- 4 Temmuz 2009
- 6.322
- 4
- 156
hee kız tahriş demişte ne dedim bendekaydirigubbakcemile3nurdannnnnnnnnn allah seni ne etmesin emi
zımparamı heeeeeeeeeee :roflol::roflol:
kızla tarifler için sağolun akşama adama tatlı yedirmem lazımm heee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee kız tahriş demişte ne dedim bendekaydirigubbakcemile3nurdannnnnnnnnn allah seni ne etmesin emi
zımparamı heeeeeeeeeee :roflol::roflol:
ama ama o irmik tatlısı oluyo :kedi: :kedi:
irmikte diil ada tavuk göğsüde:) arası bişi sanırım
irmiğede un konmaz çünkü
Keşkülü fukara malzemeleri
1 su bardağı badem
1 su bardağı fındık
1 su bardağı antep fıstığı
5 su bardağı süt
2 çay bardağı toz şeker
4 çorba kaşığı nişasta
Keşkülü fukara hazırlanışı
Keşkülü fukara:
Lezzet'in yemek tarifleri gibi tatlı tarifleri de çok ilgi görüyor...
Badem, fındık ve antep fıstığı içlerini mutfak robotunda irice çekip süslemek için 4 tatlı kaşığı kadarını ayırın. 1 bardak sütle nişastayı karıştırıp bir kenarda bekletin.
Bir tencerede sütün kalanını (4 bardak) ısıtın. Ocağın altını kısıp şekeri ekleyin ve eriyinceye kadar bir taşım kaynatın. İri çekilmiş yemişleri ilave edin. Bir taşım daha kaynatıp nişastalı sütü ekleyin.
Muhallebi kıvamına gelinceye kadar kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Ocaktan alın. Ilınınca kaselere paylaştırın. Kalan yemişle süsleyip soğuk servis yapın.
Keşkülü fukara artık hazır, afiyet olsun.
aynen aynen :)))yok beeeeeeeeeeeee
9 mu????:bbo:
biri beni çimdirsin...
ada nobel ödülü sizindir wallaaaaaaa
aşkolsun ikraKeşkülü fukara malzemeleri
1 su bardağı badem
1 su bardağı fındık
1 su bardağı antep fıstığı
5 su bardağı süt
2 çay bardağı toz şeker
4 çorba kaşığı nişasta
Keşkülü fukara hazırlanışı
Keşkülü fukara:
Lezzet'in yemek tarifleri gibi tatlı tarifleri de çok ilgi görüyor...
Badem, fındık ve antep fıstığı içlerini mutfak robotunda irice çekip süslemek için 4 tatlı kaşığı kadarını ayırın. 1 bardak sütle nişastayı karıştırıp bir kenarda bekletin.
Bir tencerede sütün kalanını (4 bardak) ısıtın. Ocağın altını kısıp şekeri ekleyin ve eriyinceye kadar bir taşım kaynatın. İri çekilmiş yemişleri ilave edin. Bir taşım daha kaynatıp nişastalı sütü ekleyin.
Muhallebi kıvamına gelinceye kadar kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Ocaktan alın. Ilınınca kaselere paylaştırın. Kalan yemişle süsleyip soğuk servis yapın.
Keşkülü fukara artık hazır, afiyet olsun.
aman sizde kapanmak için mazeret buluonuz anacım.biz ramazanda kapalıyızPPPPPPPPPPP
aynen aynen :)))
bak beterin beteri varmış anacım ......
biz dizi değil reklam çekiomuşuz meğerdelikafadulden
yeşilçam ve holywood ödülleri adanın bundan sonradelikafadulden
aşkolsun ikra
yeni evliyiz dedik maddi sıkıntıdayız dedik te fukara ettin bizi:roflol::roflol::roflol:
aman sizde kapanmak için mazeret buluonuz anacım.
ne kapalısı kadın dediğin ayda 1 hafta hariç hep açık olacak:)))
işte diyorum ya....o son oldu diye....
tahriş deyince aklıma geldi :)))
yok tahriş falan olmadı yani en azından bana.....bizimki 1 hafta yanıma yaklaşmadı tabi...dedim noluyoruz...
demesin mi nolacağı var mı....hay ben onun...(eczaneci arkadaşına diyor) meğer kabuk bağlamış ara ara....o derece mahvolmuş adam :)))
aynen aynen :)))
bak beterin beteri varmış anacım ......
biz dizi değil reklam çekiomuşuz meğerdelikafadulden
yeşilçam ve holywood ödülleri adanın bundan sonradelikafadulden
biz ramazanda kapalıyızPPPPPPPPPPP
aşkolsun ikra
yeni evliyiz dedik maddi sıkıntıdayız dedik te fukara ettin bizi:roflol::roflol::roflol: