Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çok sağolun kızlar sağlık çok önemli Allah sağlıktan etmesin.gözlerinize dikkat edin..
bakıştan bile geçiyomuş

anladım pasaklı
gelsin çabucak, kötü bişi yokki bunda, kötü bişi demedi sonuçda.

ben facedende yazdım ama cvp vermedi henüz

konuştuk canım konuştuk...
yanlış anlaşılmış olmaktan rahatsız oldu tabi...
iyi olacak ama düzelecek herşey...inşallah...

Son düzenleme:
kızlar fırında elma dilimli patates yapayım dedim ya tavuğun ve pilavın yanına...
peki bu kaç dakika da pişer??? yetiştirebilir miyim???

ben elma dilim yerine minik küp şeklinde doğruyorum
yarım saatte anca pişiyo
ama elma dilim yaparsan zannımca süre biraz uzar canım

ada bide fırına direk elma dilimli patatesleri koyarsan pişmeyebilir borcamın içinde yada geç pişer gibi geliyo bana ya fırın torbasına koy yada önce biraz haşla derim ben

ikraacım fırın tepsisine koyacağım ben de zaten borcamın geç pişirme özelliğinden dolayı...ve çok kalın yapmayacağım elma dilimlerini...
fırın tepsisine yağlı kağıt serip....patatesleri zeytinyağı ve kekik-tuz-sarımsak-köri-pul biber baharatları ile harmanlayıp yağlı kağıdın üzerine yayacağım...
19:30 da koysam fırına... 20:10 da hazır olmaz mı yahu ???

ikraacım fırın tepsisine koyacağım ben de zaten borcamın geç pişirme özelliğinden dolayı...ve çok kalın yapmayacağım elma dilimlerini...
fırın tepsisine yağlı kağıt serip....patatesleri zeytinyağı ve kekik-tuz-sarımsak-köri-pul biber baharatları ile harmanlayıp yağlı kağıdın üzerine yayacağım...
19:30 da koysam fırına... 20:10 da hazır olmaz mı yahu ???

eğer üstü açık fırına koyarsan pişmeyebilir canım hatta üstü kabul baplar boyle biraz sen baharatla bence fırın torbasına koy derim ben

Back
X