songül abla sen benim 1 yazımı kaçırdın .. sen aile forumu ile ilgilenen songül ablasın dimi die sormuştum
evet cnm o
bi kerede bana ceza veren songül abla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
songül abla sen benim 1 yazımı kaçırdın .. sen aile forumu ile ilgilenen songül ablasın dimi die sormuştum
evet güz çok haklısın katılıyorum sana şimdi bebek yokken yapılması gereken şeyleri yapıp keyifini çıkarmak lazım haklısın ama benim eşim öyle bir adam ki ailesinden başka hiç kimseyi düşünmez ben de dahil
bizim öyle hazır bebeğimiz yok gezelim tozalım gece çıkalım yada görmediğimiz yerlere gidelim gibi planlarımız hiç yok
bu hikaye çok uzun arada dert yanarım bilirsiniz o yüzden uzatmayacağım
benimde var böyle hayallerim bebeğimiz yokken şunuda yapalım buraya da gidelim ama maalesef olmuyor
songül abla dizi işleri ne alemde aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Seyrettiğim diziler var, özellikle
TRT1 de Elde var hayat
TRT 1 de Halil İbrahim sofrası
Düriyenin güğümleri
Fatmagüle ne oldu
Yaprak Dökümü...sıktı artık ama finalini merak ediyorum
Türkan ..arada bakabiliyorum
Türk Malı önceden bakıyordum,şimdi sarmıyor artık
sırf gülmek için,stres atmak için ama..
aklıma bunlar geldi
evet güz çok haklısın katılıyorum sana şimdi bebek yokken yapılması gereken şeyleri yapıp keyifini çıkarmak lazım haklısın ama benim eşim öyle bir adam ki ailesinden başka hiç kimseyi düşünmez ben de dahil
bizim öyle hazır bebeğimiz yok gezelim tozalım gece çıkalım yada görmediğimiz yerlere gidelim gibi planlarımız hiç yok
bu hikaye çok uzun arada dert yanarım bilirsiniz o yüzden uzatmayacağım
benimde var böyle hayallerim bebeğimiz yokken şunuda yapalım buraya da gidelim ama maalesef olmuyor
:roflol: :roflol: :roflol:evet cnm o
bi kerede bana ceza veren songül ablaklava: :roflol: :teselli: :teselli: :asigim:
hiç bile diil .. balık etisin milletin arayıpta bulamadığı ama daha almasağolun kızlar iri bi şeker pambukk şekeri gibi :roflol:
songül abla 4-5 ay önce seni hafızama kazımıştım ... olumlu manada tabi yerimseniben bi kere çok objektif olduğunu düşünüyorum ... kısaca çok olumlu şeyler düşünüyorum bekar olaydın akrabalardan birine isterdim hatta a.s ama o forumda inanılmaz aktif çalışıyordun kök söktürüyordun .. gözünden bişi kaçmıyodu valla şimdi nasıl bilmiyorumPardon gülüm ya,ee diyorum ya yaşlı ve yorgunum diye,
evet tatlım...Şeniz
Seyrettiğim diziler var, özellikle
TRT1 de Elde var hayat
TRT 1 de Halil İbrahim sofrası
Düriyenin güğümleri
Fatmagüle ne oldu
Yaprak Dökümü...sıktı artık ama finalini merak ediyorum
Türkan ..arada bakabiliyorum
Türk Malı önceden bakıyordum,şimdi sarmıyor artık
sırf gülmek için,stres atmak için ama..
aklıma bunlar geldi
böcükk nolamazzz nan kaç senedir görüşüyok bi arkadaş olamamışızz ama olduk bugünü tarihe atak:))
BÖCÜK BU SİTEDEKİ ÇİZELGE KOPYALANMIYO BURAYA hangni kopyalıcaz
:roflol: :roflol: :roflol:
songül abla 4-5 ay önce seni hafızama kazımıştım ... olumlu manada tabi yerimseniben bi kere çok objektif olduğunu düşünüyorum ... kısaca çok olumlu şeyler düşünüyorum bekar olaydın akrabalardan birine isterdim hatta a.s ama o forumda inanılmaz aktif çalışıyordun kök söktürüyordun .. gözünden bişi kaçmıyodu valla şimdi nasıl bilmiyorum