Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cute çokmu acıyokii

alt kısımları azar azar alıyorum

benim cildim çok hassas deriyle beraber alıyo ağdacılar kendim çekince emin oluyorum

amcamın kızı alt kısımlarının acısına dayanamıyo emla diye bişey var uyuşturuyo ondan kullanıyoo

şu sayfanın yanında reklam varya kızlar acısız epilasyon felan sakııın bildiğin tüğ dökücü ertesi gün bak çıkmaya başlamış

pöff işler yoğunlaştı gelemiyorummmmmmmmmmmm

cute bursadaki ağdacılar güzel ama
bennalbantoğlunda gidiyom bi yere harika ötesiii

kız yoksa ağdacılarımızdamı aynı :roflol::roflol:

cute m elektrikler gitti tatlım anca geldi cvp verebiliyorum...
vallahi daha bende gitmedim ondan sonra...kuaför açıyomuş iftardan snra ama bana terste kalıyo annemlerin orda oraya gittiğimde anca cnm sen ne durumdasın

gülsün nerde 2,5 tl cnm suplalar???

ayy bişi daha eşim beni öldürcek ya 2-3 tane sandalye annesinden getircekmiş haftasonuna
bende 11 tane var yetmiyo ya
olcak işmi :(

canım ofisten bir arkadaşıma ablası almış...avrupa yakasında otuıruyor.. 1 milyoncu benzeri bir yerden almış... çokta şıktı:)))

canım önce masayı açıp deneyin.. sonuçta asla sığılmaz masaya... en fazla 12 kişi sığar...

efsun uğraşabiliyosan iyi cnm
ben yapamıyom kendim fenalık geliyo korkuyom terliyom
ama ağdacıda öle değil bi konu açıyom :)
konu bitmeden işimiz bitiyo :)

bal :roflol:
bende alıştım artık hemen bitiyo

burası küçük bi yer çok büyük değil ağdacıyı yolda görsem kötü olurum kız

canım ofisten bir arkadaşıma ablası almış...avrupa yakasında otuıruyor.. 1 milyoncu benzeri bir yerden almış... çokta şıktı:)))

canım önce masayı açıp deneyin.. sonuçta asla sığılmaz masaya... en fazla 12 kişi sığar...

yeri belli olsaydı bende alırdım cnm sudan uczmuş...

cnm masayı açıcağız biz bide yanına mutfak masam varya oda dikdörtgen cam
masa tamamda sandalye yettiği kdr olsun
istemem ben sağdan soldan sandalye

valla bende lazaere gittim 3 seans... şimdi çok azaldı... daha öncede söylemiştim sanırım.... kışa doğru tekrar giderim... 2 seanslık işim var diye düşünüyorum....

kalan yerleride epilatör sağolsun.. zaten çok ince ve seyrek... kolay oluyor... birde kesinlikle dizimden yukarıya dokunman ben..... yok gibi çünkü....

valla bende lazaere gittim 3 seans... şimdi çok azaldı... daha öncede söylemiştim sanırım.... kışa doğru tekrar giderim... 2 seanslık işim var diye düşünüyorum....

kalan yerleride epilatör sağolsun.. zaten çok ince ve seyrek... kolay oluyor... birde kesinlikle dizimden yukarıya dokunman ben..... yok gibi çünkü....

aynen benimde dizimden yukarı hiçbişi yok cnm
lazere bende cesaret etsem başlıcamda..

Back
X