slm kızlar....
bugün fakültede ki dersime gitmedim...
kendimi biraz kötü hissetmiştim,aradım asistanı verdim konuyu öğrencilere o anlatacak....
Geçmiş olsun adacım,
malum salgın var,başka bişeyin yoktur inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar....
bugün fakültede ki dersime gitmedim...
kendimi biraz kötü hissetmiştim,aradım asistanı verdim konuyu öğrencilere o anlatacak....
selamlar hepinize, bi' uğrayayım dedim, sizin hızınıza yetişmek ne mümkün.
kısır mesajını okumasaydım keşke, canım çekti yaaa(( şöyle nar ekşili ohh missss...
geçmiş olsun adacım
yaaa sen yoksun tarif yok yeni mamalar yokkk
adacık yaa dekanda olursun sen bu gidişlee
müjdeyi aldınmı bu arada efsunumuz hamişşşşşş
adacım hoşgeldin tatlımmm nasılsın yaahu
Ada geçmiş olsun,neyin var ?
canım bu şekilde çok daha pratik oluyo... aniden misafir gelirse hemen elinin altında....:) cnm bende derin dondurucuya attım
ama sende düdüklü var
ne gerek varki önceden haşlamaya...
hadi bakalım... sende al canım da kavuş rahatlığa:))doğru söylüyorsun cnm aslında sırada o vardı ama diğerleri zamanı önce denk geldi..
foto makinesi kursun başlamasından dolayı,katı meyve sıkacağıda kampanyaya denk geldi ..öncelikli onlar oldu mecburen..
pazar günü eşimde dedi alalım düdüklü ,seninkini söledim alalım diye,alıcaz artık heralde..
önümüzde bayram ya tırsıyom..
ama artık sıra düdüklüde![]()
Gulsunum bende öyle yaparım ,hazır olur ,
ayrıca karnıyarık içinde patlıcanlarım közlenmiş
olarak dipfrizde hazırdır..ee çalışan olunca
pratik olmak zorundayız dimi...kaydirigubbakcemile5
saçlarımdaki beyazlar bana bakıyor ben onlara bakıyorum..boyası aksın diye bekledim..
renk değişimi yapıcam ama hiç cesaretim yok..o yüzden ctesiye bıraktım ,beğenmezsem hemen siyaha boyatıcam çünkü..kırmızıya boyatıcam saçlarımı ,açmadan boyarlarmı acaba hiç istemiyorum açsınlar..
saçlarımdaki beyazlar bana bakıyor ben onlara bakıyorum..boyası aksın diye bekledim..
renk değişimi yapıcam ama hiç cesaretim yok..o yüzden ctesiye bıraktım ,beğenmezsem hemen siyaha boyatıcam çünkü..kırmızıya boyatıcam saçlarımı ,açmadan boyarlarmı acaba hiç istemiyorum açsınlar..
şuan saçların ne renk tatlım??
ada bunun içinmi hasta oldun :)))
çok yaklaşmazsan geçmez cnm merak etme..
bzim öğretmenimiz ayrı oturturdu bitlileri sınıfta ..
oda iyi bir şey değil aslında mimlenmiş oluyorlar ama yapıcak bişi yok herkese bulaşmaması lazım..
velisine haber verdin mi ??
birkaç yere sordum biri açmadan olur dedi ama emin olamadım..burada bi kuaför edinidim ona sormadım henüz..sorucam bakalım :Scanım aslında bildiğim kadarıyla eğer kendi saçınsa... yani boya falan yoksa birkaç boyamada tam oturur diye tahmin ediyorum....
yok kırmızı :) işte açılınca saç biraz aksın öyle oluyor sanırım :S ondan istemiyorum açsınlar ,hem yıpratıyor..kırmızı mı olcen kı :)yoksa kızılmı
ay ben cumartesi bi kız gördüm saçında her renk var 5 -6 renk
okadar iğrençtiki saçları güzelsanıyo bide:)
bi kerede pembe kafalı gördüm :)
ada vursaydın kafalarına bi tane annelerimiz vururdu ya bize bit bulunca kaydirigubbakcemile3
pasaklım eşinlemi gidiceksin ne güzel cnm ailecemi görüşüyosnuz
yok kızlar grip falan değilim şükür...sadece bu bit olayından psikolojik olarak çok etkileniyorum...
songül ablacım merhaba....kötü birşey değil...bitsel birşey sadece :)))