Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bublecim faceten beğen o sayfayı.. her alışverişinde 1 tl düşüyorlar:)))

ve ertesi güne kadar yaptığın tüm alışverişler için sadece bir defa kargo ücreti ödüyorsun.. 3.TL dı sanırım... sabit....başka şeylerde bak yani..... ben pil, soğan saklama kabı, ve folyoluk aldım canım... her ürünü de tek tek faturalandırki 1 tl düşsün..

Son düzenleme:
benimde 2 yıl öncesine kadar hem işim hem eşim vardı ama eşimi bırakmak zorunda kaldım çünkü iş eş ve çocuk bir arada yürümedi zaten eşim çocuk gibi ilgi bekliyordu çok yıprandım işli çocuklu ama dulum

bublecim faceten beğen o sayfayı.. her alışverişinde 1 tl düşüyorlar:)))

ve ertesi güne kadar yaptığın tüm alışverişler için sadece bir defa kargo ücreti ödüyorsun.. 3.90 dı sanırım... sabit....başka şeylerde bak yani..... ben pil, soğan saklama kabı, ve folyoluk aldım canım... her ürünü de tek tek faturalandırki 1 tl düşsün..

bende 2-3 şey aldım canım,hatta saatten yanlışlıkla 2 tane sipariş vermişim iptal edemiyorum şimdi.tek bir faturada gözüküyor benimkiler,silemiyorumda saatin birini..sen biliyormusun nasıl olduğunu??

kimileri konserve suyunu kullanıyorlarmış pişirirken
yani suyuyla beraber döküyolarmış tencereye
öyle bişi yapılmıyo dimi gülsun

benimde 2 yıl öncesine kadar hem işim hem eşim vardı ama eşimi bırakmak zorunda kaldım çünkü iş eş ve çocuk bir arada yürümedi zaten eşim çocuk gibi ilgi bekliyordu çok yıprandım işli çocuklu ama dulum
hoşgeldin canım...
aman boşversene yürümüyorsa devam etmenin bir anlamı yok.... sana ilgi göstermesi gerekirken sendne bekliyormuş...
çocuk ne kadar??? kız erkek??

bende 2-3 şey aldım canım,hatta saatten yanlışlıkla 2 tane sipariş vermişim iptal edemiyorum şimdi.tek bir faturada gözüküyor benimkiler,silemiyorumda saatin birini..sen biliyormusun nasıl olduğunu??
canım arayıp destek alsana telefon numaralarından..

yok canım yaaa.... ben duymadım öyle birşey... tadi kaçar bence o yemeğin..

esmer hoş geldin cnmmm

nurdannnnnnnnnnnnnnnnnn bilmiyorum cnm benim bilmiyorumm
bol bol dua ediyorummmm
rabbim insana taşıyamacağı yükü vermezmiş

hoşgeldin :))
herşeyin hayırlısı ...

pınarcımmm nerelerdesin sen bende seni sordum sabah Şeniz
suyunu süzüp normal yemeği nasıl yapıyorsan öyle pişiriyorsun canım hiç bi farkı yok

işte geldim burdayım...

gülsün hayırlı uğurlu olsun saatin cnm ii güzenlerde kullan
malesef hatırlamıyom kargoyu...

biricik emeklilerin bir evi için vergi ödemiyolar 2 tane varsa 2.için ödeniyo cnm
bizimkilerde ödemiyo...

işte geldim burdayım...

gülsün hayırlı uğurlu olsun saatin cnm ii güzenlerde kullan
malesef hatırlamıyom kargoyu...

biricik emeklilerin bir evi için vergi ödemiyolar 2 tane varsa 2.için ödeniyo cnm
bizimkilerde ödemiyo...
eee artık emeklilerden de almasınlar
ama asvalt ve çöp vergisi alıolar ...
kaçarmı hiç:)

pasaklımm
bugün yoğundum be canım
teşekkür ederim bu akşam gidip yapıcam
ama normalden daha az pişirmek lazım geliyor sanırım konserve haşlanmış olduğundan.

Back
X