Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmıs olsun cnm :teselli:sabah annemi aradım
annennemi hastaneye götürüyorlarmış bronşit hastası annemler arabadan inerkenbelediye otobüsüde yolcu indiriyomuş anemlerde arkasındaymış adam geri geri gelmiş otobüsle annemlerin arabaya çarpmış
allahtan bişey yok şükür yarabbim ama biliyosunuz benim kardeşime 15 yıl önce belediye otobüsü çarptığı için bizde kötü bi anısı var annem çok kötüydü otobüs üstüne geliyo hiç bişey yapamıyosun diyoo
çok kötü oldum ağladım hayat ne garip allahım herkesin annesini babasını bağışla hala içim bi garip
nedir bu otobüslerden çektiğimiz mafoldumben
canımın dıbısı sağolŞenizHoşbuldum uğurböcüküm.. Şeniz
getir benden yazdıralım tatlım...kaydirigubbakcemile5
kılzar bi tıopicde okudum çok güldüm sizlerlede paylasım dedimkızlar benımde anlatıcagım bı olay var hatırladıkca ben hala ellerımı yuzume kapatırım ıstem dısı olayı yapan emınım kı ılkgunkı kadarmahcuptur
lıse bıttı 18 yasındayız yakın arkadasımı ıstemeye gelıcekler moral olsun sende gel dedı gıttım cay faslından sonra kız ısteme faslı basladı damat adayı tuvalete cıktı ve geldı ama ayagında tuvalet terlıklerıyle gelmıs heyecandan. kız annesı bır cıglık attı damat yerınden hopladı ve aceleyle cıkıcam odadan derken ayagı bukuldu terlık koptu saskın saskın eeeeeee bu yırtıldı dedı herkes o anda koptu oglan ewının butun havası sondu ortam cok tuhaf oldu neyse kı kız babası olgun davrandı ve aıle daha mahcup olmadı ama bu kadar kotu bır kız ısteme anısıda kolay kolay herkese nasıp olmaz
hoşgeldin aramıza songül
yavrukuşun nekadrlık allah bağışlasınn
evet böyle yapmalıyım ama içim buruk ... ona hazırladığım slaytı falan izleyim belki akşama kadar normale dönerimasil mavi küçük bir pasta al yanınaada hazır karnınızı doyurabileceğiniz bişiler al evinizde yiyin bu akşam ara söle anne biz bugun gelemıycez die guzelde bi hediye al bence guzel geçriin bugunu inş. herşey güzle olur düzelir sneın için
hoşbulduk bebeğimmm sen dün resim eklemeişsin ben görmedim tatlımmHoşgeldin bebeğim
prijuvacım nerlerde kaldın gunydın =)=)
nese ben döncem birasdan aranısa as iş var az konuşun okumak uzun olmasın=)=)
günaydın kızlar
ben geldimmm
Merhabalar canım.
yavrukuşum 17 Ocak da 14 üne girecek inşallah.
bal
mutlaka haklısın ama bu konular hassas konular ..
insan 2 sene hergün aynı şeyleri yaşayıp .. aynı tartışmalar .. aynı replikleri kullanınca bazı şeyler kısa sürelide olsa yitebiliyo .. yada körelebiliyor ... eşimin tek yapması gereken yemeğimizi kendi evimizde yememizi sağlamak bu kadar .... yuva için de yuva olmaz ..bizi hatırlaması lazım artk .. elbette annesi babasınında yanında olmalı ama bunu dengelemeli 2 senede e artık bu olması lazımdı .. ama yapıcam bişiler en azından pasta alıcam