Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ama şu açıdan bakk.. artık bir eviniz var ve kiradan kurtulascaksınız... ayrıca takılarınız falan yokmuydu.... maddi anlamda sıkıştıysanız onları değerlendrirebilirisn....
eşininde çok fazla üzerine gitme canım.. bir yerde dayanamayabilir..... sen sakin olmaya çalış.... herşeye rağmen sevdiğinle berabersin.. daha ötesi yok işte...
boşverrrr nickin hoşuma gitti o yüzden boşverrrr şekerimmm
neden kısss du ekliiimm durİkram naber kızTarife bakayım hemen.
Nurdan ben seni çok merak ediyorum:)
Takıları düğünn ertesi günü bozdurduk canım.Borçları ödemek için sadece kredimiz kalmıştı.Şimdide borçharç bişeyler yapmaya çalışıyoruz.
Bişeylerin iyi yönünü göremiyorum artık çok sıkıldım bunaldım.Yeni evliyim ama farkında değilim
Üzülme, giden hep senden gider.Boşveremiyorumki bir türlü
ay ne güzellllll...aman allammmmm
3 ay 3 hafta 3 gün önce kocamın gelini olmuştum....salınmıştım bir masal gecesinde :)))
Üzülme, giden hep senden gider.
Üzülünce düzeliyor mu hayı, hepsi aynı, o zaman ciddi anlamda üzülme.
Üzülsende üzülmesende durum aynı![]()
Boşwerr seni çok iyi anlıyorum canım bizde evlendik bütün takılarımızı bozdurduk
ama noldu borçlar bitmedi 2 yıl oldu evleneli hala borç harç ödüyoruz
evlenirken babam hariç kimsenin yardımı olmadı beş kuruş
babam sağolsun yardımcı oldu biraz o da olmasa daha zor olurdu herşey
eşimde bende kirada oturmamışız bugüne kadar ama evlendik kiraya çıktık
öyle zor geliyorki şimdi her ay kira vermek
kendi evimiz olsun istiyoruz ama kenara köşeye üç kuruş atamıyoruz nasıl olacak bilmiyorum
kredi ödüyoruz kredi kartlarını kullanmayı bıraktık bi iki ay önce ama her ay yüklü taksit geliyor vs vs
yani şurada kime sorsan benzer durumdalar bizim gibi
bu halimize şükür kafana takmamaya çalış
benim sinirlerim çok yıprandı yüzüm sivilce dolu sıkıntıdan evlendim midemde reflü oldu hep stresten sıkıntıdan
sende olma benim gibi düşünme canından kıymetli mi :1hug:
sevdiğin aşık olduğun adam yanında ya herşey zamanla hallolur Allahın izniyle
o masumiyetin arkasında neler yatıo bi bilsen:))))nurdan...şimdi profiline baktım da...ay ne masum bakıyorsun sen öyle...
o dizileri çeken kadın sen olamazsın sanki kaydirigubbakcemile3