Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Günaydın kızlarr....
Dün saat 3 te kalktık kaydirigubbakcemile3 abimleri iftara davet ettik ve eşimle mutfağa girip işlere koyulduk...önce mercimek çorbamı sonra dolmamı yaptım...köfteyi pek beceremiyorum (hala) :2:
eşim köfteyi yaptı yoğurdu...ardından ada nın verdiği tarifi yaptım kadayıflı muhallebi mükemmel olduuuu....borcamda süsleme işini eşim yaptı kavurma işinide o yaptı :) sonra patates soyup kızarttık...salatayı yaptık patlıcan közledi eşim bende yoğurtladım...masayıı güzelce kurup iftarımızı açtık...haftasonum böyleydi yani kızlar...saolsun eşim çok yardımcı oldu
pasaklı hoşgeldin tatlım.nasıl geçti bakalım anlat

tatilciler hoşgeldinizzz kaynanaları gezdirdinizmi :)
Hahahaaa gezdirmez miyiz.
Yok bize salça olmadı valla yalan demiyim :)
ooo sel de gelmiş.....ne güzel tek tek dönüyorsunuz :)))
neler yaptınız anlatın hele...
Çok güzeldi, 2. balayımızdı resmen :asigim:
Kötü olan tek şey, dün döndük, kocam gece işe gitti, gece vardiyası yazmış eşşekler :mymeka:

sanırım grip ya da nezle oluyorum...sürekli hapşırıyor ve kendimi çok halsiz hissediyorum...
yatarken çok sıcak oluyor diye karşılıklı iki odanın camlarını açıyoruz ve sanırım cereyan da kalıyoruz :(((

Hoşbulduk kızlaaaarrr
koskoca tatili bitirdim geldim ama bende bittim kaydirigubbakcemile3

Tatilimizin ilk haftası güzeldi Bodrum'daydık pek gezmedik bi iki akşam dışarı çıktık sadece
Sahilde dolaştık durduk dönmeden de bi tekne turuna çıktık o çok güzeldi
Onun dışında oteldeydik hep ama otelde de gayet keyifli bir hafta geçirdik çok tatlı biaile ile tanıştık bebekleri vardı 1 yaşında
Sabahtan akşama kadar onlarla beraberdik bizden bi gün önce gittiler valla arkalarından ağladım onlar gittikten sonra :gitme:
Giderken Didim'e girdik kayınvaldemleri bıraktık dönüşte de tekrar Didim'e gittik onları almaya ama eşimin halası bırakmadı gece gece yola çıkmayalım diye bir gecede orada kaldık
Orada da bir kaç akrabaları varmış kayınvalidem onlarla da görüşelim öyle dönelim diyince kaldık
Aslında iyi de oldu gece yola çıkmadık gittik akraba ziyaretlerini yaptık
Sabah erkenden kalktık Altınkum'a gittik denize girdik sabahın 7sinde akannehir
Eve döndük kahvaltımızı ettik öyle yola çıktık

Tabi asıl iş İstanbul'a dönünceydi, evde kırılıp dökülecek işler vardı onları yapıldı ben temizledim
son iki gündür de ütü yaparak geçti bu arada birde yatılı misafirim oldu anlayacağınız pestilim çıktı resmen

Günaydın kızlar nasılsınız.

pasaklıcım bodrumdaki resimlerin çok güzel hele o şapkana bayıldım bende çok aramıştım ama bulamadım

ben o tatlının çıktısını almıştım
dolabımdaydı
yırtıp atmış yaaa
buda var yani
sanane demi benim kağıdımdannnn
bende yapmak istedim ama
yapamadımmmm
sayfa nosunu hatırlayan var mı?

ooo pasaklııcım çok yoğun geçmiş.... sanırım dinlenemeden işe başladın:)))

selcim.. seninde güzel geçmesine sevindim..

gerçi ikiniznde faceten resimlerini gördük... keyfiniz yerindeydi:))

Back
X