Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım ama şu açıdan bakk.. artık bir eviniz var ve kiradan kurtulascaksınız... ayrıca takılarınız falan yokmuydu.... maddi anlamda sıkıştıysanız onları değerlendrirebilirisn....
eşininde çok fazla üzerine gitme canım.. bir yerde dayanamayabilir..... sen sakin olmaya çalış.... herşeye rağmen sevdiğinle berabersin.. daha ötesi yok işte...

Takıları düğünn ertesi günü bozdurduk canım.Borçları ödemek için sadece kredimiz kalmıştı.Şimdide borçharç bişeyler yapmaya çalışıyoruz.
Bişeylerin iyi yönünü göremiyorum artık çok sıkıldım bunaldım.Yeni evliyim ama farkında değilim

Takıları düğünn ertesi günü bozdurduk canım.Borçları ödemek için sadece kredimiz kalmıştı.Şimdide borçharç bişeyler yapmaya çalışıyoruz.
Bişeylerin iyi yönünü göremiyorum artık çok sıkıldım bunaldım.Yeni evliyim ama farkında değilim

Boşveremiyorumki bir türlü
Üzülme, giden hep senden gider.
Üzülünce düzeliyor mu hayı, hepsi aynı, o zaman ciddi anlamda üzülme.
Üzülsende üzülmesende durum aynı :delphin:

:))))) biricikkkk ben seni görmüşüm kız daha önce...şimdi yeniden bakınca hatırladım...
hımmm bakıp güzel kız demiştim :)))

Boşwerr seni çok iyi anlıyorum canım bizde evlendik bütün takılarımızı bozdurduk
ama noldu borçlar bitmedi 2 yıl oldu evleneli hala borç harç ödüyoruz
evlenirken babam hariç kimsenin yardımı olmadı beş kuruş
babam sağolsun yardımcı oldu biraz o da olmasa daha zor olurdu herşey
eşimde bende kirada oturmamışız bugüne kadar ama evlendik kiraya çıktık
öyle zor geliyorki şimdi her ay kira vermek
kendi evimiz olsun istiyoruz ama kenara köşeye üç kuruş atamıyoruz nasıl olacak bilmiyorum
kredi ödüyoruz kredi kartlarını kullanmayı bıraktık bi iki ay önce ama her ay yüklü taksit geliyor vs vs

yani şurada kime sorsan benzer durumdalar bizim gibi
bu halimize şükür kafana takmamaya çalış
benim sinirlerim çok yıprandı yüzüm sivilce dolu sıkıntıdan evlendim midemde reflü oldu hep stresten sıkıntıdan
sende olma benim gibi düşünme canından kıymetli mi :1hug:
sevdiğin aşık olduğun adam yanında ya herşey zamanla hallolur Allahın izniyle

Boşwerr seni çok iyi anlıyorum canım bizde evlendik bütün takılarımızı bozdurduk
ama noldu borçlar bitmedi 2 yıl oldu evleneli hala borç harç ödüyoruz
evlenirken babam hariç kimsenin yardımı olmadı beş kuruş
babam sağolsun yardımcı oldu biraz o da olmasa daha zor olurdu herşey
eşimde bende kirada oturmamışız bugüne kadar ama evlendik kiraya çıktık
öyle zor geliyorki şimdi her ay kira vermek
kendi evimiz olsun istiyoruz ama kenara köşeye üç kuruş atamıyoruz nasıl olacak bilmiyorum
kredi ödüyoruz kredi kartlarını kullanmayı bıraktık bi iki ay önce ama her ay yüklü taksit geliyor vs vs

yani şurada kime sorsan benzer durumdalar bizim gibi
bu halimize şükür kafana takmamaya çalış
benim sinirlerim çok yıprandı yüzüm sivilce dolu sıkıntıdan evlendim midemde reflü oldu hep stresten sıkıntıdan
sende olma benim gibi düşünme canından kıymetli mi :1hug:
sevdiğin aşık olduğun adam yanında ya herşey zamanla hallolur Allahın izniyle

Her gece diyorumki rahatolacam.Ertesi gün yine aynıyım.Şimdi öyle durumdayımki bağıra bağıra ağlasam anca sakinleşirim herhalde.Öğrenmeliyim rahat olmayı biliyorum

nurdan...şimdi profiline baktım da...ay ne masum bakıyorsun sen öyle...
o dizileri çeken kadın sen olamazsın sanki kaydirigubbakcemile3

Nurdanim gördüm bebek maşallah çok tatlısın.:nazar:
Biricik nerde ya göremedim :(
Boşverciğim gerileri okumadım ama sanırım bir sıkıntın var inan hepimiz aynı yollardan geçtik-geçiyoruz kızlarında dediği gibi canının kıymetini bil, ayrıca mutlu olmak için o kadar çok sebebin varki herşeye rağmen. Hepsi zamanla geçermiş bu yoldan bizden önce geçenlerde türlü türlü çekip atlatmaışlar öyle diyorlar bizlerde atlatacağız nasip olursa. Herkes kendi çektiğini bilir orası ayrı ama birazda olsa teselli ediyor benzeri durumlar çevrede denk gelince. Hem ev mi aldınız ya da alacaksınız müthiş bir haber bu hayırlı olsun şimdiden.

Evet kız Nurdan:):)
Biricik nerdeeeeeeeee?
Caspery sende ekler misin müsaitsen bebek foto?
Bal sende:)

nurdan...şimdi profiline baktım da...ay ne masum bakıyorsun sen öyle...
o dizileri çeken kadın sen olamazsın sanki kaydirigubbakcemile3
o masumiyetin arkasında neler yatıo bi bilsen:))))
alaah aklıma getirmeyin kıss hastayım...
sanki 4 şehit verdim anasını satiiimm:))
gelmedi gelmedi bi geldi 5 aylık:):3:

Back
X