:00 da aradı hadi kahvaltı ısmarlayayım sana diye :)))
ok.dedim seve seve hemen çıkıyorum.....
evden çıkarken baktım annem,babam ve kardeşim uyuyorlardı....birer öpücük kondurdum ve kocişe doğru koşarak çıktım evden :)))
şimdide evdeyiz kahvaltı yapıp geldik...gece gidecekti işe az önce tlf.una msj. geldi pazartesi sabah gidecek 2 gün tatil yani....
çok sevindim-sevindik :)))
ben bunları yazarken size o da mutfakta aspiratörün kablosunu dolabın içine almaya uğraşıyor...
sonrasında ne yaparız henüz bilmiyorum...