Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Offf yine hasta oluyorum
Daha yeni girp olmuştum ben yaaa istemiyorum :delphin:

sel kendine bakmıyonda ondan...
kızlar kimde katı meyva sıkacağı var yanlış hatırlamıyosam 50 tl di simboo

http://www.ticker.7910.org/as1cHmm0g001230MDM3ODEwc3wwMDA1M3M4fE9NUlVNU1VO.gif

YA KISLAR CETVELİM OLMADI BİR TÜRLÜ BAKINSANIZA OF NOLIY NIE ADRESİ YANLIŞ OLUO ANLAMADIM BEE=(
o siteden bende yapamamıştım cnm format uygun degil falan diyoo
yok nan ince çorap ama penti gibi simli duruyo 57 si :)

nan bugüne özel bi ürün değil hep var
comfort kilotlu sölemesi ayıp :))

heralde nan sizinlede paylaşıyom işte fiyat 1,75 kızlar pahalı demeyinde
pantalon çorabı inan hemen kaçıyo hemd heryerinden anlamadım gitti
hem benim totom üşüyo nan kilottlu daha iiyii
hımm bakıyım o zaman cnm saol =) pentiden yiter kazıklandık
Offf yine hasta oluyorum
Daha yeni girp olmuştum ben yaaa istemiyorum :delphin:
kendine dikkat et
geçmiş olsun cnm

Son düzenleme:
ayy sevsinler senin yoğunluğunu :))

şişttt 420 ne ayak :))aklinialirimsmile

dün uğurböcüklü paspasları gördünmü bitenekadarda?? hemen sen geldin aklıma cnm

h geldın Şenizsende yoğunsun sanırımm
420 ıyı ayak valla
verem mıbayanssulusmile
paspas almak ıstıyomm markettede gördumde ondan eşimçalarlar dıo:1:

pıujıı sen mıydın çantayı unutan
cok gecmıs olsun cnm buda sana ders olsun
önce cantayı sok içerı sen nasılsa gırersın:)

yok böcüş kim alcak kıs senın paspasınıı

ya tühhh ozamn boşa uğraştım ben desene prijuvacımm
asil mavi sne hangi siteden yapıon copy paste yap bakem buraya=)=)

sel kendine bakmıyonda ondan...
kızlar kimde katı meyva sıkacağı var yanlış hatırlamıyosam 50 tl di simboo

Bakıyorum aslında eyve falan yiyorum, bitki çayları içiyorum.
Üzüntüden de grip olunmaz herhalde dimi?

Bakıyorum aslında eyve falan yiyorum, bitki çayları içiyorum.
Üzüntüden de grip olunmaz herhalde dimi?

cnm üzüntü stress bağışklık sistemini zayıflatıyo ve zayıflayınca en ufak bi mikrop ele geçiriyo vücudu
o sebeple etkisi olur
neye üzüldün sen bakem??

sonraki mesajında erkeklerin çok olduğunu ve yurtdışında olduğunu okumasam aynı yerde çalışıyoruz heralde diycektim sempatiksalakcinni aynı tipte bir velet var da bizde, işi dedikodu yapmak ve hak etmediği görevi verdiler, olmadığı halde müdür sanıyo kendini yeni yetme sempatiksalakcinni

süper bir filmdi, çok beğenmiştim :asigim:

kesinlikle izlenmeli, seyrettiğim türk filmleri içinde en çok etkisinde kaldıklarımdandır.

öyle patrona can kurban be böcük, salla diğer salakları, asıl olan patronun sonuçta, diğerleri gelip geçer.

sen de benim gibi iş yerinden bezmişsin, dilerim doğru zamanda doğru bir iş bulur da kurtuluruz bu dertlerden:Saruboceq:

bu cumadan gelip dırdır etcek olan patron değil o hani senin masaya tüneyen he mi, lakarken iğne yerleştiriver:jeyyar: bi daa oturamasın sempatiksalakcinni

filtre satılsa aslında şu kulaklarımıza takabileceğim, ne güzel olurdu di mi, salakları duymaz mutlu mesut yaşardık, ezik insanların hali diyek böcükcüm, naapsın tek ego tatmini bu yolla, ya sabır çekicen, bi de ne zaman gidecek diye dua etcen :Saruboceq:

nasıl maaş ya, emekli misin sen bugün maaş olur mu? hee haftalık mı alıyonuz yoksa...

ya vaktiyle boşandığımda kendime söz verdim, bi daa evlenicelk olursam uzun uzun sözlü de gezicem, nişanlı da, çünkü 2. kez evlenirsem son olacak, 3. yü denemem büyük ihtimalle allah korusun diye. tamam yav 5 abartı belki ama en az 2-3 sen istiyom ben :gitme: off gerçi 5 senedir birlikteyik de sözlü deelim bana ne :umursamaz:

şahsi tecrübelerden, ev işi piyango işi. nasıl ki milli piyango için çıkmaz deneyin şansınızı deneyin diyorlar. olmaz diye bir şey yoki arayıp sormadıkça düşeş imkanları da kaçırırsınız. bazen miras yüzünden, bazen ihtyiaç yüzünden hiç ummadık uygun fiyatlara bulunabiliyor. biz de, birkaç arkadaşım da öyle ev sahibi oldu, o yüzden moral bozmak yok, arayanın bir yüzü svilceli, armayanın iki yüzü sempatiksalakcinni

sondan cvp verıyomm aplamm sempatiksalakcinni
öle tabıkı ama ne bılem cok pahalı evler hep hayallerım yıkılıyo:umursamaz:şu 10 ver daıre senın dıyen ağaoğlu muydu takstlı fıyatları 2500 ıle 4500 tl evlerın akannehir

haftalık alıom ablam hemıde bıgun önce yarında calısıyom amabugun alıok cumalara byılıyomsempatiksalakcinni
bız ıcat edek fıltreyı köşeyı dönek ne dersınaklinialirimsmile
patrona yüz vırmım dıommkaydirigubbakcemile3

Back
X