Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

organik...iyi aklıma getirdin sağol ya...evet ben dediğim gibi fırında domates rendeli falan yapayım...sonra alt tarafına da tepsiye elam dilimi halinde patatesi dilimleyip yağlayıp biraz da baharatlayım kekik tuz karabiber onuda vereyim fırına birlikte pişsinler...

nedemek canım..bende akşam köfte patates yapcam fırında izmir köfte gibimi yapsam kızartsammı karar veremedim bilmiyorumkismile neyse kocaya sorarım nasıl istiyosa öle yapim fırında yakın sıcak sıcakda pide alırım çorbam pilavım var bide salata yaptımıydım tamamdır

hep içimde bi şey var kızlar
cesaretim yok benimyemek yapma konusunda sanki yapamıcam gibi geliyo

pöfffffffffff
fisfisfis

cute ne zaman gelir acaba :utangac:

ikraa kuş üzümü olmasın o
kuru üzümlü pilav düşünemiyom...

dün bi arkadaş bademli pilav yap dedi
normal kuruyemiş badem varya kabukları soy kavur sonrada pirinci ekle kavur normal pilav gibi pişir dedi çok güzel oluyomuş
aklımda bigün deniycemmm

çisil saçmalama yaa yemek yapmakda ne varki çokda rahat yaparsın mantık belli zaten soğanı kavur salçayı koy at içine ama türlü yapıyosan sebzelerin pişme sırasına göre koy bakliyatıda bi gece önceden ıslat ve ertesi gün biraz kaynat

zeytinyağlıdada taze fasulyede ben çiğden koyuyorum alta ayıklanmış fasulya üzerine soğan rende domates az salça 1 tatlı kaşığı şeker tuz göz kararı atarım sıvıyağ az su koyuyorum duruma göre su ilave edebiliyorum

şu göğüs reklamına gıcık oluyorum
biri görcek diye korkuyorum ona baktığımı sanıp sapık sancaklar....:delphin:

ay evet ya bende :roflol:
bi de yavaş yavaş açılıyo ya fermuar diyorum şimdi biri görecek rezil olucam :roflol: :roflol:

organik...iyi aklıma getirdin sağol ya...evet ben dediğim gibi fırında domates rendeli falan yapayım...sonra alt tarafına da tepsiye elam dilimi halinde patatesi dilimleyip yağlayıp biraz da baharatlayım kekik tuz karabiber onuda vereyim fırına birlikte pişsinler...

uyyşşşşş cokacimcoook masaya iki tabak daha ekle ada kız iftara sizdeyizz :roflol:

bazen diyorumki sizinlede paylaşmışımdır. işi bıraksam evimde otursam bi bebeğim olsa onunla ilgilensem akşam kocamı beklesem klasik bi ev hanımı gerçi ben fellik fellik gezerimde ama daha çok erken bu hayal için

Back
X