Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Ayyy herşey ateş pahası olmuçş kıslar ya ablamız alışverişten geldii dioo uçmş herşeyin fiyatı 1,5 kg kıyma 50 tlden almış:( ay yandık şekeler

evet güz çok haklısın katılıyorum sana şimdi bebek yokken yapılması gereken şeyleri yapıp keyifini çıkarmak lazım haklısın ama benim eşim öyle bir adam ki ailesinden başka hiç kimseyi düşünmez ben de dahil
bizim öyle hazır bebeğimiz yok gezelim tozalım gece çıkalım yada görmediğimiz yerlere gidelim gibi planlarımız hiç yok
bu hikaye çok uzun arada dert yanarım bilirsiniz o yüzden uzatmayacağım
benimde var böyle hayallerim bebeğimiz yokken şunuda yapalım buraya da gidelim ama maalesef olmuyor

evet güz çok haklısın katılıyorum sana şimdi bebek yokken yapılması gereken şeyleri yapıp keyifini çıkarmak lazım haklısın ama benim eşim öyle bir adam ki ailesinden başka hiç kimseyi düşünmez ben de dahil
bizim öyle hazır bebeğimiz yok gezelim tozalım gece çıkalım yada görmediğimiz yerlere gidelim gibi planlarımız hiç yok
benimde var böyle hayallerim bebeğimiz yokken şunuda yapalım buraya da gidelim ama maalesef olmuyor

sen yap plan o uyar belkı. mesela 29 ekımde 3 gun atatılınız varsa maddı olankalr varsa turlar var 3 gunluk yada gunubırlık trlar var daha ucuz oluyo ole bı tur ayarla surprız yap belkı hosuna gıder oda baslar bole seylere

songül abla dizi işleri ne alemde aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Seyrettiğim diziler var, özellikle
TRT1 de Elde var hayat
TRT 1 de Halil İbrahim sofrası
Düriyenin güğümleri
Fatmagüle ne oldu
Yaprak Dökümü...sıktı artık ama finalini merak ediyorum
Türkan ..arada bakabiliyorum
Türk Malı önceden bakıyordum,şimdi sarmıyor artık
sırf gülmek için,stres atmak için ama..
aklıma bunlar geldi

TRT1 de Elde var hayat
Düriyenin güğümleri
Fatmagüle ne oldu
aklıma bunlar geldi

:roflol::roflol:
son gül abla koparttın beni yaaaa
kızlar anlamıştır hangi dizi olduğunu hihi :roflol::roflol:

pasaklım canımın içi kıyamam sana ben bence sende eşinde gayet sağlıklı sadece biraz efor lazım bebiş için zaten günlerini biliyosun merak etme yaşında genç çok rahat olacaktır.Stresde yapma canım hem bebek olunca inan bana eşin değişicek sana ve bebeğinize yoğunlaşacak:))

Canımsın benim...Şeniz
hepiniz pırıl pırıl hanımlarsınız,inşallah
hepinizin herşey gönlünüzdeki gibi olur..

evet cnm o
bi kerede bana ceza veren songül abla :oklava: :roflol: :teselli: :teselli: :asigim:
:roflol: :roflol: :roflol:

sağolun kızlar iri bi şeker pambukk şekeri gibi :roflol:
hiç bile diil .. balık etisin milletin arayıpta bulamadığı ama daha alma

Pardon gülüm ya,ee diyorum ya yaşlı ve yorgunum diye,
evet tatlım
...Şeniz
songül abla 4-5 ay önce seni hafızama kazımıştım ... olumlu manada tabi yerimseniben bi kere çok objektif olduğunu düşünüyorum ... kısaca çok olumlu şeyler düşünüyorum bekar olaydın akrabalardan birine isterdim hatta a.s ama o forumda inanılmaz aktif çalışıyordun kök söktürüyordun .. gözünden bişi kaçmıyodu valla şimdi nasıl bilmiyorum

Pasaklım çok haklısın tatlım ama insanın içinden gelmeli senin istemen yetmiyor demekki eşinde öyle biri...
benimkide çok sevmez gezmeyi...ama tatili sever...
bide herşey maddiyata bakıyo bebişim

TRT1 de Elde var hayat
Düriyenin güğümleri
Fatmagüle ne oldu
aklıma bunlar geldi

:roflol::roflol::roflol::roflol:

böcükk nolamazzz nan kaç senedir görüşüyok bi arkadaş olamamışızz ama olduk bugünü tarihe atak:))
:1:

BÖCÜK BU SİTEDEKİ ÇİZELGE KOPYALANMIYO BURAYA hangni kopyalıcaz

önce takvım arkası cerceve seccen sonra takvım tarıhını belırlıycek fıgür sonra tarıh derken sırası bıtınca kopyala yapştır:lepi:

:roflol: :roflol: :roflol:

songül abla 4-5 ay önce seni hafızama kazımıştım ... olumlu manada tabi yerimseniben bi kere çok objektif olduğunu düşünüyorum ... kısaca çok olumlu şeyler düşünüyorum bekar olaydın akrabalardan birine isterdim hatta a.s ama o forumda inanılmaz aktif çalışıyordun kök söktürüyordun .. gözünden bişi kaçmıyodu valla şimdi nasıl bilmiyorum

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Görevimi severek ve isteyerek yaptım tatlım,
sağlık nedenlerim daha doğrusu gözümden dolayıda
istemeyerek bırakmak zorunda kaldım..

Back
X