Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ii akşamlar patik im
yok cnm bu akşam kocişle gidip yemekten sonra hemen uyucaz :))
akşam maç yordu benii

off çok yorgunum ben yaa bu çekimler ben nı ebkdr bıtkın yapıokı sabh akşm dizi çekince bölemi olur nuro yaa sende nıe tık yok kıs hepp cıvıl cıvılsın senn nasıl başarıon okadar dizi üstüne
=)

bende doğumdan sonra aradım edam uyuyodu anestezinin etkisi geçmemişti sanırım eşiyle konuştum bebiş çok tatlı yaa diyodu :1:

kızlar iyi akşamlar herkese ben kaçtım :3:

Fıkra Gibi No..:10
Fıkra Gibi Adı..:Ne Doktormuş be!

Yıllar önce bir Karadeniz kasabasında görev yaparken, kansızlık nedeniyle başvuran bir hastamı muayene ediyordum. Konjoktiva dediğimiz alt göz kapağının içine bakarken, bir yandan da :
''Amca sende basur mu var?'' dedim. Kansızlığın baş sebeplerinden biridir ve Karadeniz''de bu duruma sık sık rastlanır. Amcanın dışarı çıkarken yanındaki arkadaşına söylediğini hâlâ hatırlarım... ''Ne doktormuş be, helal olsun..! Gözümden baktı, dötümdekini gördü

buldum kıs montumun cebıne koymş cüzdanım yerıne=) ay çok üzülmüştüm amaç tasarruf değilki cnm=)=) maksat israf olmasın hiç hoşlnmıorum yptımm yemeğin çöp egitmesinden misall şimdi eveg dicem yarım kg mantar pişircem bitmiycek bugun =)=) bende 3tane falan ayrıımda mantrlı çorba yaparım=)=)yarında evde yokuz zatn:):)

Fıkra Gibi No..:10
Fıkra Gibi Adı..:Ne Doktormuş be!

Yıllar önce bir Karadeniz kasabasında görev yaparken, kansızlık nedeniyle başvuran bir hastamı muayene ediyordum. Konjoktiva dediğimiz alt göz kapağının içine bakarken, bir yandan da :
''Amca sende basur mu var?'' dedim. Kansızlığın baş sebeplerinden biridir ve Karadeniz''de bu duruma sık sık rastlanır. Amcanın dışarı çıkarken yanındaki arkadaşına söylediğini hâlâ hatırlarım... ''Ne doktormuş be, helal olsun..! Gözümden baktı, dötümdekini gördü

:roflol::roflol::roflol:

Back
X