gulsunum hangi kargo ile gönderiyorlar ürünleri canım??iş adresimi vereyim diyorum ona göre
ayy canım hattırlamıyorum yaa.. 2 defa alışveriş yaptım amaa..... ball sen hatırlıyormusun canım??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gulsunum hangi kargo ile gönderiyorlar ürünleri canım??iş adresimi vereyim diyorum ona göre
Kızlar selam
hiç konserve fasulye kullanan oldu mu?
bu akşam yemek yapıcam konserve fasulyeden nasıl yapıcamı bilmiyom ama
bublecim faceten beğen o sayfayı.. her alışverişinde 1 tl düşüyorlar:)))
ve ertesi güne kadar yaptığın tüm alışverişler için sadece bir defa kargo ücreti ödüyorsun.. 3.90 dı sanırım... sabit....başka şeylerde bak yani..... ben pil, soğan saklama kabı, ve folyoluk aldım canım... her ürünü de tek tek faturalandırki 1 tl düşsün..
hoşgeldin canım...benimde 2 yıl öncesine kadar hem işim hem eşim vardı ama eşimi bırakmak zorunda kaldım çünkü iş eş ve çocuk bir arada yürümedi zaten eşim çocuk gibi ilgi bekliyordu çok yıprandım işli çocuklu ama dulum
canım arayıp destek alsana telefon numaralarından..bende 2-3 şey aldım canım,hatta saatten yanlışlıkla 2 tane sipariş vermişim iptal edemiyorum şimdi.tek bir faturada gözüküyor benimkiler,silemiyorumda saatin birini..sen biliyormusun nasıl olduğunu??
yok canım yaaa.... ben duymadım öyle birşey... tadi kaçar bence o yemeğin..kimileri konserve suyunu kullanıyorlarmış pişirirken
yani suyuyla beraber döküyolarmış tencereye
öyle bişi yapılmıyo dimi gülsun
gülsünüm ev babasının üzerine zaten
hoşgeldin :))benimde 2 yıl öncesine kadar hem işim hem eşim vardı ama eşimi bırakmak zorunda kaldım çünkü iş eş ve çocuk bir arada yürümedi zaten eşim çocuk gibi ilgi bekliyordu çok yıprandım işli çocuklu ama dulum
kimileri konserve suyunu kullanıyorlarmış pişirirken
yani suyuyla beraber döküyolarmış tencereye
öyle bişi yapılmıyo dimi gülsun
eee artık emeklilerden de almasınlarişte geldim burdayım...
gülsün hayırlı uğurlu olsun saatin cnm ii güzenlerde kullan
malesef hatırlamıyom kargoyu...
biricik emeklilerin bir evi için vergi ödemiyolar 2 tane varsa 2.için ödeniyo cnm
bizimkilerde ödemiyo...
bilişim canım.... microsoftun bayiliğini yapıyoruz..gulsun senin çalışdığın sektör ne cnm
işte geldim burdayım...
gülsün hayırlı uğurlu olsun saatin cnm ii güzenlerde kullan
malesef hatırlamıyom kargoyu...
gülsüncüm bende baktım şimdi o saatlere çok ciciler güle güle kullan şekerim a.s.